Rækkevidde og opladning: Mulighederne er elektriske

Gennem løbende innovation udfordrer Nissan ARIYA konventionerne. Det er mere end bare en elbil. Det er en helt ny måde at køre på.

Byg noget, der får dig til at tabe mælet

BATTERIER OG DRIVLINER

Nissan ARIYA set oppefra i idyllisk landskab, mens den tager et sving

ARIYA 63 kWh

ARIYA 87 kWh

ARIYA e-4ORCE 87 kWh

Start med det perfekte match

Med et udvalg baseret på forskellige kombinationer af batteri, motor og aksel er der en skræddersyet Nissan ARIYA til enhver fører. Find ud af hvilken model, der passer dig bedst.

En ny slags frihed med Nissan ARIYA

HVOR LANGT KAN DIN ARIYA KØRE DIG?

Autonomien (den afstand, du kan køre mellem opladninger) i din 100 % elektriske Nissan ARIYA, kan påvirkes af faktorer som vejret og udendørstemperaturen såvel som din gennemsnitsfart, batteristatus og endda hvordan du bruger bagagerummets.

Hold energiniveauet højt og forventningerne endnu højere. Udforsk op til 536 km på en enkelt opladning.

RÆKKEVIDDE OG OPLADNING

Nissan Aryia Home charging type 2

Hjemmeoplader

Med en særskilt væglader på 240 volt kan du slutte dig til det enkle liv og vinke farvel til benzinstanderen. Sæt din Nissan ARIYA direkte til et standardhusholdningsstik for almindelig opladning, uanset hvor du er, eller sæt den til en professionelt installeret Nissan-lader på 7,4 kW eller 22 kW vekselstrøm [4] derhjemme for at lade din ARIYA til 100 % i løbet af natten.

Lynopladning på farten

Sæt den til en CCS2-lynoplader på 480 V (jævnstrøm 130 kW) på flere end 8.000 ladestationer i hele Europa og kom op på 80 % på ca. 35 minutter. Dette tal kan variere, da ladetiderne påvirkes af en række faktorer. Se herunder for yderligere detaljer.[5]


Ariya 63 kWh  
20-80 % på ca. 35 minutter


Ariya 87 kWh 
20-80 % på ca. 40 minutter

Ovenstående ladehastigheder og -tider afhænger af forskellige faktorer, herunder batteriets temperatur. Se herunder for yderligere detaljer [5]

Nissan ARIYA smartphone displaying charging information

Klog opladning

Planlæg opladning derhjemme fra din telefon, hvor det er muligt, og vælg tidspunkter, hvor strømmen er billig.

OPLEV NISSAN CHARGE

Når du åbner Nissan Charge-appen på din telefon, kan du planlægge din rute hjemme fra din sofa. Nissan Charge giver adgang til over 100.000 stationer i hele Europa med et enkelt abonnement og muligheden for at se ladetider og udstyr, så du er sikret en gnidningsfri tur.

NISSAN CHARGE

Hvor meget sparer du bag rattet på din Nissan ARIYA?

Leg med værktøjet, vælg drivline, tilføj prisen på brændstof og el, hvor du bor, og beregn de potentielle besparelser ved at skifte til en 100 % elektrisk bil. Redskabet anslår omtrentligt udgifterne for elektricitet til en 100 % elektrisk Nissan ARIYA og sammenligner udgifterne til brændstof med en anden bil ud fra de oplysninger brugeren har indtastet. Nissan ARIYAs elforbrug er beregnet ud fra tal, der stammer fra WLTP, en global harmoniseret testmetode for lette køretøjer. Tallene vises udelukkende til illustration samt sammenligning og afhænger af adskillige forhold såsom ekstraudstyr, batteriets tilstand, brugen af klimaanlæg, vedligeholdelse, kørestil og ikke-tekniske faktorer som vejrforhold, den kørte rute, kørselsadfærd osv. Faktiske resultater kan afvige.

Nissan ARIYA har sine fordele – nul-udledning er bare begyndelsen.

FORDELE VED ELBIL

Nissan ARIYA lader hjemme i carporten

Lavere vedligeholdelsesomkostninger

Da en elbil har færre bevægelige dele end en almindelig bil, kan du drage fordel af lavere omkostninger til vedligeholdelse.

Ofte stillede spørgsmål

HVOR LANGT KØRER NISSAN ARIYA?

NÆSTE
Udforsk førerassistance og sikkerhed
Next photo
Nissan

[1] WLTP-test afventer officiel harmonisering

[2] Rækkevidde stammer fra laboratorieprøver i overensstemmelse med EU-lovgivning og er beregnet til sammenligning af forskellige typer biler. Oplysningerne henviser ikke til en bestemt bil og udgør ikke en del af tilbuddet. Tallene afspejler ikke nødvendigvis faktiske køreresultater. Valgfrit udstyr, vedligeholdelse, kørselsadfærd samt ikke-tekniske faktorer som vejrforhold kan have indflydelse på de officielle resultater. Tallene blev fundet under den nye verdensdækkende testcyklus for lette køretøjer, Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP).

[3] CO2-udledning og strømforbrug afhænger af landene.

[4] Den maksimale ladekraft med vekselstrøm fra ARYIA er 7 kW. Den oplyste ladetid er baseret på opladning med et type 2-ladekabel (tilstand 3) på 32 A. 

[5] De angivne tal er for 63 kWh og 87 kWh batterier. Opladningshastighed og tid afhænger af forskellige forhold, herunder opladertype og tilstand, batteritemperatur samt udendørs-temperatur på stedet. I kolde klimaer kan batterivarmeren benyttes for at forbedre opladnings-hastighederne. Indikeret opladningstid kræver brug af en CCS 2-oplader (DC 130kW). Nissan ARIYA er udstyret med sikringer for at beskytte batteriet under gentagne hurtigopladninger på kort tid. Den tid, det tager for hurtigopladning, kan tage længere tid, hvis batteritemperaturen aktiverer batterisikringsteknologien.

De viste billeder og beskrivelser er vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-britiske specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud. De viste funktioner er muligvis ikke tilgængelige eller er ikke tilgængelige som standard eller kun som ekstraudstyr. 

De tilgængelige funktioner afhænger af versionen, som standard eller kun som tilvalg (mod ekstra betaling).