[1] Sæder delvist i læder og PVC

[2] ProPILOT er tilgængelig i et begrænset udvalg af biler. ProPILOT er en avanceret førerassistentteknologi, men kan ikke forebygge sammenstød. Nissan ProPILOT-funktionen er udelukkende beregnet til motorveje, hvor kørsel pga. autoværnet i midten overvejende handler om øjnene på vejen og hænderne på rattet. Det er førerens ansvar til enhver tid at være opmærksom, køre sikkert, overholde fartgrænserne og holde en sikker fart ud fra forholdene og bevare kontrollen over bilen.

[3] Du bør ikke udelukkende forlade dig på bekvemmelighedsfunktioner til føreren. Visse funktioner virker muligvis ikke under alle forhold og situationer. Hastighed og andre begrænsninger er gældende. For vilkår og betingelser for Nissans teknologier bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller besøge www.nissan.dk/

[4] For at bruge NissanConnect Services skal du have en NissanConnect-brugerkonto og tilmelde dig og logge ind på NissanConnect med dit brugernavn og adgangskode. For at bruge den gratis NissanConnect-app skal du have en smartphone med et kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem samt et SIM-kort med data på et eksisterende eller særskilt telefonabonnement mellem dig og din mobiltjenesteudbyder. Alle tjenester afhænger af dækning på det mobile netværk.

[5] Funktioner er, afhængigt af versionen, standard eller kun tilvalg (mod ekstra betaling).

[6] e-POWER vil være tilgængelig i foråret 2022

[7] Kunder skal have en konto hos Amazon®/ Google™ for at bruge denne funktion

[8] Head-up display er en praktisk funktion, der viser vigtige oplysninger på forruden, så de er lige i dit synsfelt, samtidig med at du har din fulde opmærksomhed på vejen

[9] Apple CarPlay® er en funktion leveret af Apple Inc. og kan være utilgængelig i visse miljøer. Af årsager uden for Nissans kontrol er Apple CarPlay® muligvis ikke tilgængelig i dit land eller mangler muligvis visse funktioner. Nissan frasiger sig ansvaret for utilgængelighed eller mangel på visse funktioner i Apple CarPlay® i dit køretøj.

De viste billeder og beskrivelser er vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-britiske specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud.