Afspil din musik, planlæg din rute og hold øje med verden med de avancerede NissanConnect-funktioner og -apps. Lige fra simpel ruteplanlægning med Google Send To Car, navigation og musik til sikkerhed og lokal søgning – sådan bliver vejen din.

NissanConnect-funktioner

ANDRE NISSANCONNECT-FUNKTIONER

MOBILTELEFONFORBINDELSE

Bluetooth®-forbindelse med en kompatibel smartphone omfatter adgang til din kontaktliste, så det bliver nemt at foretage, besvare og afvise opkald direkte på dit system til oplysning og underholdning.

INTUITIV GRÆNSEFLADE

En refleksfri touchscreen og bløde knapper gør det nemt at bruge de funktioner, du har brug for, mens du kører. Hårde knapper giver direkte adgang til de mest brugte funktioner, hvilket er hurtigere, mere praktisk og sikkert.

AVANCERET NAVIGATION

Dynamisk sving-for-sving-navigation inkluderer advarsler om kurver, hastighed, afkørselsguide og vognbaneguide for sikrere og bedre informeret kørsel.

FORBEDRET LYD

DAB-digitalradio, internetradio og musikstreaming via udvalgte apps, Bluetooth®/USB-fobindelser, visning af albumcover.

HOLD FORBINDELSEN

NissanConnect bringer en verden af oplysninger direkte ind i din bil. Oplysninger om interessepunkter, trafik, parkering og brændstof, plus nyhedsoverskrifter og opdateringer fra sociale medier.