HVORDAN TILMELDER JEG MIG / OPRETTER EN KONTO?

HVOR KAN JEG BRUGE NISSAN CHARGE?

Nissan Charge vil være at finde i 12 lande og give adgang til flere end 200.000 ladestationer i Europa. De 12 lande er Tyskland, Frankrig, Belgien, Holland, Luxemburg, Italien, Spanien, Schweiz, Østrig, Finland, Norge, Sverige og Danmark. Hold dig underrettet og følg udviklingen i hele Europa på markeder, hvor Nissans elbiler sælges.

HVEM KAN BRUGE DENNE TJENESTE?

Alle Nissan-ejere kan bruge tjenesten. Tilbuddet tilpasses efter bilmodellens årgang, og efter om bilen er købt fra ny eller brugt:

 • Ejere af en Nissan modelårgang 2019 og senere vil få gratis adgang til tjenesten i tre år fra den dato, stelnummeret valideres hos Plugsurfing. Derefter skal de betale licens på 7,5 KR per måned

 • Ejere af tidligere generationer af Nissan-biler (modeller før årgang 2019 af Nissan) vil få mulighed for at nyde godt af ét års adgang til tjenesten udbudt af Nissan, gældende fra den dato stelnummeret valideres hos Plugsurfing Efter denne periode skal de betale licens på 7,5 DKK per måned
 • Dette tilbud gælder også for ejere af brugte biler på samme vilkår, undtagen hvis tjenesten allerede har været aktiveret og stelnummeret tilmeldt. I sådanne tilfælde vil ejeren af den brugte bil kun nyde godt af en evt. resterende gratis periode.

JEG HAR KØBT EN NISSAN BRUGT; HVORDAN KAN JEG TILMELDE MIG TJENESTEN?

KAN JEG ADMINISTRERE FLERE NISSAN-BILER FRA EN NISSAN CHARGE-KONTO?

Hver ladenøgle er tilknyttet en enkelt brugerkonto. Det er muligt at have flere nøgler og stelnumre per brugerkonto.

En familie kan altså bruge forskellige ladenøgler, så længe disse er registreret på samme brugerkonto.

LADENØGLE

HVORDAN BESTILLER JEG EN NISSAN-LADENØGLE?

Få adgang til dine kontooplysninger gennem din Nissan Charge-app og gå til Mine ladenøgler og Bestil ladenøgle. Alternativt kan du bestille din nøgle på brugerportalen(Nissan.plugsurfing.com).

 • Klik på fanen Ladenøgle.
 • Tryk på Bestil ladenøgle.
 • Udfyld alle felter i formularen.

Formularen vil bede dig indtaste e-mailadresse, fornavn, efternavn, gade, husnummer, by, postnummer og land.

Du vil typisk modtage din Nissan-ladenøgle inden for 10 dage.

HVORDAN REGISTRERER JEG EN NISSAN-LADENØGLE?

Gå ind på dine kontooplysninger i appen eller brugerportalen (Nissan.plugsurfing.com).

 • Klik på fanen Ladenøgle.
 • Klik på Aktivér ladenøgle.
 • Udfyld formularen med den unikke ID-kode på din ladenøgle.

Du finder det unikke ID, som starter med DE*8PS, trykt på bagsiden af din Nissan-ladenøgle.

Bemærk: Aktivering af ladenøgle kan tage op til 24 timer.

KAN JEG HAVE FLERE NISSAN-LADENØGLER TIL EN KONTO?

LADESESSIONER OG -STATIONER

HVORDAN KAN JEG TJEKKE, OM EN LADER ER LEDIG, FØR JEG KØRER DERHEN?

Når du ser på kortet i Nissan Charge-appen, kan du se tre forskellige typer status for en ladestation:

 • Grøn oplader på kortet er dem, der virker og er ledige
 • Grå oplader betyder, at laderen er tilgængelig i Nissan Charge, men status er ukendt
 • Rød oplader betyder, at opladeren er til service / ude af drift

HVORDAN STARTER/STOPPER JEG EN LADE-SESSION?

Du har to muligheder for at starte/stoppe en opladning: Brug en Nissan-ladenøgle eller brug Nissan Charge-appen. Nogle gange kan du kun bruge ladenøglen – det afhænger af udbyderen af ladestationen.

 • Nissan Charge-appen kan du klikke på en ladestation og se alle oplysninger
 • Når du står foran ladestationen, bedes du altid følge anvisningerne på laderens skærm.

STARTE OPLADNING MED APPEN

På kortet klikker du på den ladestation, du ønsker at bruge. Detaljerede oplysninger om ladestationen vil fremkomme. Tryk på Start-knappen for at starte opladning. Denne knap er kun synlig for stationer, hvor man kan betale med app.

