Nissan TOWNSTAR - Produktbilleder af TOWNSTAR elbil og ICE

HVORFOR KØRE ELBIL?

Sæt strøm til fremtiden i din virksomhed

Der er flere gode grunde til at vælge den helt nye Nissan TOWNSTAR. Den imponerende rækkevidde på op til 291 km ved blandet kørsel klarer selv de længste dage, mens drivlinen med nuludledning (1)(2) giver dig adgang til hele byen. (3)

TEKNISKE OPLYSNINGER

Find din perfekte makker

Som en perfekt skræddersyet uniform kan du tilpasse den helt nye Nissan TOWNSTAR ned til mindste detalje: fra designet af bagdøre til sædeplaceringen.

1/2 mål og lastkapacitet

Maks. lastlængde: 1,8 m (eller 3,05 m når bageste skillevæg er foldet) – og der er en endnu mere rummelig udgave af den helt nye Nissan TOWNSTAR på vej.

Nissan TOWNSTAR - Illustration af mål

1/2 muligheder for bagdøre

Åben for dine ønsker – vælg mellem en standardbagdør, der er delt 30/70, eller en bagdør i hatchback-stil (ekstraudstyr) med bagrude.

Nissan TOWNSTAR - Håndværkere, der vender tilbage til deres TOWNSTAR

1/2 passagersæde, der kan foldes væk

Et passagersæde, når du har brug for det, og ekstra lastrum, når du ikke har. (6)

Nissan Townstar - Billede fra passagersiden, der viser tilbagelænet passagersæde (ICE)

TEKNOLOGI

Oplev en ny standard

Den helt nye Nissan TOWNSTAR sætter en ny standard for varebiler med sikkerhedssystemer, opkobling og hjælpefunktioner, som normalt kun findes i vores personbiler.

1/2 INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Parkér med større selvtillid. Nissans Intelligent Around View Monitor består af fire kameraer, der giver 360° udsyn fra din bil for ubesværet manøvrering, selv når pladsen er allermest trang. (4)

Nissan TOWNSTAR - Nærbillede af NissanConnect-skærm, der viser Around View Monitor

1/2 PROPILOT

Følg bilen foran med en forudbestemt afstand, stop og start igen med trafikstrømmen, og hold dig midt i vognbanen – Nissan ProPILOT (5) hjælper dig med alt dette, så det bliver sikrere og nemmere at køre.(4)

Nissan TOWNSTAR - Indbygget køreskærm set fra den elektriske TOWNSTAR

1/2 APPLE CARPLAY® OG ANDROID AUTO™

Hold forbindelsen med din verden hvor som helst. Kompatibel med Apple Carplay® og Android Auto™ (6), så du får adgang til beskeder, musik og apper på din telefon.

Nissan TOWNSTAR: Nærbillede af NissanConnect-skærmen

1/2 NAVIGATION

Find altid den hurtigste rute. NissanConnect-systemet til oplysning og underholdning holder dig konstant opdateret om trafikken (7), alternative ruter med mere.

Nissan Townstar : NissanConnect screen with a part of the dashboard
Nissan TOWNSTAR: TOWNSTAR ICE-instrumentbræt

KOMFORT OG PRAKTISK ANVENDELIGHED

Din verden er lige ved hånden

Interiøret i den helt nye Nissan TOWNSTAR sørger for, at du har alt det nødvendige lige ved hånden. Med smart opbevaring, gnidningsfri opkobling og ergonomisk design er du fri til at fokusere på bare at køre.

Nissan TOWNSTAR: Billede fra bykørsel med elektrisk TOWNSTAR og TOWNSTAR ICE

MOTOR

Drevet af fremtiden

Oplev selvsikker ydelse og imponerende økonomi. Med den elektriske drivline i den helt nye Nissan TOWNSTAR kan du nyde kørsel uden udledning (8)

TILBEHØR

Tilføj dit eget præg

Gør din helt nye Nissan TOWNSTAR endnu bedre egnet til din virksomhed på alle områder fra praktisk anvendelighed til sikkerhed. (9)

1/2 TAGGITTER

Transportér endnu længere last eller øg simpelthen din lastkapacitet endnu mere.

