Nissan ARIYA

En spændende, 100% elektrisk oplevelse

Oplev den elektriske crossover fra Nissan. Med en kraft der åbner for den indre styrke. I dig, mig og i os alle.

Priser fra[*]

279.900 Kr.

DESIGN

Forandring forude

ARIYA er et strålende billede på Nissans nye vision. En enkelt vandret linje erstatter uklare konturer. Nye, smalle LED-forlygter skinner i mørket, men forsvinder i dagslyset. Indvendigt giver det flade gulv en rummelig, lounge-agtig fornemmelse, der byder alle velkommen.

Vælg din ARIYA

MÅL

Mål på Nissan ARIYA

Med et bredt udtryk og et loungelignende interiør vil du føle tryghed og komfort på alle dine ture i Nissan ARIYA.

1/2 Samlede mål

A - Samlet højde: 1 650 mm<br> B - Samlet længde: 4 595 mm<br> C - Samlet bredde: 1 850 mm (uden spejle)

Nissan ARIYA Elektrisk SUV set forfra

1/2 Bagagerumsvolumen

A - Bagagerumsvolumen: op til 468 l uden bagagesystem<br> B - Op til 1 350 l med foldede sæder

Nissan ARIYA strukturtegning

1/2 Bagagerum

A - Bagagerummets maks. længde (med bagsæderne foldet ned): 1 702 mm<br> B - Bagagerummets maks. bredde: 1 389 mm

Nissan ARIYA Elektrisk SUV set bagfra
Nissan ARIYA set forfra på en sneklædt hovedvej

ELBILENS YDEEVNE

En elektrisk køretur

Med e-4ORCE-teknologi, dobbelte motorer og en unik teknologi til firehjulstræk leverer ARIYA den perfekte balance mellem styrke og uforlignelig kontrol under alle forhold. Kør afsted med øjeblikkeligt moment på alle fire hjul og indtag verden med greb i alt slags vejr. Nyd hvert eneste minut af glidende kørsel, med præcis styring i alle sving.

Nissan ARIYA set oppefra i idyllisk landskab, mens den tager et sving

RÆKKEVIDDE OG OPLADNING

BEVÆG DIG FREMAD

Mærk friheden. Med en rækkevidde på op til 536 km er der intet, der holder dig tilbage. Valget mellem to batterier og to- eller firehjulstræk giver dig den rækkevidde, du vil have. Travlt? Hurtig opladning giver dig op til 300 km på ca. 40 minutter. (1)(2)

FØRERASSISTANCE OG SIKKERHED

Højteknologisk, lavt stressniveau

Føl dig mere sikker. Førerassistent-teknologierne giver dig flere grader af hjælp. Motorvejstrafik? Smal plads? Lad Nissan ARIYA give dig en hjælpende hånd. (4)

1/2 NISSAN ARIYA PROPILOT ASSIST MED NAVI-LINK

ARIYA er udstyret med ProPILOT Assist-teknologi, som er skabt til at gøre din rejse nemmere, mere sikker og mere behagelig uden at give op på køreglæden. (5)

Nissan Ariya ProPILOT Assist Navi-link

1/2 NISSAN ARIYA PROPILOT PARK

Tryk og hold ProPILOT Park-knappen nede. Se nu, hvordan Nissan ARIYA styrer sig selv ind på en parkeringsplads. (5)

Nissan Ariya ProPilot park

1/2 NISSAN ARIYA SKÆRM I FORRUDEN

Få vigtig information i din synsvinkel. Se bilens fart, navigation og status på ProPILOT Assist. (5)

Nissan Ariya Head-up Display

OPKOBLING

Hold kontakten med et ord eller et tryk

Interagér med din Nissan ARIYA på helt nye måder. Forbind gnidningsfrit til din verden og få mest muligt ud af hver eneste oplevelse.

1/2 BILENS VIRTUELLE, PERSONLIGE ASSISTENT

Brug kommandoer for at tale til din bil gennem Nissans stemmestyring. Sig bare "hej Nissan", og bed om et interessepunkt med mere.

Nissan ARIYA person speaking to illustrate Amazon Alexa built-in voice commands

1/2 NISSANCONNECT SERVICE-APP (8)

Find din bil, hent destinationer med mere med Nissan ARIYA – alt sammen lige ved hånden.

2022 Nissan Ariya smartphone with NissanConnect app displayed

Byg den perfekte ARIYA

Sammensæt den bil, der passer bedst til dig, fra en række karosserier og udstyrsniveauer.

