Varebilen Nissan TOWNSTAR - BILLEDER / 3/4 FORFRA MED KURÉR

Den nye elektriske Nissan Townstar

Tag føringen med den nye elektriske Nissan Townstar

Priser fra[*]

Varebilen Nissan TOWNSTAR - instrumentbræt indvendigt og mand, der kører

HVORFOR KØRE ELBIL?

Sæt strøm til fremtiden i din virksomhed

Den helt nye elektriske varebil Nissan TOWNSTAR giver god mening for virksomheder. Den imponerende rækkevidde på op til 291 km ved blandet kørsel (1) klarer selv de længste dage, mens drivlinjen med nuludledning (2) giver dig adgang til hele byen.

"Varebilen Nissan TOWNSTAR: Billede fra bykørsel med elektrisk TOWNSTAR og TOWNSTAR ICE				"

DRIVLINJER

Drevet af fremsynethed

Oplev selvsikker ydelse og imponerende økonomi. Med den elektriske drivlinje i den helt nye Nissan Townstar kan du drage fordel af emissionsfri kørsel.

TEKNISKE OPLYSNINGER

Find din perfekte makker

Som en perfekt skræddersyet uniform kan du tilpasse den helt nye Nissan Townstar ned til mindste detalje: fra designet af bagdøre til sædeplaceringen.

Galleri

1/2 - MÅL OG LASTKAPACITET

Maks. lastlængde: 1,8 m (eller 3,05 m når bageste skillevæg er foldet) – og der er en endnu mere rummelig udgave af den helt nye Nissan Townstar på vej.

Varebilen Nissan TOWNSTAR - Illustration af mål

1/2 - MULIGHEDER FOR BAGDØRE

Åben for dine ønsker – vælg mellem en standardbagdør, der er delt 30/70, eller en bagdør i hatchback-stil (ekstraudstyr) med bagrude.

Varebilen Nissan TOWNSTAR - Håndværkere, der vender tilbage til deres TOWNSTAR

1/2 - PASSAGERSÆDE, DER KAN FOLDES VÆK

Et passagersæde, når du har brug for det, og ekstra lastrum, når du ikke har.

Varebilen Nissan TOWNSTAR: Billede fra passagersiden, der viser tilbagelænet passagersæde (ICE)

Nissans batterigaranti og nybilsgaranti på varevogne

Nissan tilbyder nybilsgaranti på 5 år / 160.000 km hvad der kommer først (lette erhvervskøretøjer). Batterigaranti på 8 år / 160.000 km, hvad der kommer først.

Varebilen Nissan TOWNSTAR

TEKNOLOGI

Oplev en ny standard

Den helt nye Nissan Townstar sætter en ny standard for varebiler med sikkerhedssystemer, opkobling og hjælpefunktioner, som normalt kun findes i vores personbiler.

Galleri

1/2 - INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Parkér med større selvtillid. Nissans Intelligent Around View Monitor består af fire kameraer, der giver 360° overblik over din bil for ubesværet parkering, selv når pladsen er allermest trang (3).

Varebilen Nissan TOWNSTAR - Nærbillede af NissanConnect-skærm, der viser Around View Monitor

1/2 - ProPILOT Assist

Følg bilen foran med en forudbestemt afstand, stop og start igen med trafikstrømmen, og hold dig midt i vognbanen – Nissan ProPILOT Assist (4) hjælper dig med alt dette, så det bliver sikrere og nemmere at køre (3).

Varebilen Nissan TOWNSTAR - Indbygget køreskærm set fra den elektriske TOWNSTAR

1/2 - APPLE CARPLAY® OG ANDROID AUTO™

Hold forbindelsen med omverden hvor som helst. Den er kompatibel med Apple Carplay® og Android Auto™ (5), så du får adgang til beskeder, musik og apper på din telefon.

"Varebilen Nissan TOWNSTAR: Nærbillede af NissanConnect-skærmen	"

1/2 - NAVIGATION

Find altid den hurtigste rute. NissanConnect-systemet til oplysning og underholdning holder dig konstant opdateret med trafikmeldinger (6), alternative ruter med mere.

Varebilen Nissan TOWNSTAR: NissanConnect-skærm med en del af instrumentbrættet
"Varebilen Nissan TOWNSTAR: TOWNSTAR ICE-instrumentbræt			"

KOMFORT OG PRAKTISK ANVENDELIGHED

Din verden er lige ved hånden

Den helt nye Nissan Townstars interiør sørger for, at du har alt det nødvendige lige ved hånden. Med smart opbevaring, gnidningsfri opkobling og ergonomisk design kan du nyde kørslen

TILBEHØR

Tilføj dit eget præg

Gør din helt nye Nissan Townstar endnu bedre egnet til din virksomhed på alle områder fra praktisk anvendelighed til sikkerhed (7).

Galleri

1/2 - TAGGITTER

Transportér endnu længere last eller øg lastkapaciteten endnu mere.

"Varebilen Nissan TOWNSTAR: Adgang til taggitter						"

1/2 - AFTAGELIGT ANHÆNGERTRÆK

Nyd et anhængertræk som giver dig funktionalitet, når du har brug for det, og et rent udtryk, når du ikke har, med den helt nye Nissan Townstar.

