Elektrisk ydeevne

Nissan ARIYA løfter spændingen til nye højder med banebrydende teknologi og en helt ny elbil-platform.

e-4ORCE

Kør

5,1 sek

0-100 km/t

Sport

Indstilling

Nissan ARIYA kører på en hovedvej

Styrken til at forbedre manøvrering og komfort

e-4ORCE MED FIREHJULSTRÆK

Nissan ARIYA set forfra på sneklædt hovedvej

Elektriske fordele

Mød e-4ORCE: Et kontrolsystem til firehjulstræk med dobbelte, elektriske motorer, der leverer højere topmoment, stabilitet og smidighed. Det er den nye grad af kontrol, der virkelig vil løfte køreoplevelsen. e-4ORCE giver dig total selvsikkerhed med firehjulstræk. Muligheden for at flytte al kraften fra for- til baghjulene giver præcis manøvrering, mens uafhængig momentstyring på hvert hjul modvirker over- eller understyring. Systemet styrer også bilens bevægelse, når der trykkes på bremsen, hvilket sikrer en glidende, stabil kørsel.

JÆVN STYRKE

Kør ud i en ny verden med kraften fra dobbelte el-motorer. Jævn. Gnidningsfri. Stille. Ved at variere momentet på hvert hjul kan Nissan ARIYA reagere på skiftende situationer med ophøjet ro. Den er også spændende. Tryk på speederen og mærk straks et moment på op til 600 Nm skubbe dig fremad, mens e-4ORCE-styring af firehjulstræk giver dig fuldstændigt greb.

KOMFORT TIL ALLE

ARIYAs avancerede systemer får elektrisk kørsel til at føles, som om du glider ubesværet igennem. Fra det øjeblik, du lander i myldretiden, til din første hårde opbremsning vil du opleve, at ARIYA holder sig jævn og stabil. Du bemærker også, hvor behageligt det er. Velkommen til en mere glidende fremtid. Nu.

KONTROL I AL SLAGS VEJR

Der er få ting, der kan løfte en førers selvsikkerhed som at kunne håndtere usikre situationer som våde, isede eller sneklædte veje. e-4ORCEs avancerede drivlinje- og bremseteknologi overvåger og styrer hvert hjul individuelt, så Nissan ARIYA kan fortsætte fremad med maksimalt greb. Bilens forbedrede stabilitet giver dig en ny oplevelse af kontrol. Vejret kan ikke styre dig.

Der findes biler, der er sjove at køre. Og så er der Nissan ARIYA.

OMFAVN SPÆNDINGEN

Nissan ARIYA i et sving på hovedvejen

e-4ORCE giver en næsten perfekt vægtfordeling på 50/50

Hvis du vil have uovertruffen manøvrering, skal du have balance. Derfor er Nissan ARIYA bygget med en lige vægtfordeling.

e-Pedal step

Skift til kørsel med e-Pedal. Bare tryk ned for at accelerere og slip for at sænke farten. Det er sjovt – og en mere jævn, intuitiv og afslappende måde at køre på. [1]

Nissan ARIYA kører på en bjergvej

Vælg den køreindstilling i din ARIYA, som passer til dit humør, vejforholdene og dine behov.

En indstilling til hver opgave

Nissan ARIYA set forfra med fokus på hjulene i et sving

Sport-, Eco- og Sne-indstilling

Spændingen starter her. Vælg Sport-indstilling og få hurtigere reaktion. Når dine omgivelser ændrer sig, kan du vælge Eco- eller Sne-indstilling, så ARIYA opfører sig i tråd med forholdene og dit humør.

Ofte stillede spørgsmål

HVAD ER SPECIFIKATIONERNE PÅ NISSAN ARIYAS YDELSE?

I Nissan ARIYA kan du vælge mellem to forskellige el-motorer, en enkelt og en dobbelt, udover to forskellige størrelser batteri.

Nissan ARIYA leveres med et batteri på 63 kWh eller 87 kWh. Batteriet på 87 kWh findes til modellerne med enkelt motor, dobbelt e-4ORCE og e-4ORCE Performance. Det dobbelte e-4ORCE-motorsystem er ny teknologi i en SUV fra Nissan og giver en dynamisk kørsel, som forener komfort og kontrol og øjeblikkelig acceleration.

HVOR HURTIGT ACCELERERER NISSAN ARIYA?

Ydelsen afhænger af versionen, men den hurtigste model af Nissan ARIYA går fra 0 til 100 km/t på 5,1 sek. [2]

  • 7,6 sekunder med 63 kWh forhjulstræk
  • 5,1 sekunder med 87 kWh e-4ORCE Performance

HVOR MANGE HESTEKRÆFTER HAR NISSAN ARIYA?

Hestekræfterne afhænger af versionen, men den stærkeste Nissan ARIYA byder på 394 hk (290 kW)

Nissan ARIYA med enkelt el-motor og batteri på 63 kWh er sat til 217 hk. Der findes yderligere tre niveauer afhængig af model. Modellen med den dobbelte motor e-4ORCE Performance leverer 394 hk.

NÆSTE
Udforsk fordelene ved elbiler
Next photo
Nissan

[1] Du bør ikke udelukkende forlade dig på bekvemmeligheds-funktioner til føreren. Visse funktioner virker muligvis ikke under alle forhold og situationer. Hastighed og andre begrænsninger er gældende. For vilkår og betingelser for Nissans teknologier bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller besøgewww.nissan.dk/

[2] De oplyste data er baseret på interne tests. Informationen er vejledende og henviser ikke til en bestemt udpeget bil. Informationen udgør ikke en del af tilbuddet. Tallene kan afvige afhængig af flere faktorer så som ekstraudstyr, batteriets tilstand, klimaanlæg, vedligeholdelse, kørestil og ikke-tekniske faktorer som vejrforhold, faktisk rute osv. De praktiske resultater kan afvige. Nissan forbeholder sig udtrykkeligt retten til at tilpasse beregneren til enhver tid.

De viste billeder og beskrivelser er vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-britiske specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud. De viste funktioner er muligvis ikke tilgængelige eller er ikke tilgængelige som standard eller kun som ekstraudstyr. (mod ekstra betaling).