Elektrisk ydeevne

Nissan ARIYA løfter spændingen til nye højder med banebrydende teknologi og en fantastisk elbil-platform.

e-4ORCE

Kør

5,1 sek

0-100 km/t

Sport

Indstilling

Nissan ARIYA kører på en hovedvej

Styrken til at forbedre manøvrering og komfort

e-4ORCE MED FIREHJULSTRÆK

Nissan ARIYA kører på en hovedvej

Elektriske fordele

Mød e-4ORCE: Et kontrolsystem til firehjulstræk med dobbelte, elektriske motorer, der leverer højere topmoment, stabilitet og smidighed. Det er den nye grad af kontrol, der virkelig vil løfte køreoplevelsen. e-4ORCE giver dig total selvsikkerhed med firehjulstræk. Muligheden for at flytte al kraften fra for- til baghjulene giver præcis manøvrering, mens uafhængig momentstyring på hvert hjul modvirker over- eller understyring. Systemet styrer også bilens bevægelse, når der trykkes på bremsen, hvilket sikrer en glidende, stabil kørsel.

JÆVN STYRKE

KOMFORT TIL ALLE

KONTROL I AL SLAGS VEJR

Der findes biler, der er sjove at køre. Og så er der Nissan ARIYA.

OMFAVN SPÆNDINGEN

Nissan ARIYA i et sving på hovedvejen

e-4ORCE giver en næsten perfekt vægtfordeling på 50/50

Hvis du vil have uovertruffen manøvrering, skal du have balance. Derfor er Nissan ARIYA bygget med en lige vægtfordeling.

e-Pedal step

Skift til kørsel med e-Pedal. Bare tryk ned for at accelerere og slip for at sænke farten. Det er sjovt – og en mere jævn, intuitiv og afslappende måde at køre på. [1]

Nissan ARIYA kører på en bjergvej

Vælg den køreindstilling i din ARIYA, som passer til dit humør, vejforholdene og dine behov.

En indstilling til hver opgave

Nissan ARIYA set forfra med fokus på hjulene i et sving

Sport-, Eco- og Sne-indstilling

Spændingen starter her. Vælg Sport-indstilling og få hurtigere reaktion. Når dine omgivelser ændrer sig, kan du vælge Eco- eller Sne-indstilling, så ARIYA opfører sig i tråd med forholdene og dit humør.

Ofte stillede spørgsmål

HVAD ER SPECIFIKATIONERNE PÅ NISSAN ARIYAS YDELSE?

HVOR HURTIGT ACCELERERER NISSAN ARIYA?

HVOR MANGE HESTEKRÆFTER HAR NISSAN ARIYA?

NÆSTE
Udforsk fordelene ved elbiler
Next photo
Nissan

[1] Du bør ikke udelukkende forlade dig på bekvemmeligheds-funktioner til føreren. Visse funktioner virker muligvis ikke under alle forhold og situationer. Hastighed og andre begrænsninger er gældende. For vilkår og betingelser for Nissans teknologier bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller besøgewww.nissan.dk/

[2] De oplyste data er baseret på interne tests. Informationen er vejledende og henviser ikke til en bestemt udpeget bil. Informationen udgør ikke en del af tilbuddet. Tallene kan afvige afhængig af flere faktorer så som ekstraudstyr, batteriets tilstand, klimaanlæg, vedligeholdelse, kørestil og ikke-tekniske faktorer som vejrforhold, faktisk rute osv. De praktiske resultater kan afvige. Nissan forbeholder sig udtrykkeligt retten til at tilpasse beregneren til enhver tid.

De viste billeder og beskrivelser er vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-britiske specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud. De viste funktioner er muligvis ikke tilgængelige eller er ikke tilgængelige som standard eller kun som ekstraudstyr. (mod ekstra betaling).