nissan qashqai

Nissan Qashqai

Den sikreste SUV i sin klasse

Priser fra[*]

Nissan Qasqhai in the city

MILD-HYBRID TEKNOLOGI

Nissan Qashqai mild-hybrid teknologien

Nissan Qashqai findes med to- og firehjulstræk(1) og drives af mild-hybrid teknologi. I 2021 blev Qashqai kåret som den sikreste SUV i sin klasse og fik en fin 2.plads som Årets Campingtrækker.

DESIGN

En fantastisk evolution

Tilbage i 2007 blev Nissan Qashai, den perfekte crossover opfundet. Et vidunder der kombinerer det kompakte ved en hatchback, med det praktiske ved en SUV. Nu kan du møde den helt nye Qashqai som endnu engang stiller op med en ny vision, der indeholder et vovet udtryk, skarpe LED-lygter og massive 20" alufælge - samlet i et aerodynamisk og kompakt karosseri.

Qashqai Interior

INDVENDIG PLADS OG BAGAGE

Selv de praktiske sider er forførende

Du falder måske i svime over delene i nappalæder (2) eller et førersæde og passagersæde med massage. Bliv fanget af endnu mere bagageplads med de forskellige justerbare kombinationer. Når du ser hvor rummelig den er indvendig, vil du finde den uimodståelig.

FØRERASSISTANCE

Nissan Intelligent Mobility

Nissan Intelligent Mobility (4) gør dig mere selvsikker og mere forbundet på alle køreture. Du vil køre med et større overskud og kan endda opleve en unik førerassistance - når du har brug for det.

1/2 ProPILOT Assist med Navi-Link

Gør det mere bekvemt at pendle ved at holde en forudbestemt afstand og hjælpe dig med at holde din vognbane.

Nissan QQ 2D-illustration af ProPILOT Assist

1/2 10.8” Head-Up Display i forruden (HUD)

Skærmen i forruden viser information som fartskilte i førerens synsfelt ved at projicere billedet op på forruden.[*]

Nissan QQ Skærm i forruden

1/2 12.3" FULD TFT-SKÆRM

Med adskillige tilpasningsmuligheder giver skærmen på 12,3” dig mulighed for at skræddersy til din personlige smag.

Nissan QQ Detalje på instrumentbræt

1/2 Førerassistance og sikkerhedsteknologi

En komplet pakke af teknologi, der holder øje med dine omgivelser.

Nissan QQ Intelligent vognbaneassistent i forenklet 3D

OPKOBLING

Hold forbindelsen til verden omkring dig

Med opkobling er verden lige ved dine hænder – eller ved lyden af din stemme. Med avanceret opkobling til telefonen og trådløs opladning er det nemt.

1/2 SMARTE ADVARSLER

Bliv advaret, når din bil forlader et geografisk område eller overskrider en angivet fartgrænse og meget mere.(5)

Nissan QQ Telefon håndteres med en hånd

1/2 FJERNBETJENTE TJENESTER

Hold kontakten (5), og nyd godt af bekvemmeligheden ved trådløs opladning, som er perfekt til din kompatible smartphone.

Nissan QQ Trådløs opladning

1/2 FORBEDREDE KORT OG TRAFIKINFORMATION

Med Qashqai kan du planlægge din rute med kort fra TomTom®, og du får løbende opdateringer, så du kan holde dig fra trafikpropper. (6)

Nissan QQ Interiør med instrumentbræt

VERSIONER OG UDSTYR

Nissan Qashqai- Udstyrsvarianter

Den nye Qashqai er en ny hybrid-SUV med helt nye teknologier, dimensioner og design. Få mere information om de mange nye teknologier i den nye Qashqai

1/2 Qashqai Visia | Meget mere end du forventer

Mange avancerede sikkerhedsfunktioner, 7" digital skærm, LED lamper, forskellige køretilstande, fartpilot, Hill-start assistent. Denne version skal man ikke kimse af.

Qashqai Visia

1/2 Qashqai Acenta | Alt det rigtige udstyr

Nøglefri betjening med I-key, 8" NissanConnect display, Apple CarPlay® (9), bak-kamera og 2 zoners klimaanlæg. Dette er blot nogle af de funktioner du får. Denne version giver dig bare mere.

