Leaf

100% ELEKTRISK FAMILIEBIL


UDFORSK NISSAN LEAF

TAG PÅ EN GUIDET RUNDTUR

Kunne du tænke dig at vide, hvordan det er at eje en Nissan LEAF? Vores video guider dig igennem de vigtigste informationer, herunder opladning af bilen.

Insider-tur rundt om en Nissan LEAF


Det er nemt at oplade din Nissan LEAF elbil derhjemme. Med en 16A-hjemmeoplader og op til 3,7-kWh-opladning. Du kan køre 100-160 km med et 24-kWh-batteri og 125-200 km med et 30-kWh-batteri*, og det er tilstrækkeligt til de fleste køreture. Den gode nyhed er, at der kommer flere og flere offentlige ladestationer til elbiler overalt.

* Skønnet rækkevidde ved kørsel under moderate betingelser. Forskellige faktorer kan påvirke rækkevidden, f.x. kørestil, vejforhold, udetemperatur og anvendelsen af klimaanlæg.


De viste billeder er vejledende. I nogle tilfælde kan bilerne på billederne ikke fås i DK, og de repræsenterer ikke en specifik model, udstyrsversion eller tilbud. Funktionerne er måske ikke tilgængelige eller er begrænsede til de udvalgte udstyrsversioner.* De viste billeder er vejledende. I nogle tilfælde kan bilerne på billederne ikke fås i DK, og de repræsenterer ikke en specifik model, udstyrsversion eller tilbud. Funktionerne er måske ikke tilgængelige eller er begrænsede til de udvalgte udstyrsversioner

 

* Kørslen kræver førerens fulde opmærksomhed. Gør kun brug af NissanConnect-services, når det er sikkert at bruge dem. Nogle applikationer er muligvis først tilgængelige på et senere tidspunkt. Der kræves abonnement på NissanConnect-services, men det følger gratis med i 2 år fra købet. Services og applikationer er kun tilgængelige i udvalgte europæiske lande og i udvalgte Nissan-modeller. Services og applikationer kan være udbudt af en tredjepart uden for Nissans kontrol og kan blive ændret uden varsel og uden ansvar hos Nissan eller dennes agenter (inkl., men ikke begrænset til, services, som annulleres/indstilles af tredjepart). Visse fjernstyrede funktioner kræver en kompatibel telefon eller en kompatibel enhed, som ikke leveres med bilen. De mobile netværk stilles til rådighed af teleselskaberne og er ikke inden for Nissans kontrol. De mobile netværk er ikke tilgængelige i alleområder. Der kan opstå roaming-gebyrer og/eller betaling for brug af data. Nissan er ikke ansvarlig for nogen former for udskiftning eller opgradering af udstyr eller relaterede omkostninger, der måtte være nødvendige for at opretholde funktionen på grund af ændringer af disse services.

 

* Hvis funktionen er tilgængelig i dit land.