[1]  Du bør ikke stole udelukkende på chaufførens bekvemmelighedsfunktioner. Visse funktioner virker muligvis ikke under alle forhold og situationer. Hastighed og andre begrænsninger er gældende. For vilkår og betingelser for Nissans teknologier bedes du kontakte din lokale Nissan-forhandler eller besøge www.nissan.dk

[2] * 12,3" HD-berøringsskærm er kun tilgængelig med N-Connecta og højere kvaliteter

[3] Forrudeskærmen er en praktisk funktion, der viser vigtig information på forruden, så de er lige i dit synsfelt, samtidig med at du har din fulde opmærksomhed på vejen.

[4] ProPILOT Assist er tilgængelig i et begrænset udvalg af biler. ProPILOT Assist er en avanceret førerassistanceteknologi, men den kan ikke forebygge sammenstød. ProPILOT Assist er udelukkende beregnet til motorveje, hvor kørsel grundet autoværnet i midten handler om øjnene på vejen og hænderne på rattet. Det er førerens ansvar til enhver tid at være opmærksom, køre sikkert, overholde fartgrænserne og holde en sikker fart ud fra vejforholdene samt at bevare kontrollen over bilen.

[5] For at bruge NissanConnects tjenester skal du have en NissanConnect Services-brugerkonto. Tilmeld dig, og log ind på NissanConnect Services-appen med dit brugernavn og adgangskode. For at bruge den gratis NissanConnect Services-app skal du have en telefon med et kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem samt et SIM-kort med data på et eksisterende eller særskilt telefonabonnement mellem dig og din mobil-tjenesteudbyder. Alle tjenester afhænger af dækning på mobilnetværket. 

[6] Amazon, Alexa og alle tilknyttede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller dets tilknyttede selskaber

[7] Kunder skal have en konto hos Amazon/Google™ og wi-fi eller 4G-forbindelse for at bruge denne funktion. 

[8] Apple CarPlay og Android Auto stilles gratis til rådighed, afhængig af model og/eller udstyrsniveau. For yderligere oplysninger bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller [telefonnummer/e-mailadresse]

[9] Indbygget wi-fi i bilen er altid en betalt tjeneste og kan fås på abonnement. For yderligere oplysninger bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller [telefonnummer/e-mailadresse].

[10] Alexa Built-In findes på sprogene FR, DE, ES, ES, IT, EN i England, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Irland og Østrig.

De viste billeder og beskrivelser er vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-[marked] specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud.  De viste funktioner er muligvis ikke tilgængelige eller er ikke tilgængelige som standard eller kun som ekstraudstyr. (mod ekstra betaling)