EN UNIK, ELEKTRIFICERET OPLEVELSE – UDEN BEHOV FOR OPLADNING

Nissan X-Trail med e-POWER teknologi

Priser fra[*]

448.497 Kr.

Vælg din X-Trail

UDVENDIGT DESIGN

Kompromisløs balance mellem design og eventyr

Din tilstedeværelse bliver tydelig med slanke LED-forlygter og imponerende ventilationsåbninger foran. Nissan X-TRAIL ser lige så avanceret ud som teknologien inden i. Slip tøjlerne og lad dig rive med.

INDVENDIG PLADS OG BAGAGE

5 eller 7 sæder? X-Trail har plads til alt og alle

Med mulighed for op til 7 sæder, kan du vinke farvel til skænderierne over det bedste sæde. Hold passagererne underholdt på de lange ture, for der er nemlig USB-opladningsmuligheder både foran og bagved.
Nissan X-TRAIL – e-POWER – køreoptagelse

E-POWER

En unik og spændende elektrificeret oplevelse - uden behov for opladning

Nissan e-POWER er en unik el-teknologi, der består af en brændstoføkonomisk benzinmotor, der oplader batteriet. Resultatet er en glidende og støjsvag køre-oplevelse, hvor der ikke er brug for opladning. Findes også med e-4ORCE med firehjulstræk, som giver dig endnu mere kraft og stabil manøvrering. Begge teknologier giver dig mulighed for at opleve kørsel som i en elbil, bare uden opladning.

MÅL

Mål på Nissan X-TRAIL

X-TRAIL har plads til op til 7 personer og er tilstrækkeligt hævet til at kunne køre på det mest ujævne underlag, så den er på enhver måde bygget til familiens eventyr.

1/2 Samlede mål

A - Samlet højde: 1 720 mm<br> B - Samlet længde: 4 680 mm<br> C - Samlet bredde: 1 840 mm (uden spejle)

Nissan X-TRAIL 7 sæders SUV Hybrid set forfra

1/2 Bagagerumsvolumen

A - Bagagerumsvolumen: op til 575 l uden bagagesystem<br> B - Op til 935 l med foldede sæder

Nissan X-TRAIL strukturtegning

1/2 Bagagerum

A - Bagagerummets maks. længde: 942mm<br> B - Bagagerummets maks. bredde: 1 093mm

Nissan X-TRAIL 7 sæders SUV Hybrid set bagfra
X-TRAIL på en bjergvej

E-POWER TEST DRIVE

Sæt strøm til din køreoplevelse

Med øjeblikkelig, glidende acceleration fra e-POWER og hidtil uset kontrol med e-4ORCE-systemet med firehjulstræk kan dine hjul nemt håndterer glat og ujævnt terræn. Det er tid til at løfte familiens fremtidige eventyr til nye højder.

SIKKERHED OG AVANCERET FØRERHJÆLPSSYSTEM

Smart teknologi, der giver en hånd med

Forestil dig at have en intelligent andenpilot med dig på alle ture. En, som advarer dig, hjælper dig med at parkere, holder dig i vognbanen osv. Se nærmere på alle vores Nissan-teknologier (1).

1/2 OP TIL 35 TOMMERS OPLYSNING OG UNDERHOLDNING

Følg anvisningerne fra den fuldt digitale 12,3” instrumentering og den 12,3” NissanConnect-skærm (2) og få beskeder på 10,8” head-up display, der vises i forruden(3).

Nissan X-TRAIL HUD interiørvisning

1/2 PROPILOT ASSIST – BLIV PÅ VEJEN

ProPILOT Assist (4) er nu forbundet med navigationssystemet, så du kan justere din kørsel til at håndtere en række forskellige situationer.

Nissan X-TRAIL ProPILOT Assist køreoptagelse

1/2 INTELLIGENT 360 GRADERS KAMERA

Nemmere parkering med et 360-graders udsyn over området rundt om din bil, nærbilleder på delt skærm af forside, bagside og fortovskanter samt advarsler om bevægelige objekter tæt på (1).

Nissan X-TRAIL AVM

OPKOBLING

Hold nemt forbindelsen til verden omkring dig

Den nye X-trails 12,3” skærm i høj opløsning og NissanConnect Services-appen (5) hjælper dig med at koble op til din foretrukne afspilningsliste og apps, indstille din destination med mere.

