De viste billeder er vejledende. I nogle tilfælde kan bilerne på billederne ikke fås i DK, og de repræsenterer ikke en specifik model, udstyrsversion eller tilbud. Funktionerne er måske ikke tilgængelige eller er begrænsede til de udvalgte udstyrsversioner.

HØJTYDENDE BESKYTTELSE

Nissans avancerede airbagsystem omfatter to-trins airbags med sikkerhedsselesensorer og en særlig sensor på passagersædet, der tilpasser oppustningshastigheden i forhold til en evt. kollision og brug af sikkerhedsselen. To side-airbags i sædet flyttes, når du justerer din siddeposition og dørmonterede gardin-airbags beskytter dit hoved.  

NÅR DU HAR BRUG FOR AT STANDSE

ABS-systemet griber meget hurtigere ind i bremsning, end du har mulighed for, så bilens styring bevares under alle omstændigheder. Hvis der er bagage i bagagerummet vil det elektroniske bremsekraftfordelingssystem (ABD) registrere den forøgede vægt og dirigere ekstra kraft til bagbremserne, mens Brake Assist øger bremsetrykket, så du kan standse hurtigere. Og hvis der registreres over- eller understyring vil Dynamisk køretøjskontrol (VDC) reducere motorkraften og dirigere bremsetryk til specifikke hjul, så den ønskede kurs kan opretholdes.

* De viste billeder er vejledende. I nogle tilfælde kan bilerne på billederne ikke fås i DK, og de repræsenterer ikke en specifik model, udstyrsversion eller tilbud. Funktionerne er måske ikke tilgængelige eller er begrænsede til de udvalgte udstyrsversioner


* Kørslen kræver førerens fulde opmærksomhed. Gør kun brug af NissanConnect-services, når det er sikkert at bruge dem. Nogle applikationer er muligvis først tilgængelige på et senere tidspunkt. Der kræves abonnement på NissanConnect-services, men det følger gratis med i 2 år fra købet. Services og applikationer er kun tilgængelige i udvalgte europæiske lande og i udvalgte Nissan-modeller. Services og applikationer kan være udbudt af en tredjepart uden for Nissans kontrol og kan blive ændret uden varsel og uden ansvar hos Nissan eller dennes agenter (inkl., men ikke begrænset til, services, som annulleres/indstilles af tredjepart). Visse fjernstyrede funktioner kræver en kompatibel telefon eller en kompatibel enhed, som ikke leveres med bilen. De mobile netværk stilles til rådighed af teleselskaberne og er ikke inden for Nissans kontrol. De mobile netværk er ikke tilgængelige i alleområder. Der kan opstå roaming-gebyrer og/eller betaling for brug af data. Nissan er ikke ansvarlig for nogen former for udskiftning eller opgradering af udstyr eller relaterede omkostninger, der måtte være nødvendige for at opretholde funktionen på grund af ændringer af disse services.


*Hvis funktionen er tilgængelig i dit land.