Nissan LEAF couv. Smukt foto

Nissan LEAF

100% elektrisk familiebil

LEAF-salg sluttede, følg med for kommende opdateringer

Nissan Leaf driving beautyshot on the bridge

RÆKKEVIDDE OG BESPARELSER

Lad hurtigere, kør længere

Der har aldrig været et bedre tidspunkt til at nyde den 100 % elektriske motors øjeblikkelige reaktion. Med en ladetid på ca. 60 minutter og en rækkevidde på op til 385 km (1) er den nye LEAF endnu mere innovativ, så du kan køre længere og booste dit batteri. (2)

Nissan Leaf driving beautyshot on the bridge

LADNING OG ØKONOMI

Ubesværet, økonomisk opladning

Fra du nærmer dig ladestationen, til opladningen begynder, føles hvert trin af din bils opladning ubesværet.

TEKNOLOGI

Skærp dine sanser

Nissan LEAF er udstyret med de bedste intelligente køreteknologier, herunder e-pedal og ProPILOT Assist(1), som giver dig en køreoplevelse udover det sædvanlige. Den helt elektriske Nissan LEAF er det perfekte eksempel på Nissan Intelligent Mobility. (2)

1/2 ProPILOT Assist

Din smarte makker hjælper dig med at holde en sikker afstand, holde din vognbane og meget mere. (4)

Nissan LEAF Instrumentbræt indefra med mand – ProPILOT

1/2 INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Får parkering til at føles som en leg med virtuel 360-graders fugleperspektiv over din LEAF. (4)

Nissan LEAF Instrumentbræt med AVM TEKNA

1/2 TRÅDLØS OPKOBLING

Hold dig oplyst og underholdt med Apple CarPlay™, Android Auto™ (5) og wi-fi-hotspot (6), som giver mulighed for at tilslutte flere enheder.

Nissan LEAF – Apple CarPlay og Android Auto

STRØMLINET DESIGN

Elektrisk udtryk

Med de skarpe aerodynamiske linjer, et særligt svævende tag og det karakteristiske V-Motion gitter - ser Nissan LEAF lige så avanceret ud som teknologien inden i. Vær modig. Vær dristig. Bliv fascineret.

Nissan LEAF Access Smukt foto af bilen kørende i byen

TILBEHØR

Gør LEAF til din egen

Tilpas LEAF med vores udvalg af tilbehør, så den dækker dine behov. (7)

MÅL

Mål på Nissan LEAF

Nissan LEAF er et frisk pust på flere måder: Den er 100 % elektrisk for hele familien og har et stort bagagerum på 435 l med bagsæder, der kan foldes 60:40.

1/2 Samlede mål

A - Samlet højde: 1 540 mm<br> B - Samlet længde: 4 490 mm<br> C - Samlet bredde: 1 788 mm (uden spejle)

Nissan LEAF set forfra

1/2 Bagagerumsvolumen

A - Bagagerumsvolumen: op til 435 l uden bagagesystem<br> B - Op til 1 176 l med foldede sæder

Nissan LEAF strukturtegning

1/2 Bagagerum

A - Bagagerummets maks. længde (med bagsæderne foldet ned): 1 618 mm<br> B - Bagagerummets maks. bredde: 1 239 mm

Nissan LEAF set bagfra
Nissan LEAF Owners

ÆGTE NISSAN LEAF OPLEVELSER

Vi spurgte vores kunder og de svarede.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

arrow-icon

[1] Tallene vedrørende rækkevidde stammer fra laboratorieprøver i overensstemmelse med EU-lovgivning og er beregnet til sammenligning af forskellige typer biler. Oplysningerne henviser ikke til en bestemt bil og udgør ikke en del af tilbuddet. Tallene afspejler ikke nødvendigvis faktiske køreresultater. Valgfrit udstyr, vedligeholdelse, kørselsadfærd samt ikke-tekniske faktorer som vejrforhold kan have indflydelse på de officielle resultater. Tallene blev fundet under den nye verdensdækkende testcyklus for lette køretøjer, Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP).

[2] De oplyste tal gælder for et 39 kWh-batteri (Nissan LEAF) og 59 kWh-batteri (Nissan LEAF e+). Tiden afhænger af lade-forholdene, herunder ladetype og forhold, batteriets temperatur såvel som lufttemperaturen på brugsstedet. Den oplyste ladetid med hurtig oplader kræver, at der anvendes en CHAdeMO-hurtiglader. Nissan LEAF er skabt til størstedelen af hverdagens rejser og er udstyret med lade-beskyttelse for at skåne batteriet ved gentagne opladninger med hurtigladere over en kort tidsperiode. Ladetiden ved gentagne hurtige opladninger kan øges, hvis batteriets temperatur aktiverer batteriets beskyttelsesteknologi.

[3] ProPILOT Assist findes i et begrænset udvalg af biler og kun til automatgear. ProPILOT Assist er en avanceret førerassistent-teknologi men den kan ikke forebygge sammenstød. Nissan ProPILOT Assist-funktionen er udelukkende beregnet til motorveje, hvor kørsel grundet autoværnet i midten overvejende handler om øjnene på vejen og hænderne på rattet. Det er førerens ansvar til enhver tid at være opmærksom, køre sikkert, overholde fartgrænserne og holde en sikker fart ud fra vejforholdene samt at bevare kontrollen over bilen.

[4] Du bør ikke udelukkende forlade dig på bekvemmeligheds-funktioner til føreren. Visse funktioner virker muligvis ikke under alle forhold og situationer. Hastighed og andre begrænsninger er gældende. For vilkår og betingelser for Nissans teknologier bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller besøge www.nissan.dk/

[5] Apple CarPlay og Android Auto stilles gratis til rådighed, afhængigt af model og/eller udstyrsniveau. For yderligere oplysninger bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller [telefonnummer / e-mailadresse]

[6] Indbygget wi-fi er altid en betalt tjeneste og kan fås på abonnement. For yderligere oplysninger bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller [telefonnummer/e-mailadresse].

[7] Det viste tilbehør er standard og/eller kun tilkøb på visse udstyrsniveauer. Der kan pålægges yderligere omkostninger.

[8] Den maksimale ladekraft med vekselstrøm fra LEAF er 6,6 kW. Den oplyste ladetid er baseret på opladning med et type 2-ladekabel (tilstand 3) på 32 A.

De viste billeder og beskrivelser er vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-[marked] specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud. De viste funktioner er muligvis ikke tilgængelige eller er ikke tilgængelige som standard eller kun som ekstraudstyr (mod ekstra betaling)