Nissan INTERSTAR - brochurens forside

Den helt nye Nissan Interstar

Tag føringen med en varebil fra Nissan

Priser fra[*]

243.350 Kr.

TEKNISKE OPLYSNINGER

Vælg din størrelse

Alle virksomheder har sine egne, specifikke krav. Derfor findes INTERSTAR i en række varianter med forskellig akselafstand, nyttelast og karosseristørrelse, så den passer perfekt til dig.

1/2 VAREVOGN OG CHASSIS

Findes med forskellig akselafstand, i op til fire forskellige længder og adskillige karosserityper, herunder varevogn, Tipper, kassevogn med flere.

Nissan INTERSTAR - illustration af varevogn og chassis

1/2 MÅL (4)

Få plads til alt. Lastlængden i den nye Nissan INTERSTAR rækker fra 2,53 m til 4,38 m afhængigt af dit valg af chassis.

Nissan INTERSTAR - illustration af varevogn og chassis

1/2 NYTTELAST

Solid. Ny Nissan INTERSTAR-varevogn kan transportere op til 1,587 kg.

Nissan INTERSTAR - illustration af platform-kabine vist bagfra Forhjulstræk

1/2 LASTKAPACITET

Ny Nissan INTERSTAR har et rumfang, der varierer fra 8 m3 til 17 m3, og kan rumme op til 5 europaller.

Nissan INTERSTAR - mål på varevogn med baghjulstræk
Nissan INTERSTAR : 4 MY21 INTERSTAR-tilpasninger set bagfra

TILPASNINGER

Skræddersyet til opgaven

Den nye Nissan INTERSTAR byder på adskillige tilpasninger - blandt de største udvalg i sin klasse - som passer til din virksomheds specifikke behov. Vælg mellem allerede tilgængelige, Nissan-godkendte tilpasninger eller mere skræddersyede tilpasninger fra en af Nissans godkendte specialister. (3) (4)

Nissan INTERSTAR : Instrumentbræt foran indvendigt

ALSIDIG OG PRAKTISK

Kontor på farten

Udover et stort, alsidigt lastrum byder den nye Nissan INTERSTAR også på en rummelig, praktisk og opkoblet kabine, der bliver dit kontor på farten. Så kan du holde styr på hele din forretning, uanset hvor dine veje fører dig hen.

Nissan INTERSTAR fotograferet kørende

MOTORER

Din stærke makker

Stærkere og mere effektiv. Ny Nissan INTERSTAR findes med forskellige udvalg af dCi-motorer, der yder mellem 150 hk, 160 hk og 180 hk. Alle motorer overholder de nyeste standarder for udledning (EURO6D-Full eller EUROVIe).

TEKNOLOGI

Dit ekstra sæt øjne

På vejen eller på pladsen - god sigtbarhed er afgørende. Ny Nissan INTERSTAR går et skridt videre med hjælpe- og sikkerhedsteknologier, der afslører dine omgivelser, advarer dig om farer og endda hjælper dig med at undgå dem.

1/2 BAKKAMERA OG SKÆRM

Slut med at gætte dig frem når du bakker. Bakkameraet giver et tydeligt overblik over hvad der er bagved, og giver en praktisk visning af det i bakspejlet. (1)

Nissan INTERSTAR 7-TOMMER TOUCHSKÆRM

1/2 SPEJL TIL BLINDE VINKLER

Det brede spejl på passagersidens solskærm giver dig mere end dobbelt så bredt udsyn til den anden side af bilen. Det gør det sikrere at bakke – og reducerer blinde vinkler.

Nissan INTERSTAR : Nærbillede af spejlet til blinde vinkler

1/2 ADVARSEL VED VOGNBANESKIFT

Hold fokus. Hvis der er risiko for, at din bil forlader sin vognbane ved en fejl, advarer systemet dig med lyd og lys. (1)

Nissan INTERSTAR illustration af advarsel ved vognbaneskift

1/2 ELEKTRONISK STABILITETSPROGRAM (ESP)

Nyd godt af mere tryg og selvsikker manøvrering. Det elektroniske stabilitetsprogram stabiliserer automatisk din bil, når du bremser, speeder op eller drejer om et hjørne.

