FØLG FARTEN BAG NISSAN-INNOVATIONERNE

Nissan tilbyder dig en helt ny verden af oplevelser. Hos os handler det ikke kun om spændende og innovative biler. Men også om UEFA Champions League, Playstation og historierne bag teknologien. Find ud af, hvordan Nissan kan gøre dit liv mere spændende.

INTELLIGENT MOBILITET

EN SMARTARE REJSE GENNEM LIVET

Når bilister, deres biler og deres omgivelser er i balance, bliver vores verden et bedre sted. Oplev kørsel som er smartere, sikrere, nemmere og betydeligt mere spændende!

FREMTIDEN ER HER

Med alt fra forudsigende teknologi, der giver dig mere kontrol over din kørsel, til verdens mest sælgende elbil, er de Nissan-biler, som vi kører i dag, nøglen til fremtidens mobilitet.

DET MENNESKELIGE TOUCH

Livet handler om at være online, og vores bilintegrerede teknologi gør det at køre og eje en Nissan til en integreret del af din livsstil. Dine sociale netværk, din musik og verden omkring dig er lige ved hånden via den betjeningsvenlige 7""-touchscreen.

DEN ULTIMATIVE TEST

Vi tager ikke kun til racerbanen for at mærke adrenalinen. Motorsport er den ultimative test for innovationerne i din Nissan og har ført direkte til konstruktionen af vores racerløbsinspirerede NISMO-modeller med høj ydelse.

ET KIG IND I FREMTIDEN

KONCEPTBILER

hvor drømmebiler bliver en håndgribelig vision.

NISSAN: STOLTE PARTNERE I UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Som stolt partner i UEFA Champions League og andre events deler vi din begejstring med dig lige her gennem film, konkurrencer og meget mere.