Tag det næste skridt

(1) Tallene vedrørende rækkevidde stammer fra laboratorieprøver i overensstemmelse med EU-lovgivning og er beregnet til sammenligning af forskellige typer biler. Oplysningerne henviser ikke til en bestemt bil og udgør ikke en del af tilbuddet. Tallene afspejler ikke nødvendigvis faktiske køreresultater. Valgfrit udstyr, vedligeholdelse, kørselsadfærd samt ikke-tekniske faktorer som vejrforhold kan have indflydelse på de officielle resultater. Tallene blev fundet under den nye verdensdækkende testcyklus for lette køretøjer, Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP).

(2) Tilpasses efter markeds-specifikt strømforbrug (Wh/km): blandet 180-206; CO2-udledning ved blandet kørsel (g/km): 0. Kørsel uden CO2-emission.

(3) Funktionerne vil være at finde i den helt nye elektriske TOWNSTAR, som lanceres i sept. 2022.

(4) Du bør ikke udelukkende forlade dig på bekvemmeligheds-funktioner til føreren. Visse funktioner virker muligvis ikke under alle forhold og situationer. Hastighed og andre begrænsninger er gældende. For vilkår og betingelser for Nissans teknologier bedes du kontakte din lokale Nissan-forhandler eller besøge www.nissan.dk/.

(5) ProPILOT er tilgængelig i et begrænset udvalg af biler. ProPILOT er en avanceret førerassistanceteknologi, men den kan ikke forebygge sammenstød. ProPILOT er udelukkende beregnet til motorveje, hvor kørsel grundet autoværnet i midten handler om øjnene på vejen og hænderne på rattet). Det er førerens ansvar til enhver tid at være opmærksom, køre sikkert, overholde fartgrænserne, og holde en sikker fart ud fra vejforholdene samt at bevare kontrollen over bilen. 

(6) Funktionerne findes kun til venstrestyrede biler (LHD).

(7) Apple CarPlay og Android Auto stilles gratis til rådighed, afhængigt af model og/eller udstyrsniveau. For yderligere oplysninger bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller [telefonnummer/e-mailadresse.

(8) CO2-udledning og strømforbrug afhænger af landene.

 (9) Det viste tilbehør er standard og/eller kun tilkøb på visse udstyrsniveauer. Der kan pålægges yderligere omkostninger.

De viste billeder og beskrivelser er vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-britiske specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud. De tilgængelige funktioner afhænger af versionen, som standard eller kun som tilvalg (mod ekstra betaling).