Rækkevidde og opladning: Mulighederne er elektriske

Gennem løbende innovation udfordrer Nissan ARIYA konventionerne. Det er mere end bare en elbil. Det er en helt ny måde at køre på.

Byg noget, der får dig til at tabe mælet

BATTERIER OG DRIVLINER

Nissan ARIYA set oppefra i idyllisk landskab, mens den tager et sving

Start med det perfekte match

Med et udvalg baseret på forskellige kombinationer af batteri, motor og aksel er der en skræddersyet Nissan ARIYA til enhver fører. Find ud af hvilken model, der passer dig bedst.

ARIYA 63 kWh

Førstevalget for pendlere med en familie, der vil på eventyr i weekenden med mindre behov for jævnligt at køre lange ture. I stil med coupe-crossover med forhjulstræk, 160 kW / 218 hk og moment på 300 Nm, topfart på 160 km/t og en rækkevidde på op til 360* km. [1] [2]

ARIYA 87 kWh

Øger rækkevidden for at indfri ønskerne hos dem, der kører længere ture, og får en rækkevidde på linje med en benzinbil. Forhjulstræk, 178 kW / 242 hk og moment på 300 Nm leverer samme ydelse som ARIYA med 63 kWh-batteri, men hvor rækkevidden er øget til op til 500 km*. [1] [2]

ARIYA e-4ORCE 87 kWh

Det bedste fra begge verdener: Den længere rækkevidde går sammen med alle de praktiske fordele ved e-4ORCE-teknologien om at redefinere førsteklasses køreglæde- 225 kW / 306 hk og moment på 600 Nm, topfart på 200 km/t og en rækkevidde på op til 460 km*.[1] [2]

ARIYA e-4ORCE PERFORMANCE 87 kWh

Alle vender sig på gaden efter bilen, der giver den bedste kombination af ydelse og teknologi med dobbeltmotor med firehjulstræk.  

Hele 290 kW / 394 hk for 0-100 km/t på 5,1 sek og rækkevidde på op til 400 km*. [1] [2]

Hold energiniveauet højt og forventningerne endnu højere. Udforsk op til 500 km på en enkelt opladning.

RÆKKEVIDDE OG OPLADNING

Nissan ARIYA telefon, der viser information om opladning

Klog opladning

Planlæg opladning derhjemme fra din smartphone og vælg tidspunkter, hvor strømmen er billig.

HJEMMEOPLADER

Nissan ARIYA kan oplades hjemmefra. Hjemmeopladeren skal installeres af fagfolk. Kontakt din forhandler for at høre mere om mulighederne for hjemmeopladning.

Nissan ARIYA hjemmelader type 2

Nissan ARIYA har sine fordele – nul-udledning er bare begyndelsen.

FORDELE VED ELBIL

Nissan ARIYA lader hjemme i carporten

Lavere vedligeholdelsesomkostninger

Fordi en elbil har færre bevægelige dele end en traditionel bil, skal du ikke jævnligt udskifte dyre reservedele.

Ofte stillede spørgsmål

HVOR LANGT KØRER NISSAN ARIYA?

Nissan ARIYA har en rækkevidde på op til 360 km iflg. WLTP ved blandet kørsel (for ARIYA-modellen med 63 kWh) og op til 500 km (for ARIYA-modellen med 87 kWh). Find alle detaljerne ved at klikke her .

NÆSTE
Udforsk førerassistance og sikkerhed
Next photo
Nissan

[1] WLTP-test afventer officiel harmonisering 

[2] Rækkevidde stammer fra laboratorieprøver i overensstemmelse med EU-lovgivning og er beregnet til sammenligning af forskellige typer biler. Oplysningerne henviser ikke til en bestemt udpeget bil og udgør ikke en del af tilbuddet. Tallene afspejler ikke nødvendigvis faktiske køreresultater. Valgfrit udstyr, vedligeholdelse, kørselsadfærd samt ikke-tekniske faktorer som vejrforhold kan have indflydelse på de officielle resultater. Tallene blev fastslået under den nye verdensdækkende testcyklus for lette køretøjer, Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure (WLTP).

De viste billeder og beskrivelser er vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-britiske specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud. De viste funktioner er muligvis ikke tilgængelige eller er ikke tilgængelige som standard eller kun som ekstraudstyr. 

Funktioner afhænger af versionen, som standard eller kun som tilvalg (mod ekstra betaling).