Varebilen Nissan TOWNSTAR: Anhængertræk

1/2 - TRÆDÆKSEL TIL LASTRUM

Nyd langvarende beskyttelse af dit lastområde og ro i sindet, når du laster og losser.

Varebilen Nissan TOWNSTAR: ICE set 7/8 højt bagfra med tilbehør og bagdøren åben

1/2 - ARMLÆN

Få større køreglæde med bedre komfort og ekstra, diskret opbevaring.

"Varebilen Nissan TOWNSTAR: SÆDEDÆKKEN TIL FØRERSÆDE			"

1/2 - HOLDER TIL LADEKABEL

Kompatibel med et ladekabel, der følger den omvendte standard. Holder dit kabel rent, ordnet og væk fra gulvet, når det ikke er i brug.

"Varebilen Nissan TOWNSTAR: Holder til ladekabel		"

NISSANS FINANSIERINGSSUPPORT

En aftale til ethvert budget

Uanset hvad dit budget er, kan Nissans finansieringssupport rådgive dig om en vifte af finansieringsmuligheder og hjælpe dig med at finde den, der bedst passer til dig og din virksomhed.

1/2

"Varebilen Nissan TOWNSTAR: Livsstil med smilende fører			"
Varebilen Nissan TOWNSTAR: VAREBILS-SORTIMENT

VAREBILER TIL ERHVERV

En Nissan-varebil til alle

Med deres effektive motorer, solide design og smarte hjælpefunktioner er der en Nissan-varebil, der passer til din virksomhed, uanset behovet.

(1) Tallene for rækkevidde stammer fra laboratorieprøver i overensstemmelse med EU-lovgivning og er beregnet til sammenligning af forskellige typer biler. Oplysningerne henviser ikke til en bestemt udpeget bil og udgør ikke en del af tilbuddet. Tallene reflekterer ikke nødvendigvis resultater ved rigtig kørsel. Ekstraudstyr, tilbehør, vedligeholdelse, kørestil og ikke-tekniske faktorer som vejrforhold, kan påvirke de officielle resultater. Tallene blev fastslået under den nye verdensdækkende testcyklus for lette køretøjer, Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure (WLTP).

(2) Strømforbrug (kWh/100km): blandet 18,3–19,5; CO2-udledning ved blandet kørsel (g/km): 0. Kørsel uden CO2-emission.

(3) Du bør ikke udelukkende stole på førerassistance-funktioner. Visse funktioner virker muligvis ikke under alle forhold og situationer. Hastighed og andre begrænsninger er gældende. For vilkår og betingelser for Nissans teknologier bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller besøge www.nissan.dk/

(4) Nissan ProPILOT Assist er tilgængelig på udvalgte versioner. ProPILOT Assist er et avanceret førerassistance teknologi men kan ikke forhindre kollisioner. Det er chaufførens ansvar at være opmærksom, køre sikkert og være i stand til når som helst at tage kontrol over bilen. Nissan ProPILOT Assist-funktionen er udelukkende beregnet til motorveje hvor autoværnet deler vejbanerne og er ikke beregnet til bykørsel. ProPILOT Assist er tilgængelig på automatisk gearkasse.

(5) Apple CarPlay® og Android Auto™ er tilgængelige gratis, afhængigt af model og/eller kvalitet. Android Auto™ er kun tilgængelig via en kablet forbindelse. Apple CarPlay® er en funktion leveret af Apple Inc. og kan være utilgængelig i visse miljøer. Android Auto™ er en funktion leveret af Google Inc. og kan være utilgængelig i visse miljøer. Af årsager uden for Nissans kontrol er Apple CarPlay® og Android Auto™ muligvis ikke tilgængelig i dit land eller mangler muligvis visse funktioner. Nissan frasiger sig ansvaret for utilgængelighed eller mangel på visse funktioner i Apple CarPlay® og Android Auto™ i dit køretøj.

(6) Maps & Live Traffic, Remote Control tjenester samt Smart Alerts er gratis tilgængelige gratis i en periode på 3 år og derefter tilgængelige mod et gebyr, afhængigt af model og/eller klasse. Kontakt din Nissan-forhandler for mere information.

(7) Tilbehør og eventuelt ekstraudstyr monteret af kunden kan have indflydelse på bilens rækkevidde. Originalt Nissan-tilbehør er dækket af fabriksgarantien, hvis det monteres af en Nissan-forhandler eller en Nissan-reparatør før overdragelsen af køretøjet eller i garantiperioden for det nye køretøj. Originalt tilbehør monteret uden for garantiperioden eller af en tredjepart eller af kunden, er kun dækket af Nissan originale reservedele og tilbehørsgaranti på 12 måneder / ubegrænset kilometertal.

De viste billeder er vejledende. I nogle tilfælde kan bilerne på billederne ikke fås i DK, og de repræsenterer ikke en specifik model, udstyrsversion eller tilbud. Funktionerne er måske ikke tilgængelige eller er begrænsede til de udvalgte udstyrsversioner.