Hold forbindelsen til verden omkring dig

Når du har mulighed for at gøre det, du har lyst til, når du har lyst, kan eventyret ende alle steder.

Det føles godt, når din bil lytter. Takket være bilens virtuelle, personlige assistent kan du tale til din bil og dine enheder i hjemmet.

BILENS VIRTUELLE, PERSONLIGE ASSISTENT

Nissan ARIYA person taler for at demonstrere stemmestyringen Hey Nissan

NISSANS STEMMESTYRING

Sig "Hallo Nissan, tænd for klimaanlægget" eller "Hallo Nissan, læs min seneste SMS" med mere. Din Nissan ARIYA forstår bestemte stemmekommandoer i naturligt sprog for en mere intuitiv styring.

Hver eneste ARIYA er den nyeste ARIYA

Din bils software opgraderes til den nyeste version med trådløse firmware-opdateringer. Så den Nissan ARIYA, du køber i dag, er aktuel i morgen.

Tilpas dit instrumentbræt. Hold styr på turene. Få forbindelse til din crossover

INFORMATIONER OG UNDERHOLDNING

Nissan ARIYA brugerflade med indbygget berøringsskærm
Nissan ARIYA telefon, der viser appen NissanConnect Services

NissanConnect Services-app

Mød din nye rejsemakker. Brug appen til at fjernstyre din bils funktioner som at låse/låse op for dørene og fjernbetjene klimaanlægget[3]

Opdag forskellige måder at koble op på

HOLD DIG SYNKRONISERET

Ofte stillede spørgsmål

HVILKEN TEKNOLOGI OG FUNKTIONER TIL OPKOBLING FINDES I NISSAN ARIYA?

ER DER APPLE CARPLAY OG ANDROID AUTO I NISSAN ARIYA?

HVOR STOR ER SKÆRMEN I ARIYA?

NÆSTE
Udforsk bilen virtuelt
Next photo
Nissan

[1]  Du bør ikke udelukkende forlade dig på bekvemmelighedsfunktioner til føreren. Visse funktioner virker muligvis ikke under alle forhold og situationer. Hastighed og andre begrænsninger er gældende. For vilkår og betingelser for Nissans teknologier bedes du kontakte din lokale Nissan-forhandler eller besøge www.nissan.dk

[2]  For at bruge NissanConnect Services skal du have en NissanConnect-brugerkonto og tilmelde dig og logge ind på NissanConnect med dit brugernavn og adgangskode. For at bruge den gratis Nissan Connect-app skal du have en telefon med et kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem samt et SIM-kort med data på et eksisterende eller særskilt telefonabonnement mellem dig og din mobiludbyder. Alle tjenester afhænger af dækning på mobilnetværket.  

[3] Apple CarPlay og Android Auto stilles gratis til rådighed, afhængig af model og/eller udstyrsniveau. For yderligere oplysninger bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller [telefonnummer / e-mailadresse]

[4] Opkobling af en mobiltelefon til brug med NissanConnect bør kun udføres, hvis bilen er sikkert parkeret. Brug af systemet bør altid ske i overensstemmelse med færdselsreglerne. Førere bør kun bruge systemet, når det er sikkert. Brugere bør være opmærksomme på, at håndfri teknologi potentielt set kan aflede opmærksomheden fra vejen, hvilken kan påvirke evnen til at have fuld kontrol over bilen.

[5] Gratis tjenester (Nissan på Google-assistenten, kørselshistorik og -analyser, Nissans hjælp og assistance, nedbrudshjælp, bilens sundhedstilstand, batteristyring – kun for elbiler) stilles gratis til rådighed i en periode på syv år, afhængigt af model og/eller udstyrsniveau. For yderligere oplysninger bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller [telefonnummer/e-mailadresse]. 

[6] Designet til ladestandarden Qi og optimeret til enheder med Qi-certificering"

[7] Funktionens reaktionsevne og brug kan være påvirket, når bilen modtager et svagt signal. For optimal brug bedes du sørge for, at din bil har god netværksdækning.

[8] ProPILOT er tilgængelig i et begrænset udvalg af biler. ProPILOT er en avanceret førerassistanceteknologi, men den kan ikke forebygge sammenstød. ProPILOT er udelukkende beregnet til motorveje, hvor kørsel grundet autoværnet i midten handler om øjnene på vejen og hænderne på rattet. Det er førerens ansvar til enhver tid at være opmærksom, køre sikkert, overholde fartgrænserne, og holde en sikker fart ud fra vejforholdene samt at bevare kontrollen over bilen.

De viste billeder og beskrivelser er vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-britiske specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud. De viste funktioner er muligvis ikke tilgængelige eller er ikke tilgængelige som standard eller kun som ekstraudstyr.