Nissan Nordic, Dansk Filial af Nissan Nordic Europe Oy, Finland, en virksomhed indregistreret i Danmark under registreringsnummer DK28896808 (“Nissan”, “os”, “vi” eller “vores”), med firmaadresse på Lyngbyvej 24 DK-2100 Kobenhavn Ø, er forpligtet til at beskytte sine brugeres personlige oplysninger.

Denne politik omkring beskyttelse af personoplysninger beskriver  hvordan vi anvender de personoplysninger, som du måtte levere til os (eller som måtte blive indsamlet fra dig), når du besøger vores hjemmeside ("Oplysninger"). Vi vil alene bruge oplysningerne i overensstemmelse med persondataloven(“Loven”).

Bemærk venligst, at denne politik kun er gældende for brugen af oplysninger, der er indsamlet via vores hjemmeside eller via din kommunikation med os.; Den gælder ikke for behandling afpersonoplysninger der sker via  din kommunikation med enhver anden tredjepart (inklusive vores autoriserede forhandlere).

Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du voresindsamling og brug af dine oplysninger som beskrevet i denne politik. Hvis vi foretager ændringer af denne politik, vil vi offentliggøre en opdateret version på hjemmesiden for at gøre dig opmærksom på, hvilke informationer der indsamles, hvordan de bruges og under hvilke omstændigheder vi evt. videregiver dem.