Nissan PRIMASTAR Set 3/4 forfra

Den helt nye Nissan Primastar

Tag føringen med en varebil fra Nissan

Priser fra[*]

240.111 Kr.

MÅL

Vælg din makker

Passagerer eller gods? Varevogn eller platform? Oplev et udvalg af nye varianter af Nissan PRIMASTAR, som er designet til din virksomhed uanset jeres behov.

1/2 VAREVOGN

Den helt rigtige størrelse: Med to højder, to længder og to skydedøre, er der en variant der vil passe præcist til dine behov.

Nissan PRIMASTAR Fotos af varevogn i profil

1/2 MANDSKABSVOGN

Op til seks sæder og plads til masser af udstyr, når opgaven kalder på ekstra hænder.

Nissan PRIMASTAR Fotos af mandskabsvogn i profil

1/2 COMBI

Den nye Nissan PRIMASTAR Combi er til store familier, spændende eventyr og byder på plads til op til ni personer med avanceret teknologi. PRIMASTAR sørger for, at alle har det sikkert og behageligt.

Nissan PRIMASTAR Fotos af Combi i profil

1/2 BEKEND KULØR

Sørg for, at din nye Nissan PRIMASTAR skiller sig ud med valg mellem syv karakteristiske farver karosseri.

Nissan PRIMASTAR: Produktfotos af varevogn vist 3/4 forfra i BLACK MIDNIGHT  - BLK
Nissan Primastar : Powertrains

DRIVLINJER

Lavt brændstofforbrug, stærk ydelse

Ny Nissan PRIMASTAR leverer selvsikker performance med ydelser fra 110 kh til 170 hk [*], samtidig med en imponerende effektivitet og begrænset udledning. [*][*] Takket være dens avancerede og variable geometriske turbolader.

Nissan PRIMASTAR Instrumentbræt med talent

ALSIDIG OG PRAKTISK

Inspirerede tanker, smartere last

Den nye Nissan PRIMASTAR har forbundne teknologier der lader dig holde forbindelsen, samt smarte funktioner der får lasteopgaver til at føles lette, så din hverdag bliver mere produktiv.

SIKKERHED OG TEKNOLOGI

Altid et skridt foran

Ny Nissan PRIMASTAR er fyldt med teknologi der advarer, hjælper og forbinder dig gnidningsfrit på alle dine køreture, så du altid er et skridt foran.

1/2 ADVARSEL OM BILER I DE BLINDE VINKLER

Ser altid hen over din skulder, så du er i sikkerhed, når du skifter vognbane og advarer dig om biler i din blinde vinkel. (3)

Nissan PRIMASTAR Advarsel om biler i de blinde vinkler

1/2 BAKKAMERA

Gør det nemmere at manøvrere ved, at give dig klart udsyn bagved bilen. (3)

Nissan PRIMASTAR: Bakkamera

1/2 NAVIGATION OG KØRSEL

Nissans dør-til-dør-navigation holder dig opdateret med kort, trafiknyt, alternative ruter og nu din kørselshistorik og -analyse (3).

Nissan PRIMASTAR: Navigation

1/2 DIT KONTOR PÅ FARTEN

Hold kontakten og bliv underholdt med dine foretrukne musikapps og adgang til e-mails gennem Apple CarPlay® og ANDROID AUTO™ (4)

Nissan PRIMASTAR: NissanConnect
Nissan PRIMASTAR Smukt billede 3/4 forfra

NY NISSAN PRIMASTAR COMBI

Frihed til at cruise

Den nye Nissan PRIMASTAR Combi er smart, rummelig og komfortabel at køre i og vil imponere dine passagerer på vej til lufthavnen, en sportskamp, i byen eller på motorvejen.

TILBEHØR

Tilføj dit eget præg

Nissans originale tilbehør, fra sædebetræk i stof af høj kvalitet og beskyttende træværk til ladbokse og anhængertræk, bidrager med endnu mere beskyttelse og funktionalitet, så livet bliver nemmere.

1/2 LADBOKS

Transportér længere last eller øg bare din lastkapacitet endnu mere.

Nissan PRIMASTAR tagbøjler

1/2 AFTAGELIGT ANHÆNGERTRÆK

Få glæde ved det praktiske med et anhængertræk eller benyt det mere enkle valg, der efterlader dig med en lettere elegant PRIMASTAR. Du bestemmer selv hvad du har brug for.

Nissan PRIMASTAR Anhængertræk, aftageligt

1/2 TRÆDÆKSLER

Bevar dit lastrums flotte udseende og beskyt det mod skader med trægulv og sidepaneler.

Nissan PRIMASTAR Trædæksler

1/2 SÆDEDÆKKEN

Hop ind og ud med ro i sindet og beskyttelse. Slidstærkt sædedækken beskytter dine sæder mod pletter og skader.

Nissan PRIMASTAR Sædedækken

NISSAN FINANCIAL SERVICES

En aftale, der passer ethvert budget

Uanset hvad dit budget er, kan Nissans finansieringssupport rådgive dig om en vifte af finansieringsmuligheder og hjælpe dig med at finde den, der bedst passer til dig og din virksomhed.

1/2

Nissan PRIMASTAR:  Livsstil med smilende fører
Nissan PRIMASTAR: SORTIMENT AF SMÅ VAREVOGNE

VAREVOGNE OG BILER TIL ERHVERV

En Nissan-varevogn til enhver

Med deres fleksible lastrum, lave driftsomkostninger, solide design og smarte hjælpefunktioner er der en Nissan-varevogn, der passer til din virksomhed, uanset behovet.

[1] Rækkeviddetal er opnået fra laboratorietests i overensstemmelse med EU-lovgivningen og er beregnet til sammenligning mellem de forskellige typer køretøjer. Oplysningerne refererer ikke til et bestemt individuelt køretøj og udgør ikke en del af tilbuddet. Tallene afspejler muligvis ikke reelle køreresultater. Ekstraudstyr, vedligeholdelse, køreadfærd og ikke-tekniske faktorer som vejrforhold kan påvirke de officielle resultater. Tallene blev bestemt under den nye Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP) testcyklus.

[2] Tekniske data er foreløbige og kan ændres inden officiel typegodkendelse.

[3] Du bør ikke udelukkende stole på chaufførens bekvemmelighedsfunktioner. Nogle funktioner fungerer muligvis ikke under alle forhold og omstændigheder. Hastighed og andre begrænsninger gælder. For vilkår og betingelser vedrørende Nissan-teknologier, kan du kontakte din lokale Nissan-forhandler.

[4] Apple CarPlay og Android Auto er gratis tilgængelige, afhængigt af model og/eller kvalitet. Kontakt din lokale Nissan-forhandler for mere information.

[5] Det viste tilbehør er kun standard og/eller valgfrit på udvalgte kvaliteter. Der kan forekomme yderligere omkostninger. De viste billeder og beskrivelser er vejledende og repræsenterer ikke en bestemt model, karakter eller tilbud. Funktioners tilgængelighed afhænger af den gældende version, som standard eller kun som ekstraudstyr (mod et ekstra gebyr).