Corporate sales

LØSNINGER TIL JERES BEHOV

NISSAN FIRMABILER & FLÅDESALG

Hos Nissan har vi en ambition om at holde din virksomhed mobil og fleksibel. Det gør vi ved at tilbyde skræddersyede løsninger til alle virksomhedens behov for biler. Med vores brede udvalg af Nissan personbiler, elbiler og varebiler er vores flådebilseksperter klar til at skræddersy den perfekte løsning til din virksomhed.

corporate sales

FÅ EN SNAK MED VORES FLÅDESPECIALISTER

Vores eksperter kan hjælpe dig med at vælge den flådebil og den finansieringsløsning, som passer bedst til dine specifikke behov.

KONTAKT VORES FLÅDESPECIALISTER

SUPPORT FOR AT SIKRE DIN SUCCES

Nissans flådesalgsnetværk er strategisk placeret over hele landet, og vores lokale erfarne virksomhedssalgsspecialister står klar til at yde den support, du har behov for. Den omfatter blandt andet professionel rådgivning i forhold til at vælge den rette løsning, hvad angår biler, udstyr, services og finansiering, i forhold til din virksomheds behov og at være det eneste kontaktpunkt for alle dine løbende behov.

NISSAN FINANS

Hvad enten vi snakker leje, afbetaling eller leasing, finder vi altid den bedste løsning på dine behov.

NISSAN TILBEHØR

Vi tilbyder en lang række tilbehørsprodukter og tilbehørspakker til en attraktiv pris, for at gøre din virksomhedsbil perfekt til dine erhvervsmæssige behov.

SERVICE / REPARATIONER

Nissan forhandlerne arbejder dedikeret for at holde både dine biler og din forretning kørende.

NISSAN GARANTI

Med vores garantier sikres det, at en autoriseret forhandler inden for den anførte periode eller det anførte kilometertal reparerer eller udskifter alle defekte dele, som er dækket af garantien – helt uden beregning.

UDVIDET TRYGHED

Ved at købe Nissan 5 ★ Udvidet Tryghed, inden nybilsgarantien udløber, får du ro i sjælen, der vil vare ved, selv når nybilsgarantien udløber.

VEJHJÆLP

Nissan europæisk vejhjælp dækker en lang række serviceydelser, som sikrer, at du forbliver mobil med minimal ulejlighed.