Nissan TOWNSTAR: Adgang til taggitter

1/2 AFTAGELIGT ANHÆNGERTRÆK

Nyd et anhængertræk som giver dig funktionalitet, når du har brug for det, og et rent udtryk, når du ikke har, med den helt nye Nissan TOWNSTAR.

Nissan TOWNSTAR: Anhængertræk

1/2 TRÆDÆKSEL TIL LASTRUM

Nyd langvarende beskyttelse af dit lastområde og ro i sindet, når du laster og losser.

Nissan TOWNSTAR: ICE set 7/8 højt bagfra med tilbehør og bagdøren åben

1/2 Armrest

Improve your driving experience with greater comfort and additional and discret storage space.

Nissan TOWNSTAR: SÆDEDÆKKEN TIL FØRERSÆDE

1/2 holder til ladekabel

Kompatibel med et ladekabel, der følger EVSE-standarden. Holder dit kabel rent, ordnet og væk fra gulvet, når det ikke er i brug.

5/5 holder til ladekabel

NISSANS FINANSIERING

En aftale til ethvert budget

Uanset hvad dit budget er, kan Nissan forhandlere rådgive dig om en vifte af finansieringsmuligheder og hjælpe dig med at finde den, der bedst passer til dig og din virksomhed.

1/2

NIssan Towstar : Livsstil med smilende fører

Tag det næste skridt

(1) Tallene vedrørende rækkevidde stammer fra laboratorieprøver i overensstemmelse med EU-lovgivning og er beregnet til sammenligning af forskellige typer biler. Oplysningerne henviser ikke til en bestemt bil og udgør ikke en del af tilbuddet. Tallene afspejler ikke nødvendigvis faktiske køreresultater. Valgfrit udstyr, vedligeholdelse, kørselsadfærd samt ikke-tekniske faktorer som vejrforhold kan have indflydelse på de officielle resultater. Tallene blev fundet under den nye verdensdækkende testcyklus for lette køretøjer, Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP).

(2) Tilpasses efter markeds-specifikt strømforbrug (Wh/km): blandet 180-206; CO2-udledning ved blandet kørsel (g/km): 0. Kørsel uden CO2-emission.

(3) Funktionerne vil være at finde i den helt nye elektriske TOWNSTAR, som lanceres i sept. 2022.

(4) Du bør ikke udelukkende forlade dig på bekvemmeligheds-funktioner til føreren. Visse funktioner virker muligvis ikke under alle forhold og situationer. Hastighed og andre begrænsninger er gældende. For vilkår og betingelser for Nissans teknologier bedes du kontakte din lokale Nissan-forhandler eller besøge www.nissan.dk/.

(5) ProPILOT er tilgængelig i et begrænset udvalg af biler. ProPILOT er en avanceret førerassistanceteknologi, men den kan ikke forebygge sammenstød. ProPILOT er udelukkende beregnet til motorveje, hvor kørsel grundet autoværnet i midten handler om øjnene på vejen og hænderne på rattet). Det er førerens ansvar til enhver tid at være opmærksom, køre sikkert, overholde fartgrænserne, og holde en sikker fart ud fra vejforholdene samt at bevare kontrollen over bilen. 

(6) Funktionerne findes kun til venstrestyrede biler (LHD).

(7) Apple CarPlay og Android Auto stilles gratis til rådighed, afhængigt af model og/eller udstyrsniveau. For yderligere oplysninger bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller [telefonnummer/e-mailadresse.

(8) CO2-udledning og strømforbrug afhænger af landene.

 (9) Det viste tilbehør er standard og/eller kun tilkøb på visse udstyrsniveauer. Der kan pålægges yderligere omkostninger.

De viste billeder og beskrivelser er vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-britiske specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud. De tilgængelige funktioner afhænger af versionen, som standard eller kun som tilvalg (mod ekstra betaling).