VÆLG DEN ARIYA SOM PASSER DIT BEHOV

0 kr. i udbetaling på alle modeller

[1]  Apple CarPlay® er en funktion leveret af Apple Inc. og kan være utilgængelig i visse miljøer. Android Auto er en funktion leveret af Google Inc. og kan være utilgængelig i visse miljøer. Af årsager uden for Nissans kontrol kan Apple CarPlay® og Android Auto® være utilgængelige i dit land eller kan mangle visse funktioner. Nissan fraskriver sig ansvaret for utilgængelighed eller mangel på visse funktioner i Apple CarPlay® og/eller Android Auto® i dit køretøj.

[2] Bemærk venligst, at alle billeder og produktinformation kun er vejledende. I nogle tilfælde repræsenterer billederne andre modeller, udstyrsniveauer eller tilbud end dem, der sælges i Danmark. Funktionerne vist her er muligvis ikke tilgængelige eller er muligvis kun tilgængelige som ekstraudstyr. Kontakt din lokale Nissan-forhandler for at få de seneste oplysninger.

[3] Alle priser er inklusiv serviceaftale og leveringsomkostninger. Eksklusiv obligatorisk forsikring og co2 ejerafgift. Nissan Financial Services. Betaling via BS. Priser er excl. metallak. Bemærk tillæg for udvalgte farver. Der tages forbehold for tastefejl og ændringer i afgift. Bilernene findes i et begrænset udvalg og tilbud gælder til 30.06.2023 og så længe lager haves.