INDHENT TILBUD

FIND EN FORHANDLER

No dealer selected
 

VÆLG DIN FORETRUKNE FORHANDLER

Alle forhandlere på vores liste

Disse er alle %antal% forhandlere i Danmark

providing the service:

Denne information er nødvendig for, at vi kan behandle din anmodning.

Sådan bruger vi dine personoplysninger


Vi kan bruge dine personoplysninger til at kontakte dig fra tid til anden med markedsføringskommunikation vedrørende vores produkter og tjenester, gennemføre kundetilfredshedsundersøgelser og måle resultater af vores salg og annoncer.

Hvis du givet os dit samtykke til at modtage direkte markedsføringskommunikation via e-mail, kan vi også behandle dine personoplysninger til at vise dig personlige annoncer, der er skræddersyet dine behov. Vi kan navnlig:
• indsamle og analysere de personoplysninger, du har givet os direkte, for at oprette interne profiler om dine interesser og præferencer og gemme dem i vores database
• indsamle og analysere de personoplysninger, som vores forretningspartnere, fx Google, har givet os, for at berige dine profiler (fx aldersgruppe, grøn profil etc.)sende eller vise dig relevante og personlige onlineannoncer på sociale medier (såsom Facebook eller Instagram) på baggrund af dine profiler samt sende eller vise dem til kundeemner, der har profiler, der ligner din (lookalike-publikum).

Dine rettigheder


Du har forskellige rettigheder i forhold til dine personoplysninger, som er angivet i vores Fortrolighedspolitik (https://www.nissan.dk/gdpr.html), ud over din skønsmæssige ret til til enhver tid at afvise den førnævnte direkte markedsføring. Du kan til enhver tid udøve disse rettigheder ved at kontakte os via vores Formular til anmodning om personoplysninger (https://www.nissan.dk/kundeservice/kontact-os/personlige-oplysninger-foresporgsel.html).

Vi vil gerne holde dig opdateret om vores nyeste produkter, tjenester, kampagner og tilbud. Vi værdsætter dit privatliv og vil gerne spørge dig om tilladelse først.

Jeg giver samtykke til at modtage markedsføringskommunikation fra Nissan Nordic Europe Oy og Nissan Automotive Europe S.A.S via (flere tilvalg kan vælges):

Du kan til enhver tid tilpasse de ønskede kommunikationsformer eller trække dit samtykke tilbage ved at bruge afmeldingslinket i de henvendelser, du modtager fra os.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan Nissan behandler de personoplysninger, ved at klikke her.

* Obligatoriske oplysninger