REGLER & BETINGELSER FOR NISSAN’S KUNDELØFTER

Som Nissan kunde kan du opnå store fordele, ved at melde dig ind i You+Nissan fordelsprogrammet. Med You+Nissan får du adgang til særbehandling, der hele tiden udvikler sig. Vi tager os af dig. Det er vores løfte - og dine fordele!

GRATIS LÅNEBIL

Kunder har ret til en fri lånebil eller en alternativ transportløsning på følgende betingelser:
Kunden skal været tilmeldt You+Nissan. Kunden skal bestille tid til eftersyn eller reparation og på forhånd aftale en transportløsning. Denne service gælder ikke ved dækskifte.

Selv om vi gør alt, hvad vi kan for at imødekomme vores kunders behov, kan Nissan ikke garantere, at der altid er en tilgængelig lånebil, eller at lånebilen vil være af tilsvarende størrelse og model som kundens bil. Nissan forbeholder sig ret til at tilbyde en alternativ transportløsning. Adgangen til en lånebil gælder for en dag på samme dato. Brændstof og evt. bro- eller vejafgifter bliver betalt af kunden.

Nissans løfte om Fri Lånebil gælder ikke i forbindelse med skadesarbejde. Bemærk, at der kan forekomme selvrisiko ved skade på lånebilen -spørg din forhandler.

Har du brug for mere information, så kontakt din autoriserede Nissan-forhandler.

PRISMATCH

Nissan Prismatch er kun tilgængelig hos autoriserede Nissan-forhandlere og
Nissan-værksteder, der er tilmeldt ordningen.

Nissan Prismatch gælder kun for privatkunder. Erhvervskunder er ikke inkluderet. I øvrigt er følgende Nissan-modeller ikke inkluderet i programmet:
GT-R, 370Z og 350Z.

Nissan, vores forhandlere og vores autoriserede værksteder forbeholder sig ret til at acceptere eller forkaste ethvert konkurrerende tilbud, hvis forhandleren eller værkstedet mener, at tilbuddet er afgivet i ond tro, eller hvis arbejdstiden for service eller reparationer er lavere end de centrale guidelines fra Nissan. Nissan Prismatch dækker ikke reparationer på
karrosseriet. Olieskift og rensning af filter bliver ikke matchet for biler i garantiperioden.

Det konkurrerende tilbud, som kunden præsenterer, skal opfylde følgende betingelser:
a. Tilbuddet skal være et autentisk, skriftligt tilbud, som er billigere end Nissan-forhandlerens eller det autoriserede Nissan-værksteds tilbud på service eller mekaniske reparationer

b. Tilbuddet skal være afgivet af et anerkendt autoværksted (ID i form af CVR-nr. eller lignende skal fremgå af tilbud) inden for 25 km. fra
Nissan-forhandleren eller det autoriserede Nissan -værksted

c. Tilbuddet må ikke være ældre end 1 måned og skal være opdelt på reservedele og arbejdstid

d. Tilbuddet omhandler kun nye, godkendte Nissan-reservedele (eller tilsvarende)

Nissan Nordic Europe Oy (Nissan) vil gøre enhver rimelig indsats for at opfylde disse forpligtelser. Nissan forbeholder sig dog retten til at tilføje, ændre eller tilbagetrække enkelte eller alle forpligtelser, hvis det anses for nødvendigt.

 

NISSAN ASSISTANCE VEJHJÆLP

I tilfælde af motorstop eller ulykke, er Nissan Assistance altid klar til at hjælpe. Sker det noget uventet, så ring til Nissan først. Nissan vil gøre sit yderste for at få kundens bil hurtigt og nænsomt tilbage på vejen. 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen (også søn- og helligdage).

Ved havari, der ikke kan udbedres på stedet, fragtes bilen med eller uden anhænger til autoriseret Nissan-værksted efter eget valg inden for 100km. Hvis du er kørt fast i Danmark, så trækker Nissan Vejhjælp dig fri uden omkostninger (gælder kun offentlig vej).

Efter udgangen af den kontraktlige garantiperiode tilbydes Nissan Assistance for et år ad gangen*, når kunden køber planlagt Periodisk service hos en autoriseret Nissan-forhandler.

Denne et års periode* bliver fornyet, hver gang kunden afleverer sin Nissan til planlagt vedligehold eller økonomiservice hos en autoriseret Nissan-forhandler.

Nissan Assistance vejhjælp er gratis (eventuelle reparationer er dog ikke inkluderet). Læs venligst Garanti-folderen for mere information. Den indeholder bl.a. en liste over de lande, hvor Nissan Assistance er tilgængelig.

Når kunden ringer på telefonnummer (+45) 70 14 01 47 er der to valgmuligheder:

Nissan Assistance vejhjælp (24/7 service) eller Kundeservice (åben mandag-fredag 9.00-17.00 undtagen helligdage).

Prisen på opkald er standard netværkspris fra fastnet- eller mobiltelefon. Pris fås hos teleoperatøren. Autoriserede Nissan-forhandlere og værksteder kan kontaktes på deres eget nummer. IVR (Interactive Voice Response) bliver benyttet til omstilling af opkald.

Ventetid er ikke gratis. Øget antal opkald kan betyde længere ventetid. Nissan tager ikke ansvaret for netværksbaserede problemer. Dedikeret e-mail og chat

(hvor den kan anvendes) kan benyttes, hvis der ikke er forbindelse via telefon.

* For Navara 2016 eller nyere – 2 års periode.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GRATIS SUNDHEDSTJEK

Gratis sundhedstjek bliver udført på biler, når du afleverer din Nissan til planlagt serviceeftersyn eller reparation. Det er ikke et krav, at kunden er til stede under det gratis sundhedstjek.

Hvis det gratis sundhedstjek viser, at der er behov for yderligere arbejde, modtager kunden et tilbud til godkendelse. Intet ekstra arbejde bliver udført uden kundens godkendelse.

 

Kunden modtager på forhånd et skriftligt tilbud for alt arbejde.