Ofte stillede spørgsmål til Nissan ARIYA

Filtrer efter
Filtrer efter

[1] WLTP-test afventer officiel homologering i 2022

[2] Rækkevidde stammer fra laboratorieprøver i overensstemmelse med EU-lovgivning og er beregnet til sammenligning af forskellige typer biler. Oplysningerne henviser ikke til en bestemt udpeget bil og udgør ikke en del af tilbuddet. Tallene afspejler ikke nødvendigvis faktiske køreresultater. Valgfrit udstyr, vedligeholdelse, kørselsadfærd samt ikke-tekniske faktorer som vejrforhold kan have indflydelse på de officielle resultater. Tallene blev fastslået under den nye verdensdækkende testcyklus for lette køretøjer, Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure (WLTP).

[3] CO2-udledning og strømforbrug er ikke homologeret endnu.
De viste billeder og beskrivelser er vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med andre specifikationer end for Nissan Nordic og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud. De viste funktioner er muligvis ikke tilgængelige eller er ikke tilgængelige som standard eller kun som ekstraudstyr.

[4] De oplyste data er baseret på interne tests. Informationen er vejledende og henviser ikke til en bestemt udpeget bil. Informationen udgør ikke en del af tilbuddet. Tallene kan afvige afhængig af flere faktorer så som ekstraudstyr, batteriets tilstand, klimaanlæg, vedligeholdelse, kørestil og ikke-tekniske faktorer som vejrforhold, faktisk rute osv. De praktiske resultater kan afvige. Nissan forbeholder sig udtrykkeligt retten til at tilpasse beregneren til enhver tid.

[5] Alle viste priser er fabrikkens vejledende salgspris. Prisen er inkl. 25% moms samt registreringsafgift. Prisen inkluderer ikke udgift til valgfri lak. Forbehold for prisændringer.

[6] Ladetiden afhænger af lade-forholdene, herunder ladetype og forhold, batteriets temperatur såvel som lufttemperaturen på brugsstedet. Nissan ARIYA er udstyret med lade-beskyttelse for at skåne batteriet ved gentagne opladninger med hurtigladere over en kort tidsperiode. Ladetiden ved gentagne hurtige opladninger kan øges, hvis batteriets temperatur aktiverer batteriets beskyttelsesteknologi

[7] Funktionens reaktionsevne og brug kan være påvirket, når bilen modtager et svagt signal. For optimal brug bedes du sørge for, at din bil har god netværksdækning.

[8] For at bruge NissanConnect Services skal du have en NissanConnect-brugerkonto og tilmelde dig og logge ind på NissanConnect med dit brugernavn og adgangskode. For at bruge den gratis NissanConnect-app skal du have en smartphone med et kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem samt et SIM-kort med data på et eksisterende eller særskilt telefonabonnement mellem dig og din mobil-tjenesteudbyder. Alle tjenester afhænger af dækning på det mobile netværk.

[9] Du bør ikke udelukkende stole på førerassistancefunktioner. Visse funktioner virker muligvis ikke under alle forhold og situationer. Hastighed og andre begrænsninger er gældende. For vilkår og betingelser for Nissans teknologier bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller besøge www.nissan.dk/

[10] ProPILOT Assist er tilgængelig i et begrænset udvalg af biler. ProPILOT Assist er en avanceret førerassistentteknologi, men kan ikke forebygge sammenstød. Nissan ProPILOT Assist-funktionen er udelukkende beregnet til motorveje, hvor kørsel pga. autoværnet i midten overvejende handler om øjnene på vejen og hænderne på rattet. Det er chaufførens ansvar at være opmærksom, køre sikkert og være i stand til når som helst at tage kontrol over bilen. ProPILOT Assist findes kun i biler med automatgear.

[11] Opkobling af en mobiltelefon til brug med NissanConnect bør kun udføres, hvis bilen er sikkert parkeret. Brug af systemet bør altid ske i overensstemmelse med færdselsreglerne. Førere bør kun bruge systemet, når det er sikkert. Brugere bør være opmærksomme på, at håndfri teknologi potentielt set kan aflede opmærksomheden fra vejen, hvilken kan påvirke evnen til at have fuld kontrol over bilen.

[12] Visse dele af læderet kan bestå af kunstigt læder. "Blue" interiøret findes kun som Nappa-læder.

De viste billeder og beskrivelser er vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-britiske specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud. De viste funktioner er muligvis ikke tilgængelige eller er ikke tilgængelige som standard eller kun som ekstraudstyr.

Funktioner afhænger af versionen, som standard eller kun som tilvalg (mod ekstra betaling).