Navara

FØDT HÅRDFØR, TILFØRT INTELLIGENS

  • Startpris - læs mere
EN 4X4 MED SÅ MEGET MERE

Uanset om det drejer sig om veje langt ude på landet eller det er storbyjunglen, så vil Nissan Navara altid være i sit rette element. Der er tre køreindstillinger ─ 4WD High hvis du kører let off-road, 4WD Low til virkelig off-roadkørsel i sand, sne eller dybt mudder eller 2WD, når du kører på asfalt. Med features såsom Hill Start Assist og Hill Descent Control, er det en pick-up, der er klar til det hele.

SOLIDT FUNDAMENT MED KOMFORT SOM I EN SEDAN

Nissan Navara 4x4 pick-up har et chassis med firkantprofilvanger til forskel fra U-profiler, man finder på mange andre pick-ups. Den har også en multi-link affjedring bagtil. Det giver bedre kørekomfort og mere levende køreegenskaber og forbedret lasteevne.*De viste billeder er vejledende. I nogle tilfælde kan bilerne på billederne ikke fås i DK, og de repræsenterer ikke en specifik model, udstyrsversion eller tilbud. Funktionerne er måske ikke tilgængelige eller er begrænsede til de udvalgte udstyrsversioner

**Tallene for km/l og CO2-udledning er oplyst i henhold til NEDC målemetoden. Værdierne er baseret på laboratorietests, som er foretaget i overensstemmelse med EUs lovgivning og som er lavet for, at biler kan sammenlignes. Disse tests er udført efter den gamle NEDC målemetode eller den nye WLTP målemetode, som derefter er omregnet til sammenlignelige NEDC-værdier. Tallene reflekterer ikke nødvendigvis reelt forbrug. Tilbehør, vedligeholdelse, kørselsadfærd, vejrforhold m.m. kan påvirke de faktiske værdier.