Nissans central for små varevogne : SORTIMENT AF SMÅ VAREVOGNE

EN NISSAN-VAREBIL TIL ALLE

VAREVOGNE OG BILER TIL ERHVERV


[1] Du bør ikke udelukkende forlade dig på bekvemmeligheds-funktioner til føreren. Visse funktioner virker muligvis ikke under alle forhold og situationer. Hastighed og andre begrænsninger er gældende. For vilkår og betingelser for Nissans teknologier bedes du kontakte din Nissan-forhandler [1] Du bør ikke udelukkende forlade dig på bekvemmelighedsfunktioner til føreren. Visse funktioner virker muligvis ikke under alle forhold og situationer. Hastighed og andre begrænsninger er gældende. For vilkår og betingelser for Nissans teknologier bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller besøge www.nissan.dk/

[2] Helt ny elektrisk TOWNSTAR lanceres i 2022

[3] Fabriksgaranti på 5 år eller 160.000 km (alt efter hvad der kommer først) på udvalget af små varevogne (med undtagelse af e-TOWNSTAR: Fabriksgaranti på 5 år eller 100.000 km på elbildele, 5 år/100.000 km på resten af bilen)
Ubegrænset kilometer for lakering, originale Nissan-dele og tilbehør, vejhjælp og rustgaranti.
For flere oplysninger henvises til Nissans garantifolder.

De viste billeder og beskrivelser er vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-britiske specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud. De tilgængelige funktioner afhænger af versionen, som standard eller kun som tilvalg (mod ekstra betaling).