[1] Udvidet stop/start-funktion under friløb er kun tilgængelig for varianter med automatgear
[2] Sæder delvist i læder og PVC

[3] Du bør ikke stole udelukkende på chaufførens bekvemmelighedsfunktioner. Visse funktioner virker muligvis ikke under alle forhold og situationer. Hastighed og andre begrænsninger er gældende. For vilkår og betingelser for Nissans teknologier bedes du kontakte din lokale Nissan-forhandler eller besøge www.nissan.dk

[4] Forrudeskærmen er en praktisk funktion, der viser vigtig information på forruden, så de er lige i dit synsfelt, samtidig med at du har din fulde opmærksomhed på vejen

[5] ProPILOT Assist er tilgængelig i et begrænset udvalg af biler. ProPILOT Assist er en avanceret førerassistanceteknologi, men den kan ikke forebygge sammenstød. ProPILOT Assist er udelukkende beregnet til motorveje, hvor kørsel grundet autoværnet i midten handler om øjnene på vejen og hænderne på rattet. Det er førerens ansvar til enhver tid at være opmærksom, køre sikkert, overholde fartgrænserne, og holde en sikker fart ud fra vejforholdene samt at bevare kontrollen over bilen.

[6] Amazon, Alexa og alle tilknyttede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller dets tilknyttede selskaber

[7] Kunder skal have en konto hos Amazon/Google™ og wi-fi eller 4G-forbindelse for at bruge denne funktion. 

[8] For at bruge NissanConnect Services skal du have en NissanConnect-brugerkonto, tilmelde dig og logge ind på NissanConnect med dit brugernavn og adgangskode. For at bruge den gratis Nissan Connect-app skal du have en telefon med et kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem samt et SIM-kort med data på et eksisterende eller særskilt telefonabonnement mellem dig og din mobiludbyder. Alle tjenester afhænger af dækning på mobilnetværket.

[9] Det viste tilbehør er standard og/eller kun tilkøb på visse udstyrsniveauer. Der kan pålægges yderligere omkostninger.

De viste billeder og beskrivelser er vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-britiske specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud. De tilgængelige funktioner afhænger af versionen, som standard eller kun som tilvalg (mod ekstra betaling).