Qashqai Acenta

1/2 Qashqai N-Connecta | Det teknologiske vidunder

9" NissanConnect(4), Trådløs Apple CarPlay® (9), Android Auto®, front parkeringssensor, 360 graders Around View Monitor og komfort på et andet niveau for alle. Denne version, giver dig fuld tillid.

Qashqai N-Connecta

1/2 Qashqai Tekna | Ændrer spillet

12,3" Digital skærm, ProPILOT Assist med Navi-LINK, Head Up Display, elektrisk bagklap med hands free funktion, adaptivt kørelys og professionel opkobling. Denne version har alt hvad du har brug for.

Qashqai Tekna

1/2 Qashqai Tekna+ | Den ultimative crossover

Forsæder med massagefunktion, I-key, elektrisk bagklap, glastag, BOSE® anlæg. Propfyldt med avancerede teknologier og forbindelser. Denne version har bare det hele.

Qashqai Tekna+

TILBEHØR

Omfavn din personlige stil

Se smart ud, hele tiden. De innovative tanker bag design-tilbehøret til din Nissan Qashqai gør det perfekt til livet i byen eller en familieudflugt.

1/2 Elegancepakke til udvendig dekoration

Tilføj et karakteristisk udseende med smagfulde strejf af krom.

Ny Nissan Qashqai Bagkantsliste

1/2 Trækpakke

Føj noget nyt til jeres familieeventyr. Tag en ATV, campingvogn eller båd med jer.

Ny Nissan Qashqai Kvalitetsmåtter og vendbar bagagerumsbeklædning

1/2 Beskyttelsespakke

Nyd godt af øget komfort, samtidig med at du beskytter din Qashqais interiør.

Ny Nissan Qashqai ladboks med nem montering

SAMMENLIGN UDSTYRSNIVEAUER

Find ud af hvilken model, der passer dig bedst

Klik her for at sammenligne udstyrsniveauer, og find den, der passer dig bedst.

1/2

Byg den perfekte Qashqai

Sammensæt den bil, der passer bedst til dig, fra en række karosserier og udstyrsniveauer. Fordi Qashai aldrig har handlet om at ligne de andre.

Nissan QQ Packshot Tekna+ full front

[1] Udvidet stop/start-funktion under friløb er kun tilgængelig for varianter med automatgear
[2] Sæder delvist i læder og PVC

[3] Du bør ikke stole udelukkende på chaufførens bekvemmelighedsfunktioner. Visse funktioner virker muligvis ikke under alle forhold og situationer. Hastighed og andre begrænsninger er gældende. For vilkår og betingelser for Nissans teknologier bedes du kontakte din lokale Nissan-forhandler eller besøge www.nissan.dk

[4] Forrudeskærmen er en praktisk funktion, der viser vigtig information på forruden, så de er lige i dit synsfelt, samtidig med at du har din fulde opmærksomhed på vejen

[5] ProPILOT Assist er tilgængelig i et begrænset udvalg af biler. ProPILOT Assist er en avanceret førerassistanceteknologi, men den kan ikke forebygge sammenstød. ProPILOT Assist er udelukkende beregnet til motorveje, hvor kørsel grundet autoværnet i midten handler om øjnene på vejen og hænderne på rattet. Det er førerens ansvar til enhver tid at være opmærksom, køre sikkert, overholde fartgrænserne, og holde en sikker fart ud fra vejforholdene samt at bevare kontrollen over bilen.

[6] Amazon, Alexa og alle tilknyttede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller dets tilknyttede selskaber

[7] Kunder skal have en konto hos Amazon/Google™ og wi-fi eller 4G-forbindelse for at bruge denne funktion. 

[8] For at bruge NissanConnect Services skal du have en NissanConnect-brugerkonto, tilmelde dig og logge ind på NissanConnect med dit brugernavn og adgangskode. For at bruge den gratis Nissan Connect-app skal du have en telefon med et kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem samt et SIM-kort med data på et eksisterende eller særskilt telefonabonnement mellem dig og din mobiludbyder. Alle tjenester afhænger af dækning på mobilnetværket.

[9] Det viste tilbehør er standard og/eller kun tilkøb på visse udstyrsniveauer. Der kan pålægges yderligere omkostninger.

De viste billeder og beskrivelser er vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-britiske specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud. De tilgængelige funktioner afhænger af versionen, som standard eller kun som tilvalg (mod ekstra betaling).