[1] 19’’ alufælge er tilvalg.

[2] ProPILOT findes i et begrænset udvalg af biler og kun til automatgear. ProPILOT er en avanceret førerassistent-teknologi men den kan ikke forebygge sammenstød. Nissan ProPILOT-funktionen er udelukkende beregnet til motorveje, hvor kørsel grundet autoværnet i midten overvejende handler om øjnene på vejen og hænderne på rattet. Det er førerens ansvar til enhver tid at være opmærksom, køre sikkert, overholde fartgrænserne og holde en sikker fart ud fra vejforholdene samt at bevare kontrollen over bilen.

[3] Du bør ikke udelukkende forlade dig på bekvemmelighedsfunktioner til føreren. Visse funktioner virker muligvis ikke under alle forhold og situationer. Hastighed og andre begrænsninger er gældende. For vilkår og betingelser for Nissans teknologier bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller besøge www.nissan.dk/

[4] For at bruge NissanConnect Services skal du have en NissanConnect-brugerkonto. Tilmeld dig og log ind på NissanConnect Services-appen med dit brugernavn og adgangskode. For at bruge den gratis NissanConnect Services-app skal du have en smartphone med et kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem samt et SIM-kort med data på et eksisterende eller særskilt telefonabonnement mellem dig og din mobil-tjenesteudbyder. Alle tjenester afhænger af dækning på det mobile netværk.
Apple CarPlay og Android Auto stilles gratis til rådighed, afhængig af model og/eller udstyrsniveau. For yderligere oplysninger bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller [telefonnummer/e-mailadresse].

[5] Indbygget wi-fi er altid en betalt tjeneste og kan fås som abonnement. For yderligere oplysninger bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller [telefonnummer/e-mailadresse].

[6] Opkobling af en mobiltelefon til brug med NissanConnect bør kun udføres, hvis bilen er sikkert parkeret. Brug af systemet bør altid ske i overensstemmelse med færdselsreglerne. Førere bør kun bruge systemet, når det er sikkert. Brugere bør være opmærksomme på, at håndfri teknologi potentielt set kan aflede opmærksomheden fra vejen, hvilken kan påvirke evnen til at have fuld kontrol over bilen.

[7] Gratis tjenester (Nissan på Google Assistent, kørselshistorik og -analyser, Nissans hjælp og assistance, nedbrudshjælp, bilens sundhedstilstand, batteri-styring – kun for elbiler) stilles gratis til rådighed i en periode på syv år, afhængigt af model og/eller udstyrsniveau. For yderligere oplysninger bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller [telefonnummer/e-mailadresse].

[8] Det viste tilbehør er standard og/eller kun tilkøb på visse udstyrsniveauer. Der kan pålægges yderligere omkostninger.

De viste billeder og beskrivelser er vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-[marked] specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud. De viste funktioner er muligvis ikke tilgængelige eller er ikke tilgængelige som standard eller kun som ekstraudstyr.
(mod ekstra betaling)