FREMTIDEN ER HER

KIG GRUNDIGT PÅ NUTIDENS NISSAN KONCEPTBILER FOR AT FÅ EN IDÉ OM DEN SPÆNDING, SOM FREMTIDEN BYDER PÅ. FREMTIDENS ELBILSYDELSE? DET STARTER MED DEN MEST SÆLGENDE, 100% ELEKTRISKE NISSAN LEAF, SOM ER ET BLUEPRINT FOR VORES LE MANS-RACER, ZEOD RC (ZERO EMISSION ON DEMAND RACING CAR).

"Vi får vores ideer fra den emotionelle værdi, som vores kunder forventer at få i en bil, og vi bestræber os ikke kun på at opfylde disse forventninger, men at overgå dem."

– Shiro Nakamura, senior vicedirektør og kreativ leder hos Nissan Motor Co, Ltd.

NISSAN KONCEPT 2020 Vision Gran Turismo

NISSAN 2020 VISION GRAN TURISMO KONCEPTBIL

Fra virtualitet til realitet og tilbage igen. Som svar på en forespørgsel fra folkene bag det populære PlayStation 3-spil Gran Turismo 6 skabte de unge Nissan-designere en drømmebil for at fejre spillets 15-års fødselsdag. Den virtuelle superbil gjorde debut som et fysisk koncept på Goodwood Festival of Speed i 2014. Men hvem var de heldige, der fik lov til at "køre" i den som de første? GT6-spillere, selvfølgelig. Så mon vi ser en produceret version drøne op ad Goodwood-bakken i 2020? Det må tiden vise...

NISSAN KONCEPT NAVARA ENGUARD - REDNINGSPICKUP

Innovation holder aldrig pause, så grænserne skubbes og mulighederne gentænkes. Nissan Navara EnGuard bygger på dette princip og revolutionerer pick-up'en som redningskøretøj. Nissan Navara EnGuard leveres med transportabel strømkilde, så pick-up'en kan kaste lys over selv de fjerneste egne. En indbygget drone, model DJI Phantom 4, kan forbindes direkte til en HD-skærm på instrumentbrættet i pick-up'en og viser op til 6.000 m væk, så redningsfolk kan håndtere ting, de normalt aldrig ville kunne se komme. Dette er næste skridt i Nissans bestræbelser mod 0 dødsfald og 0 udledning og denne pick-up er bygget til at fungere som en platform til livreddende aktioner i nogle af verdens mest barske og ekstreme miljøer.