Nissan TOWNSTAR Combi: 3/4 FORFRA med familie på vej til stranden og parkeret TOWNSTAR Combi

Den nye Nissan Townstar Combi

Tag føringen med den nye elektriske Nissan Townstar Combi.

Fem eller syv sæder

Op til 3750 l bagagerumsvolumen [1]

Op til 265 km selvkørsel [2]

Prisen starter fra (*) XXX

Nissan TOWNSTAR Combi: 3/4 FORFRA med familie på vej til stranden og parkeret TOWNSTAR Combi

NISSANS LILLE VAREBIL

DEN HELT NYE NISSAN TOWNSTAR COMBI

RUL NED FOR AT SE MERE

Nissan TOWNSTAR Combi: Indvendigt, komplet instrumentbræt i bymidte

DESIGN, KOMFORT OG PRAKTISK ANVENDELIGHED

Designet til alle de liv du lever

Fra turen til skole til turen på pisten. Den helt nye Nissan TOWNSTAR er født til eventyr. Oplev en rummelig kabine med kvalitetsmaterialer og gnidningsfri opkobling, så du er underholdt og bevarer kontakten, uanset hvor dit hjerte fører dig hen. Den vovede styling og de iøjnefaldende detaljer indvendig gør et lige så stort indtryk som dem udendørs.

TEKNOLOGI

Bliv vant til innovation på et nyt niveau

Den helt nye Nissan TOWNSTAR sættera et nyt niveau for varebiler med sikkerhedssystemer, opkobling og hjælpefunktioner, som typisk kun findes i personbiler. Oplev nemmere, sikrere og sjovere køreture for alle.

1/2 INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Parkér med selvtillid. Around View Monitor gør det til en leg at manøvrere på begrænset plads. Med et 360-graders overblik over din bil med mulighed for at vælge fokus på vejen foran eller bagud, vil selv de mest snævre gader føles nemme at håndtere. [*]

Nissan TOWNSTAR Combi:  NissanConnect-konsol med kameravisning ovenfra og bagfra

1/2 PROPILOT

Glem alt om stresset kørsel: Nissan ProPILOT [*] dækker dig. Den håndterer nogle af opgaverne med daglig kørsel med et tryk på en knap, eksempelvis det at følge bilen foran med en forudbestemt afstand, det at stoppe og køre igen med trafikstrømmen og det at holde dig i midten af din vognbane – den er som et ekstra sæt øjne og en hjælpende hånd, når du har brug for det.

Nissan TOWNSTAR Combi: ProPILOT

1/2 APPLE CARPLAY® OG ANDROID AUTO™ (3)

Hold forbindelsen med din verden hvor som helst. Kompatibel med Apple Carplay® og Android Auto™, så du får adgang til beskeder, musik og apps på din smartphone. (4)

Nissan TOWNSTAR Combi:  Nærbillede af NissanConnect-skærm med Apple CarPlay tændt
Nissan TOWNSTAR Combi: Dynamisk 7/8 bagfra, kørende på vej med havet i baggrunden

MOTOR OPLYSNINGER

Drevet af fremsynethed

Oplev selvsikker ydelse med imponerende effektivitet. Den helt nye Nissan TOWNSTARs økonomiske benzinmotor overholder de allernyeste Euro 6d-standarder for emission og er udstyret med Eco mode for optimalt brændstofforbrug. (5)

TILBEHØR

Gør den din helt egen

Skab din perfekte rejsemakker med tilbehør fra cykelstativer og tagbokse til skillevægge og lastnet, som kan beskytte og personliggøre din helt nye Nissan TOWNSTAR Combi, så den bliver din helt egen. (6)

1/2 tagboks

Gør den endnu mere praktisk med et udvalg af tagbokse i forskellige størrelser.

Nissan TOWNSTAR Combi: Åben tagboks og parkeret på en plads ved en sø eller havet

1/2 tagbøjler

Transportér nemt store eller lange emner, og frigør plads i kabinen.

Nissan TOWNSTAR Combi: Tagbøjler

1/2 anhængertræk

Det aftagelige anhængertræk som ekstraudstyr giver dig funktionalitet, når du har brug for det, og et rent, sømløst udtryk, når du ikke har.

Nissan TOWNSTAR Combi:  AFTAGELIGT ANHÆNGERTRÆK

1/2 bagagerumsbakke

Den ene side af denne let aftagelige bakke er i slidstærkt velour, mens den anden er i rengøringsvenligt gummi, hvilket er ideelt til transport af kæledyr eller vådt haveaffald.

Nissan TOWNSTAR Combi:  Bagagerumsbakke

NISSAN FINANSIERING

En aftale til ethvert budget

Uanset hvad dit budget er, kan Nissans finansieringssupport rådgive dig om en vifte af finansieringsmuligheder og hjælpe dig med at finde den, der bedst passer til dig og din virksomhed.

1/2

Nissan TOWNSTAR Combi: Mor slapper af på passagersædet
Nissan TOWNSTAR Combi:  UDVALGET AF VAREBILER MED FOKUS PÅ TOWNSTAR ICE OG DEN ELEKTRISKE TOWNSTAR

VAREBILER TIL ERHVERV

NISSAN TOWNSTAR COMBI TIL EN HVER

Nissan TOWNSTAR Combi giver dig redskaber en personbil har og kombinere den med dens enorme prakmatiske færdigheder.

[1] Du bør ikke udelukkende forlade dig på bekvemmelighedsfunktioner til føreren. Visse funktioner virker muligvis ikke under alle forhold og situationer. Hastighed og andre begrænsninger er gældende. For vilkår og betingelser for Nissans teknologier bedes du kontakte din lokale Nissan-forhandler eller besøge www.nissan.dk

[2] ProPILOT er tilgængelig i et begrænset udvalg af biler. ProPILOT er en avanceret førerassistent-teknologi men den kan ikke forebygge sammenstød. Nissan ProPILOT-funktionen er udelukkende beregnet til motorveje, hvor kørsel grundet autoværnet i midten overvejende handler om øjnene på vejen og hænderne på rattet. Det er førerens ansvar til enhver tid at være opmærksom, køre sikkert, overholde fartgrænserne og holde en sikker fart ud fra forholdene samt at bevare kontrollen over bilen.

[3] Funktionerne vil være at finde i den helt nye elektriske TOWNSTAR, som lanceres i 2022.

[4] Apple CarPlay og Android Auto stilles gratis til rådighed, afhængigt af model og/eller udstyrsniveau. For yderligere oplysninger bedes du kontakte din lokale Nissan-forhandler.

[5] Skal tilpasses de enkelte markeder. Strømforbrug (Wh/km): Kombineret 180-206; CO2-emission kombineret (g/km): 0. Kørsel uden CO2-emission

[6] Det viste tilbehør er standard og/eller kun tilkøb på visse udstyrsniveauer. Der kan pålægges yderligere omkostninger.

De viste billeder og beskrivelser er vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-britiske specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, et bestemt udstyrsniveau eller et bestemt tilbud. De tilgængelige funktioner afhænger af versionen, som standard eller kun som tilvalg (mod ekstra betaling).