Nissan Juke Hybrid

En elektrificeret oplevelse

Priser fra[*]

220.159 Kr.

Vælg din Juke

Nissan JUKE talent og JUKE Hybrid

DESIGN

Vovet og unikt design

Skarpe linjer langs siderne definerer JUKEs aerodynamiske design. Dramatiske forlygter bidrager til det vovede udtryk. Det karakteristiske svævende tag og 19" alufælge (1) gør denne ikoniske coupé enestående og iøjnefaldende.

SAMMENLIGN DRIVLINJER

Benzin eller hybrid? Vælg din energi

Valget mellem to drivlinjer betyder også et valg mellem to køreoplevelser.

1/2 JUKE Hybrid

Nissan Hybrid kombinerer et selvopladende elektrisk batteri og en benzinmotor og skifter ubesværet mellem de to under din kørsel - så du får bedre brændstoføkonomi og en mere glidende tur.

/

1/2 JUKE benzin

JUKEs benzinmotor DIG-T 114ps tilbyder en glidende og hurtigtreagerende kørsel og får ekstra styrke med moment på 200 NM.

/

MÅL

Mål på Nissan JUKE

JUKE er kompakt og agil, men har alligevel et imponerende indre, fordi målene udnyttes bedst muligt.

1/2 Samlede mål

A - Samlet højde: 1 593 mm<br> B - Samlet længde: 4 210 mm<br> C - Samlet bredde: 1 800 mm (uden spejle)

Nissan JUKE set forfra

1/2 Bagagerumsvolumen

A - Bagagerumsvolumen: op til 422 l uden bagagesystem<br> B - Op til 1 305 l med foldede sæder

Nissan JUKE strukturtegning

1/2 Bagagerum

A - Bagagerummets maks. længde (med bagsæderne foldet ned): 1 477 mm<br> B - Bagagerummets maks. bredde: 1 249 mm

Nissan JUKE set bagfra

FØRERASSISTANCE

Intelligente teknologier, der hjælper dig

Nissans avancerede hjælpeteknologi forbinder dig med omverden og forbedre sikkerheden, komforten og kontrollen under kørslen (4).

1/2 - ProPILOT Assist

ProPILOT Assist hjælper dig ved motorvejskørsel ved at overvåge afstanden mellem dig og bilen foran (3).

Nissan JUKE fotograferet bagfra kørende på en motorvej i byen

1/2 - Intelligent Around View Monitor

Intelligent Around View Monitor viser opdelte nærbilleder af fronten, bagenden og siden, så du får nemmere ved at navigere på smalle steder (4).

Nissan JUKE er ved at parkere i byen

1/2 - Intelligent kollisionsradar

Intelligent kollisionsradar holder øje med op til to biler foran dig. Hvis systemet registrerer en pludselig opbremsning forude, bliver du advaret med lyd og farve om at sænke farten (4).

Nissan JUKE – Illustration af intelligent kollisionsradar

OPKOBLING

Altid forbundet til din verden

Med Nissans intelligente teknologi kan du holde dig opdateret med verden omkring dig. Du kan forbinde til din yndlingsspilleliste og -apper, indstille din destination med mere.

1/2 - Gnidningsfri opkobling

Gennem enten Apple CarPlay® eller Android Auto™ kan du forbinde din telefon til din JUKE, så du kan få rutevejledning, foretage opkald, lytte til afspilningslister med mere (6).

Nissan JUKE – NissanConnect-skærm

1/2 - NissanConnect Services-app

NissanConnect Services-appen kan fortælle dig, hvor du holder parkeret, hvor mange kilometer, der er til tom tank og meget mere (5)(7).

Nissan JUKE vist stillestående 3/4 forfra med byen i baggrunden og en telefon
Nissan JUKE – Udvalg af farver og klasser – Statisk produktfoto i cirkelopstilling

BYG DIN BIL

Byg din egen JUKE

Udforsk alle de muligheder du har for at skræddersy din helt egen Nissan JUKE.

TILBEHØR

Køb tilbehør, og skil dig ud

Med Nissan kan du skabe et spændende udtryk, der er helt unikt. Skræddersy din Nissan Juke og vælg det tilbehør passer til dine behov og skil dig ud! (9)

1/2 - Kulsort sidespejlskappe

Giv dine sidespejle et elegant udtryk med disse kulsorte sidespejlskapper, der er designet til perfekt at løfte din JUKE.

