NISSAN SALGSBESTRÆBELSER OVER FOR SELSKABER

HAR DU BEHOV FOR DEN PERFEKTE FORRETNINGSPARTNER?

Det er på tide, at din forretning stiger op på det næste trin. Hvad enten du kører en firmabil eller har behov for en stor vognpark, kan Nissans selskabsafdeling levere alt, hvad du har behov for, for at være på vej til succes.

5 års garanti

UDVALG AF FLÅDEBILER

Mød Nissans omfattende hold af flådebiler og find stjernespilleren, der kan understøtte din forretning, med 5 års garanti på alle modeller.

Hold kontakten

Hold kontakten

Find ud af, hvad der sker hos Nissan gennem vores online nyhedsbrev – modtag alle de nyeste oplysninger om produkter, services og de seneste fristende tilbud.

Bilen er vist med ekstraudstyr. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-britiske specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud. De viste funktioner tilbydes muligvis ikke eller kan være begrænset til visse modeller.

* Fabriksgaranti på 5 år eller 160.000 km (alt efter hvad der kommer først) på udvalget af små varevogne (med undtagelse af e-NV200: Fabriksgaranti på 5 år eller 100.000 km på elbildele, 3 år/100.000 km på resten af bilen). Ubegrænset kilometer for lakering, originale Nissan-dele & tilbehør, vejhjælp & rustgaranti. For flere oplysninger henvises til Nissans garantifolder.