Nissan INTERSTAR - illustration af elektronisk stabilitetsprogram

TILBEHØR

Tilføj dit eget præg

NISSANS ORIGINALE TILBEHØR, fra lækre detaljer som sædedækken i imiteret læder, beskyttende måtter og inderskærme til nyttigt ekstraudstyr som en stige, anhængertræk eller tagbøjler og gangbro, gør livet mere sikkert og nemt. (1)

1/2 TAGGITTER (3)

Transporter længere last eller øg bare din lastkapacitet endnu mere.

Nærbillede af tværbøjler

1/2 AFTAGELIGT ANHÆNGERTRÆK

Få gavn af et anhængertræk og et rent look på din nye Nissan INTERSTAR, når du ikke har brug for det.

Nærbillede af koblingsstang med dobbelt funktion

1/2 SÆDEDÆKKEN

Hop ind og ud med ro i sindet og beskyttelse. Slidstærkt sædedækken beskytter dine sæder mod pletter og skader.

Nærbillede af sædedækken

1/2 INDERSKÆRME

Hold ydersiden af din INTERSTAR renere i længere tid med inderskærme, der begrænser sprøjt fra vand og mudder på pladsen eller vejen.

Nærbillede af inderskærme

NISSAN FINANCIAL SERVICES

En aftale, der passer ethvert budget

Uanset hvad dit budget er, kan NISSAN FINANCIAL SERVICES rådgive dig om en vifte af finansieringsmuligheder og hjælpe dig med at finde den, der bedst passer til dig og din virksomhed.

1/2

Livsstil med smilende fører

TAG DIN FORRETNING TIL NYE HØJDER

Ny Nissan INTERSTAR

Vælg mellem 100% elektrisk eller en effektiv dieselmotor, samt et bredt udvalg af karosserityper og drivlinjer og lad Nissan INTERSTAR opfylde dine forretningsbehov. Alt dette med et opgraderet og strømlinet design tager din virksomhed til et helt nyt niveau.

1/2

En hvid stor INTERSTAR varevogn set forfra.
Sortiment af små varevogne: PRIMASTAR, TOWNSTAR og elektrisk TOWNSTAR

VAREVOGNE OG BILER TIL ERHVERV

En Nissan-varevogn for enhver

Med deres fleksible lastrum, lave driftsomkostninger, solide design og smarte hjælpefunktioner er der en Nissan-varevogn, der passer til din virksomhed, uanset behovet.

[1] Du bør ikke udelukkende forlade dig på bekvemmeligheds-funktioner til føreren. Visse funktioner virker muligvis ikke under alle forhold og situationer. Hastighed og andre begrænsninger er gældende. Funktioner afhænger af komponenternes tilgængelighed. Kontakt venligst din lokale forhandler. For vilkår og betingelser for Nissans teknologier bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller besøge www.nissan.dk

[2] Opkobling af en mobiltelefon til brug med NissanConnect bør kun udføres, hvis bilen er sikkert parkeret. Brug af systemet bør altid ske i overensstemmelse med færdselsreglerne. Førere bør kun bruge systemet, når det er sikkert. Brugere bør være opmærksomme på, at håndfri teknologi potentielt set kan aflede opmærksomheden fra vejen, hvilken kan påvirke evnen til at have fuld kontrol over bilen.

[3] Crew van og Combi-versioner vil ikke være tilgængelige fra den 1. juli 2022.

[4] Double Cab/Double Tipper version er afhængig af produktets tilgængelighed. Kontakt venligst din lokale forhandler.

De viste billeder og beskrivelser er vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-britiske specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud. De tilgængelige funktioner afhænger af versionen, som standard eller kun som tilvalg (mod ekstra betaling).