Nissan Juke mirror Cap Carbon Black

1/2 - Cykelstativ til taget (10)

Transporter trygt og sikkert tre cykler med dette tilbehør, som monteres på tagbøjlerne til din JUKE. (Maks. vægt på 20 kg, passer til hjulstørrelse 36”/91 cm)

Nissan JUKE – Cykelstativ til taget

1/2 - Indlæg til bagklap

Kvalitetsindlæg til bagklap i børstet aluminium for at sikre holdbarhed. Designet til at beskytte kofangeren mod skrammer ved bagagerummets åbning.

Nissan JUKE – Oplyst indstigningsliste

Seneste tilbud på JUKE

Der er mange fleksible finansieringsmuligheder, så du kan opleve Nissan JUKE for mindre, end du tror.

Nissan JUKE – Produktfoto i profil, stillestående

(1) Sammenligning mellem Nissan Juke N-Connecta 1.0 114hk DCT og Nissan Juke N-Connecta Hybrid 143hk. Nissan Juke N-Connecta 1.0 114hk DCT: brændstofforbrug bl. kørsel (km/l): 16,7 ; CO2-udledning bl kørsel (g/km): 137. Nissan Juke N-Connecta Hybrid 143hk: brændstofforbrug bl. kørsel (km/l): 20,0; CO2-udledning (g/km): 112. Køretøjet er blevet homologeret i overensstemmelse med EU-reglerne ved hjælp af WLTP-testproceduren.

(2) 19" alufælge er tilkøb afhængig af udstyrsklasse

(3) Nissan ProPILOT Assist er tilgængelig på udvalgte versioner. ProPILOT Assist er et avanceret førerassistance teknologi men kan ikke forhindre kollisioner. Det er chaufførens ansvar at være opmærksom, køre sikkert og være i stand til når som helst at tage kontrol over bilen. Nissan ProPILOT Assist-funktionen er udelukkende beregnet til motorveje hvor autoværnet deler vejbanerne og er ikke beregnet til bykørsel. ProPILOT Assist er tilgængelig på automatisk gearkasse.

(4) Du bør ikke stole udelukkende på chaufførens bekvemmelighedsfunktioner. Visse funktioner virker muligvis ikke under alle forhold og situationer. Hastighed og andre begrænsninger er gældende. For vilkår og betingelser for Nissans teknologier bedes du kontakte din lokale Nissan-forhandler eller besøge www.nissan.dk/

(5) For at bruge NissanConnect Services skal du have en NissanConnect-brugerkonto. Tilmeld dig og log ind på NissanConnect Services-appen med dit brugernavn og adgangskode. For at bruge den gratis NissanConnect Services-app skal du have en telefon med et kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem samt et SIM-kort med data på et eksisterende eller særskilt telefonabonnement mellem dig og din mobiltjenesteudbyder. Alle tjenester afhænger af dækning på mobilnetværket.

(6) Apple CarPlay® og Android Auto™ er tilgængelige gratis, afhængigt af model og/eller kvalitet. Android Auto™ er kun tilgængelig via en kablet forbindelse. Kontakt din Nissan-forhandler for mere information. Apple CarPlay® er en funktion leveret af Apple Inc. og kan være utilgængelig i visse miljøer. Android Auto™ er en funktion leveret af Google Inc. og kan være utilgængelig i visse miljøer. Af årsager uden for Nissans kontrol er Apple CarPlay® og Android Auto™ muligvis ikke tilgængelig i dit land eller mangler muligvis visse funktioner. Nissan frasiger sig ansvaret for utilgængelighed eller mangel på visse funktioner i Apple CarPlay® og Android Auto™ i dit køretøj.(5) Indbygget wi-fi i bilen er altid en betalt tjeneste og kan fås på abonnement. For yderligere oplysninger bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller [telefonnummer/e-mailadresse].

(7) Opkobling af en mobiltelefon til brug med NissanConnect bør kun udføres, hvis bilen er sikkert parkeret. Brug af systemet bør altid ske i overensstemmelse med færdselsreglerne. Førere bør kun bruge systemet, når det er sikkert. Brugere bør være opmærksomme på, at håndfri teknologi potentielt set kan aflede opmærksomheden fra vejen, hvilken kan påvirke evnen til at have fuld kontrol over bilen.

(8) Det viste tilbehør er standard og/eller kun tilkøb på visse udstyrsniveauer. Der kan pålægges yderligere omkostninger. 

(9) Udvalgt Nissan-tilbehør leveret af Nissan-godkendte partnere. Disse yder garanti i henhold til deres vilkår og betingelser, hvilket er mindst et år. For flere oplysninger bedes du kontakte din Nissan-forhandler. 

De viste billeder er vejledende. I nogle tilfælde kan bilerne på billederne ikke fås i DK, og de repræsenterer ikke en specifik model, udstyrsversion eller tilbud. Funktionerne er måske ikke tilgængelige eller er begrænsede til de udvalgte udstyrsversioner.