Nissan ARIYA Elektrisk SUV Packshot
Nissan Ariya accessories

TILBEHØR

Tilpas ARIYA til din livsstil

Få det meste ud af livet med din Nissan ARIYA. Gør din hverdag bedre med gennemtænkt tilbehør, som er specialdesignet til ARIYA. Beskyt din ARIYA, gør den mere fleksibel og giv den lidt ekstra pift, så den bliver perfekt for dig.

Nissan Ariya business

NISSAN ARIYA TIL DIN FORRETNING

Giv din forretning et facelift

Det er lige den slags skub, din forretning har brug for. ARIYA er klar til at være firmabilen, der giver dig større ydeevne, længere rækkevidde og førsteklasses udstyr som aldrig før.

SERVICEABONNEMENT TIL ARIYA

UDVIDET TRYGHED

Hvis du vil have ro i maven, skal du vælge Nissan udvidet tryghed

Nissan udvidet tryghed sikrer ro i mave og sind, selv efter at fabriksgarantien er udløbet. Du kan selv vælge varigheden og nyde din Nissan i en længere periode.

Ofte stillede spørgsmål

arrow-icon
SE ALT

[1] WLTP-test afventer officiel harmonisering

[2] Rækkevidde stammer fra laboratorieprøver i overensstemmelse med EU-lovgivning og er beregnet til sammenligning af forskellige typer biler. Oplysningerne henviser ikke til en bestemt udpeget bil og udgør ikke en del af tilbuddet. Tallene afspejler ikke nødvendigvis faktiske køreresultater. Valgfrit udstyr, vedligeholdelse, kørselsadfærd samt ikke-tekniske faktorer som vejrforhold kan have indflydelse på de officielle resultater. Tallene blev fastslået under den nye verdensdækkende testcyklus for lette køretøjer, Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure (WLTP).

[3] Der udledes ikke CO2 ved kørsel i en elbil, men der er formentlig udledt CO2 ved produktion af den el der bruges til det.

[4] Du bør ikke udelukkende forlade dig på bekvemmeligheds-funktioner til føreren. Visse funktioner virker muligvis ikke under alle forhold og situationer. Hastighed og andre begrænsninger er gældende. For vilkår og betingelser for Nissans teknologier bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller besøge www.nissan.dk

[5] ProPILOT Assist er tilgængelig i et begrænset udvalg af biler. ProPILOT Assist er en avanceret førerassistentteknologi, men kan ikke forebygge sammenstød. Nissan ProPILOT Assist-funktionen er udelukkende beregnet til motorveje, hvor kørsel pga. autoværnet i midten overvejende handler om øjnene på vejen og hænderne på rattet. Det er førerens ansvar til enhver tid at være opmærksom, køre sikkert, overholde fartgrænserne og holde en sikker fart ud fra forholdene og bevare kontrollen over bilen.

[6] For at bruge NissanConnect Services skal du have en NissanConnect-brugerkonto og tilmelde dig og logge ind på NissanConnect med dit brugernavn og adgangskode. For at bruge den gratis NissanConnect-app skal du have en smartphone med et kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem samt et SIM-kort med data på et eksisterende eller særskilt telefonabonnement mellem dig og din mobil-tjenesteudbyder. Alle tjenester afhænger af dækning på det mobile netværk.

[7] Opkobling af en mobiltelefon til brug med NissanConnect bør kun udføres, hvis bilen er sikkert parkeret. Brug af systemet bør altid ske i overensstemmelse med færdselsreglerne. Førere bør kun bruge systemet, når det er sikkert. Brugere bør være opmærksomme på, at håndfri teknologi potentielt set kan aflede opmærksomheden fra vejen, hvilken kan påvirke evnen til at have fuld kontrol over bilen.

[8] De oplyste data er baseret på interne tests. Informationen er vejledende og henviser ikke til en bestemt udpeget bil. Informationen udgør ikke en del af tilbuddet. Tallene kan afvige afhængig af flere faktorer så som ekstraudstyr, batteriets tilstand, klimaanlæg, vedligeholdelse, kørestil og ikke-tekniske faktorer som vejrforhold, faktisk rute osv. De praktiske resultater kan afvige. Nissan forbeholder sig udtrykkeligt retten til at tilpasse beregneren til enhver tid.

[9] Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Elforbrug v. blandet kørsel: Afventer homologering. Co2-udledning 0 g/km.

De viste billeder og beskrivelser er vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-britiske specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud. De viste funktioner er muligvis ikke tilgængelige eller er ikke tilgængelige som standard eller kun som ekstraudstyr.
(mod ekstra betaling).