1/2 NAVIGATIONSINFORMATION

Den 12,3" HD-touchskærm er din port til NissanConnect: Find nemt vej med intuitiv navigation, forbedrede kort, trafikmeddelelser med mere (5).

Nissan X-TRAIL

1/2 BILENS VIRTUELLE, PERSONLIGE ASSISTENT

Brug kommandoer for at tale til din bil gennem Nissans stemmestyring. Sig bare "hej Nissan", og bed om et interessepunkt med mere.

Nissan X-TRAIL
Nissan X-Trail

BYG DIN EGEN X-TRAIL

Byg den perfekte X-Trail

Sammensæt den bil, der passer bedst til dig, fra en række forskellige farver og udstyrsniveauer.

TILBEHØR

Omfavn din personlige stil

Kun originalt Nissan-tilbehør kan levere samme pasform, pålidelighed og ydeevne som din X-TRAILs originale dele

1/2 Vendbar bagagerumsbakke

Den har en blød polstring på den ene side til skrøbelig last og et stærkere materiale på den anden side til store og/eller snavsede emner i tilfælde af regn og/eller sne.

Nissan X-TRAIL – vendbar bagagerumsbakke

1/2 Luksusmåtter

Til at beskytte din bil mod mudder og snavs samt løfte bilens klasse og komfort til et højere niveau.

Nissan X-TRAIL – luksusmåtte

1/2 Indlæg til bagklap

Designet til at beskytte bilen mod skrammer omkring åbningen til bagagerummet, når du tager ting ud og ind.

Nissan X-TRAIL – indlæg til bagklap

1/2 Inderskærme

Beskyt din Nissan mod et uønsket mudderbad. Tilføj værdi og stil, samtidig med at du beskytter siderne på din bil.

Nissan X-TRAIL – inderskærm

[1]  Du bør ikke stole udelukkende på chaufførens bekvemmelighedsfunktioner. Visse funktioner virker muligvis ikke under alle forhold og situationer. Hastighed og andre begrænsninger er gældende. For vilkår og betingelser for Nissans teknologier bedes du kontakte din lokale Nissan-forhandler eller besøge www.nissan.dk

[2] * 12,3" HD-berøringsskærm er kun tilgængelig med N-Connecta og højere kvaliteter

[3] Forrudeskærmen er en praktisk funktion, der viser vigtig information på forruden, så de er lige i dit synsfelt, samtidig med at du har din fulde opmærksomhed på vejen.

[4] ProPILOT Assist er tilgængelig i et begrænset udvalg af biler. ProPILOT Assist er en avanceret førerassistanceteknologi, men den kan ikke forebygge sammenstød. ProPILOT Assist er udelukkende beregnet til motorveje, hvor kørsel grundet autoværnet i midten handler om øjnene på vejen og hænderne på rattet. Det er førerens ansvar til enhver tid at være opmærksom, køre sikkert, overholde fartgrænserne og holde en sikker fart ud fra vejforholdene samt at bevare kontrollen over bilen.

[5] For at bruge NissanConnects tjenester skal du have en NissanConnect Services-brugerkonto. Tilmeld dig, og log ind på NissanConnect Services-appen med dit brugernavn og adgangskode. For at bruge den gratis NissanConnect Services-app skal du have en telefon med et kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem samt et SIM-kort med data på et eksisterende eller særskilt telefonabonnement mellem dig og din mobil-tjenesteudbyder. Alle tjenester afhænger af dækning på mobilnetværket. 

[6] Amazon, Alexa og alle tilknyttede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller dets tilknyttede selskaber

[7] Kunder skal have en konto hos Amazon/Google™ og wi-fi eller 4G-forbindelse for at bruge denne funktion. 

[8] Apple CarPlay og Android Auto stilles gratis til rådighed, afhængig af model og/eller udstyrsniveau. For yderligere oplysninger bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller [telefonnummer/e-mailadresse]

[9] Indbygget wi-fi i bilen er altid en betalt tjeneste og kan fås på abonnement. For yderligere oplysninger bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller [telefonnummer/e-mailadresse].

[10] Alexa Built-In findes på sprogene FR, DE, ES, ES, IT, EN i England, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Irland og Østrig.

De viste billeder og beskrivelser er vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-[marked] specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud.  De viste funktioner er muligvis ikke tilgængelige eller er ikke tilgængelige som standard eller kun som ekstraudstyr. (mod ekstra betaling)