[1] Rækkeviddetal er opnået fra laboratorietests i overensstemmelse med EU-lovgivningen og er beregnet til sammenligning mellem de forskellige typer køretøjer. Oplysningerne refererer ikke til et bestemt individuelt køretøj og udgør ikke en del af tilbuddet. Tallene afspejler muligvis ikke reelle køreresultater. Ekstraudstyr, vedligeholdelse, køreadfærd og ikke-tekniske faktorer som vejrforhold kan påvirke de officielle resultater. Tallene blev bestemt under den nye Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP) testcyklus.

[2] Tekniske data er foreløbige og kan ændres inden officiel typegodkendelse.

[3] Du bør ikke udelukkende stole på chaufførens bekvemmelighedsfunktioner. Nogle funktioner fungerer muligvis ikke under alle forhold og omstændigheder. Hastighed og andre begrænsninger gælder. For vilkår og betingelser vedrørende Nissan-teknologier, kan du kontakte din lokale Nissan-forhandler.

[4] Apple CarPlay og Android Auto er gratis tilgængelige, afhængigt af model og/eller kvalitet. Kontakt din lokale Nissan-forhandler for mere information.

[5] Det viste tilbehør er kun standard og/eller valgfrit på udvalgte kvaliteter. Der kan forekomme yderligere omkostninger. De viste billeder og beskrivelser er vejledende og repræsenterer ikke en bestemt model, karakter eller tilbud. Funktioners tilgængelighed afhænger af den gældende version, som standard eller kun som ekstraudstyr (mod et ekstra gebyr).