LADENØGLE

LADESESSIONER OG -STATIONER

PRIS

BRUGERKONTO

(1) For LEAF modelårgang 2019

(2) De oplyste tal gælder for 40 kWh-batteri (LEAF) og 62 kWh-batteri (LEAF e+). Tiden afhænger af ladeforholdene, herunder ladetype og forhold, batteriets temperatur såvel som lufttemperaturen på brugsstedet. Den oplyste ladetid med hurtig oplader kræver, at der anvendes en CHAdeMO-hurtiglader. Nissan LEAF er skabt til størstedelen af hverdagens rejser og er udstyret med lade-beskyttelse for at skåne batteriet ved gentagne opladninger med hurtigladere over en kort tidsperiode. Ladetiden ved gentagne hurtige opladninger kan øges, hvis batteriets temperatur aktiverer batteriets beskyttelsesteknologi.

Funktionens reaktionsevne og brug kan være påvirket, når bilen modtager et svagt signal. For optimal brug bedes du sørge for, at din bil har god netværksdækning.

De viste billeder og beskrivelser er vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-britiske specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud. De viste funktioner er muligvis ikke tilgængelige eller er ikke tilgængelige som standard eller kun som ekstraudstyr.

Funktioner afhænger af versionen, som standard eller kun som tilvalg (mod ekstra betaling).

Kilde: AAA, kumulative Nissan LEAF-registreringer i løbet af 2018 i EU, Norge, Schweiz og Island.

Rækkevidde stammer fra laboratorieprøver i overensstemmelse med EU-lovgivning og er beregnet til sammenligning af forskellige typer biler. Oplysningerne henviser ikke til en bestemt udpeget bil og udgør ikke en del af tilbuddet. Tallene afspejler ikke nødvendigvis faktiske køreresultater. Valgfrit udstyr, vedligeholdelse, kørselsadfærd samt ikke-tekniske faktorer som vejrforhold kan have indflydelse på de officielle resultater. Tallene blev fastslået under den nye verdensdækkende testcyklus for lette køretøjer, Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure (WLTP).

[LOCAL PLACEHOLDER] Strømforbrug (Wh/km): Kombineret 180-206; CO2-udledning kombineret (g/km): 0. Kørsel uden CO2-udledning.

Funktionens reaktionsevne og brug kan være påvirket, når bilen modtager et svagt signal. For optimal brug bedes du sørge for, at din bil har god netværksdækning.