Nissan JUKE i rod parkeret i byen

Tilbehør, der matcher dit liv

Løft den Nissan JUKE til nye højder med tilbehør, der passer perfekt til det, du laver. Du får en bedre, smartere og mere kompetent tur med alt fra cykelstativer til tagbokse, interiør-måtter og smartphone-holdere.

få en tilbehørsbrochure

Bilen er vist med ekstraudstyr. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-britiske specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud. De viste funktioner tilbydes muligvis ikke eller kan være begrænset til visse modeller. 

Tilbehørsinformationerne er kun en generel vejledning, og indholdet udgør på ingen måde et tilbud eller en bindende erklæring fra Nissans side. Vi har foretaget alle rimelige foranstaltninger for at sikre, at de indeholdte informationer er korrekte, men på grund af Nissans politik om kontinuerlige forbedringer af produkterne er alt indhold underlagt et forbehold for ændringer. Man skal især være opmærksom på følgende: Priserne er kun vejledende og omfatter ikke prisen for lakering, hvis det er aktuelt. De viste priser er inkl. moms og montering. Monteringspriserne hos de autoriserede Nissan forhandlere varierer, så du skal få den præcise pris inkl. montering oplyst hos din lokale Nissan forhandler. Tilbehør og ekstraudstyr monteret efter køb kan påvirke bilens brændstofforbrug og CO2-udledning.