Hold forbindelsen til verden omkring dig

Når du har mulighed for at gøre det, du har lyst til, når du har lyst, kan eventyret ende alle steder.

Det føles godt, når din bil lytter. Takket være teknologien intelligent og personlig assistent

NISSANS STEMMESTYRING

Nissan ARIYA person taler for at demonstrere stemmestyringen Hey Nissan

NISSANS VIRTUELLE, PERSONLIGE ASSISTENT

Din Nissan ARIYA forstår beskeder i almindeligt sprog og kan yde de services, du har brug for.

Indbygget Alexa til bilen

Tal til ARIYA for at styre dit hjem fra bilen med styrken fra indbygget Alexa.

Nissan ARIYA skærmen i instrumentbrættet viser den indbyggede stemmestyring Amazon Alexa

Hver eneste ARIYA er den nyeste ARIYA

Din bils software opgraderes til den nyeste version med trådløse firmware-opdateringer. Så den Nissan ARIYA, du køber i dag, er aktuel i morgen.

Tilpas instrumentpanelet. Hold styr på turene. Administrer din crossover hjemmefra.

INFORMATIONER OG UNDERHOLDNING

Nissan ARIYA brugerflade med indbygget berøringsskærm
Nissan ARIYA berøringsskærm viser intelligent ruteplanlægning

Smart ruteplanlægning

Indstil den bedste rute og se placeringen af ladestationer undervejs. [1]

NissanConnect Services-app

Mød din nye rejsemakker. Brug appen til at fjernbetjene dørenes lås og starte opladning. [2]

Nissan ARIYA telefon, der viser appen NissanConnect Services

Opdag forskellige måder at koble op på

HOLD DIG SYNKRONISERET

Ofte stillede spørgsmål

NÆSTE
Udforsk bilen virtuelt
Next photo
Nissan

[1]  Du bør ikke udelukkende forlade dig på bekvemmeligheds-funktioner til føreren. Visse funktioner virker muligvis ikke under alle forhold og situationer. Hastighed og andre begrænsninger er gældende. For vilkår og betingelser for Nissans teknologier bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller besøge www.nissan.dk

[2]  For at bruge NissanConnect Services skal du have en NissanConnect-brugerkonto og tilmelde dig og logge ind på NissanConnect med dit brugernavn og adgangskode. For at bruge den gratis NissanConnect-app skal du have en smartphone med et kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem samt et SIM-kort med data på et eksisterende eller særskilt telefonabonnement mellem dig og din mobil-tjenesteudbyder. Alle tjenester afhænger af dækning på det mobile netværk. 

[3]  Funktioner er, afhængigt af versionen, standard eller kun tilvalg (mod ekstra betaling).  

[4] Opkobling af en mobiltelefon til brug med NissanConnect bør kun udføres, hvis bilen er sikkert parkeret. Brug af systemet bør altid ske i overensstemmelse med færdselsreglerne. Førere bør kun bruge systemet, når det er sikkert. Brugere bør være opmærksomme på, at håndfri teknologi potentielt set kan aflede opmærksomheden fra vejen, hvilken kan påvirke evnen til at have fuld kontrol over bilen.

[5] Du bør ikke udelukkende forlade dig på bekvemmeligheds-funktioner til føreren. Visse funktioner virker muligvis ikke under alle forhold og situationer. Hastighed og andre begrænsninger er gældende. For vilkår og betingelser for Nissans teknologier bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller besøge www.nissan.dk

[6] Funktionens reaktionsevne og brug kan være påvirket, når bilen modtager et svagt signal. For optimal brug bedes du sørge for, at din bil har god netværksdækning. 

[7] ProPILOT er tilgængelig i et begrænset udvalg af biler. ProPILOT er en avanceret førerassistentteknologi, men kan ikke forebygge sammenstød. Nissan ProPILOT-funktionen er udelukkende beregnet til motorveje, hvor kørsel pga. autoværnet i midten overvejende handler om øjnene på vejen og hænderne på rattet. Det er førerens ansvar til enhver tid at være opmærksom, køre sikkert, overholde fartgrænserne og holde en sikker fart ud fra forholdene og bevare kontrollen over bilen.

De viste billeder og beskrivelser er vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-britiske specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud. De viste funktioner er muligvis ikke tilgængelige eller er ikke tilgængelige som standard eller kun som ekstraudstyr.