En stor elektrisk varebil - rækkevidde op til 460km*

Den helt nye Nissan Interstar

Forudbestilling åben fra juli 2024

Din ideelle forretningspartner er kommet

Fleksibel og pålidelig som altid. Nissan Interstar gør arbejdet til en leg.

1/2

placeholder

LAVE DRIFTSOMKOSTNINGER

Fås som 100 % elektrisk eller i en effektiv dieselversion.

FØRENDE LASTKAPACITET


Gør de tunge løft lette med en lasteevne på op til 1,9 ton på diesel eller 1,6 ton på elbil.

SIKKERHED ER STANDARD

Gør turen sikker og komfortabel for alle i bilen.

5 ÅRS GARANTI

Få ro i sindet med en omfattende garanti.

EFFEKTIVITET

Stå distancen

Med en rækkevidde på op til 460 km med el-versionen og en effektiv dieselversion, der sparer op til 1,5 l per 100 km, får du mest muligt ud af dine daglige opladninger og dieselpåfyldninger med Nissan Interstar, der gør dine driftsomkostninger mindre

1/2

placeholder

TILPASSET DIT ERHVERV

Din forretning, din Interstar.

Med at bredt udvalg af karosserier til enhver slags forretning, kombinerer Nissan Interstar fleksibilitet og muskelkraft for at håndtere alt, hvad din arbejdsdag kræver.

1/2

placeholder

RUMMELIG LASTKAPACITET

Med et lastrum på 10,8-14,8 m3 har din forretning altid plads til at vokse. Med et størrelsesudvalg på 3 255 mm og op til 3 855 mm har Nissan Interstar plads til alt det, du skal transportere. Med en nyttelast på op til 1 587 kg er Nissan Interstar altid klar til at tage det tunge læs.

DESIGN

Klar til succes

Det første indtryk er Nissan Interstars specialitet. Et nyt design fremhæver kvaliteten, effektiviteten og enkeltheden og gør med det samme din forretning genkendelig og sender chaufførens selvtillid helt til tops.

1/2

placeholder

KARAKTERISTISK KØLERGITTER

Et særpræget nyt kølergitter er med til at gøre indtryk. Smarte LED-forlygter gør fronten på Nissan Interstar stilfuld og elegant. Interstar-emblemet giver det endelige finish til et flot design.

KOMFORT OG SIKKERHED

Sikkerhed til den store guldmedalje

Kør sikkert i din rummelige kabine takket være et avanceret og kompakt bremsesystem, som giver en uovertruffen bremsestyrke, uanset hvor megen last, du har med. Du får også klassens bedste 5-års garanti og en NCAP-klassificering med guldstjerne.

1/2

placeholder

De viste billeder og beskrivelser er vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-danske specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud. De viste funktioner er muligvis ikke tilgængelige eller er ikke tilgængelige som standard eller kun som ekstraudstyr.