STARTE OPLADNING MED LADENØGLEN

Hold ladenøglen hen til det markerede område (RFID-læser), og opladningen vil starte efter nogle sekunder.

KAN JEG FÅ ADGANG TIL STATIONER MED APPEN, HVIS JEG HAR GLEMT ELLER MISTET MIN NØGLE?

Det afhænger af stationstypen. Visse ladestationer er kun udstyret med en RFID-læser og kan endnu ikke styres gennem en app. Du kan få adgang til de fleste ladestationer med ladenøglen. Generelt kan appen bruges på 50 % af ladestationerne, og nøglen på ca. 96 %.

KAN JEG OPLADE PÅ ALLE STATIONER?

PRIS

HVAD BETALER JEG FOR?

 • Du betaler kun for dine opladninger, dvs. for kW-forbrug eller tid brugt på laderen (afhænger af vilkårene for udbyderen af ladestationen), i løbet af den forudbetalte licensperiode, som Nissan tilbyder. Efter denne periode skal du betale licens på 7,5 DKK per måned
 • Der pålægges ikke roaming-afgift eller yderligere gebyrer udover den pris, udbyderen af ladestationen offentliggør
 • Du kan finde detaljer om prispolitikken på hver ladestation ved at klikke på den på kortet, som du finder i Nissan Charge-appen.

HVORDAN BETALER JEG FOR ABONNEMENTET?

 • Nissan Charge-tjenesten samler dine opladninger og sender dig en udspecificeret faktura en gang om måneden i starten af den efterfølgende måned. Det fakturerede beløb trækkes fra din konto, når fakturaen er sendt til dig. Du kan på din faktura finde flg. oplysninger: opladninger med kW-forbrug, tid forbrugt, prisstruktur og endeligt beløb for opladning. (2)
 • Din foretrukne betalingsmetode vil blive anvendt til betalingen, som sker 1-2 dage efter udstedelse af fakturaen.

BRUGERKONTO

HVOR LÆNGE OPBEVARES OPLYSNINGER OM KONTO OG OPLADNINGER?

HAR I KUNDESERVICE?

Du kan få fat i kundeservice via:

 • E-mail til service@plugsurfing.com
 • Den særlige kontaktformular på brugerportalen (nissan.plugsurfing.com)
 • Chatten, som findes direkte i Nissan Charge-appen (konto > hjælp > chat)

(1) For LEAF modelårgang 2019

(2) De oplyste tal gælder for 40 kWh-batteri (LEAF) og 62 kWh-batteri (LEAF e+). Tiden afhænger af ladeforholdene, herunder ladetype og forhold, batteriets temperatur såvel som lufttemperaturen på brugsstedet. Den oplyste ladetid med hurtig oplader kræver, at der anvendes en CHAdeMO-hurtiglader. Nissan LEAF er skabt til størstedelen af hverdagens rejser og er udstyret med lade-beskyttelse for at skåne batteriet ved gentagne opladninger med hurtigladere over en kort tidsperiode. Ladetiden ved gentagne hurtige opladninger kan øges, hvis batteriets temperatur aktiverer batteriets beskyttelsesteknologi.

Funktionens reaktionsevne og brug kan være påvirket, når bilen modtager et svagt signal. For optimal brug bedes du sørge for, at din bil har god netværksdækning.

De viste billeder og beskrivelser er vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-britiske specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud. De viste funktioner er muligvis ikke tilgængelige eller er ikke tilgængelige som standard eller kun som ekstraudstyr.

Funktioner afhænger af versionen, som standard eller kun som tilvalg (mod ekstra betaling).

Kilde: AAA, kumulative Nissan LEAF-registreringer i løbet af 2018 i EU, Norge, Schweiz og Island.

Rækkevidde stammer fra laboratorieprøver i overensstemmelse med EU-lovgivning og er beregnet til sammenligning af forskellige typer biler. Oplysningerne henviser ikke til en bestemt udpeget bil og udgør ikke en del af tilbuddet. Tallene afspejler ikke nødvendigvis faktiske køreresultater. Valgfrit udstyr, vedligeholdelse, kørselsadfærd samt ikke-tekniske faktorer som vejrforhold kan have indflydelse på de officielle resultater. Tallene blev fastslået under den nye verdensdækkende testcyklus for lette køretøjer, Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure (WLTP).

[LOCAL PLACEHOLDER] Strømforbrug (Wh/km): Kombineret 180-206; CO2-udledning kombineret (g/km): 0. Kørsel uden CO2-udledning.

Funktionens reaktionsevne og brug kan være påvirket, når bilen modtager et svagt signal. For optimal brug bedes du sørge for, at din bil har god netværksdækning.