Hvad er NissanConnect med smartphone-apps?

NissanConnect med smartphone-apps er et topmoderne integreret lyd-, navigations- og kommunikationssystem, der opretter forbindelse til din smartphone for at forbedre din køreoplevelse og mindske risikoen for, at du bliver distraheret i trafikken. NissanConnect med smartphone-apps styres på en stor, centralt placeret skærm på instrumentbrættet og kan bl.a. bruges til at streame lyd, til navigation og til at styre en række populære smartphone-apps.

Hvad er blevet opdateret i forhold til den nuværende NissanConnect?

Det nye NissanConnect-system med smartphone-apps på en 7-tommers touchscreen har nye funktioner såsom Intelligent Førerhjælp og navigationsfunktioner, der hjælper føreren i alle slags trafiksituationer, integration med smartphone-apps for at øge den samlede køreoplevelse og en forbedret oplevelse med digital lyd, herunder Digital Audio Broadcast (DAB).

Hvad kan de forbundne tjenester?

Det nye NissanConnect-system med smartphone-apps har fuld integration med din smartphone, så du har adgang til en række ny musik, sociale netværk, underholdning og rejseapps. NissanConnect med smartphone-apps har også Google og indeholder funktionen Send-to-Car (hvor brugeren kan sende en ruteplan til bilen fra deres telefon) og opdaterede informationer om brændstofpriser, hoteller, restauranter og andre interessepunkter. NissanConnect med smartphone-apps har også stemmegenkendelse, Bluetooth-lydstreaming og tilkobling af mobiltelefon via Aux-stik eller USB.

Hvordan fungerer NissanConnect-appen?

Den forbinder din smartphone med din bil og giver apps, funktioner og tjenester, som du kan tilpasse til din Nissan.

Hvorfor bør jeg tilmelde mig til NissanConnect I-bilen-apps, hvis jeg allerede har appsene på min telefon?

NissanConnect I-bilen-apps er designet til bilister. Appsene viser sig på din bils touch-screen, hvilket gør betjening nem og sikker. Du kan nu sikkert nyde dine apps under kørslen og i bilen.

Hvordan kan jeg se, om jeg har den nyeste version af NissanConnect-appen?

Kig forbi iTunes App Store eller Google Play Store for at tjekke, om du har den nyeste version. Du modtager automatisk en besked på din smartphone, så snart der kommer en update.

Hvad er tilgængeligt via webstedet til NissanConnect med smartphone-apps?

På webstedet til NissanConnect med smartphone-apps kan du abonnere og styre dine apps. Det viser også vilkår og betingelser af tjenesterne og vores fortrolighedspolitik.

Jeg har en Blackberry-/Windows-telefon. Kan jeg bruge NissanConnect-appen?

NissanConnect-appen findes p.t. kun til Apple- og Android-operativsystemer.

Kræver NissanConnect et abonnement?

Din bil kommer med 2 års gratis abonnement til NissanConnect-tjenester. Ejerens samtykke kræves ved aktiveringen. Når den gratis periode er udløbet, kan du forlænge dit abonnement.

På hvilke markeder vil disse forbundne tjenester være tilgængelige?

Størstedelen af Europa vil være dækket (Tyskland, Schweiz, Tjekkiet, Storbritannien, Portugal, Spanien, Irland, Italien, Belgien, Frankrig, Luxembourg, Holland, Ungarn, Polen, Slovakiet, Østrig, Cypern, Danmark, Estonien, Finland, Letland, Litauen, Norge, Sverige, Rusland, Albanien, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kroatien, Grækenland, Island, Kosovo, Makedonien, Malta, Moldavien, Montenegro, Rumænien, Serbien, Slovenien, Ukraine, Hviderusland).


Understøtter NissanConnect-appen flere telefoner og førere?

Ja, du kan parre med forskellige mobilenheder via Bluetooth®. Men forbindelserne prioriteres alt efter rækkefølgen, telefonerne parres med bilen. [*] Bemærk: Hvis du vil parre en Android via Bluetooth efter at have parret en iPhone, skal du frakoble USB-kablet før parringen.

Hvordan parrer jeg min smartphone med NissanConnect-systemet?

Hvis du forbinder en iPhone® til et NissanConnect-system udstyret med navigation, skal du tilslutte den via USB-kablet. [*] Ellers kan du forbinde din smartphone via Bluetooth®. [*]

Oplader min iPhone®, mens den er tilsluttet kablet?

Ja

Hvordan ved jeg, om min smartphone er kompatibel med NissanConnect-appen?

Der findes en komplet liste med kompatible smartphone på Nissans hjemmeside.

Bruger NissanConnect-apps data fra min smartphones datapakke?

Ja, NissanConnect-apps bruger din smartphones datapakke til at få adgang til indhold og tjenester, som kræves af de apps, du bruger i bilen. Standardpriser for data gælder.

Hvorfor skal jeg bruge et kabel for at forbinde min iPhone?

Apples operativsystem understøtter ikke alle former for Bluetooth®-forbindelser.

I hvilke tilfælde skal min iPhone® være tilsluttet med kablet?

Den skal være tilsluttet med USB-kablet for at bruge NissanConnect-appen til at afspille musik, der er gemt på din enhed. [*]

Hvis der sidder to ejere med en forbundet smartphone i samme bil, hvilken telefons data vises så på NissanConnects skærm?

Når to Bluetooth®-parrede smartphones registreres af NissanConnect, vil den telefon, som du har givet en højere prioritet som Bluetooth-enhed, blive anvendt først.


Hvad sker der med den aktive app, hvis den bliver afbrudt af et indgående opkald?

Indgående Bluetooth-opkald tilsidesætter alle lydkilder, inklusive apps. Systemet vender tilbage til appen, der var aktive, da det indgående opkald blev accepteret.

Kan jeg foretage flere tjenesteanmodninger om interessepunkter fra Google på samme tid?

Nej, p.t. tillader NissanConnect kun én tjeneste ad gangen.

Kan jeg stadig streame Bluetooth-lyd, hvis mit NissanConnect-system er aktiveret?

Ja, hvis din telefon understøtter Bluetooth-streaming af lyd, kan det fungere på NissanConnect, men betjening på bilen vil være meget begrænset. Ved at bruge NissanConnect-appen til at streame dine foretrukne lydapps får du mest muligt ud af funktionerne, oplysningerne og albumcovere.

Bruger det meget data? Koster det ikke en masse roaminggebyrer?

Dataforbruget er ca. det samme som at bruge sociale medier på en smartphone, og derfor vil datagebyrerne være lignende, afhængigt af brugerens mobiltelefonabonnement.

Er der en grænse for, hvor mange gange jeg kan bruge tjenesten?

Nej, ikke på nuværende tidspunkt. Den gratis prøveperiode med NissanConnect omfatter ubegrænset brug.

Kan jeg bruge mine NissanConnect-brugeroplysninger i en vens bil eller en lejebil?

Nej, dine brugeroplysninger er kun til brug i din bil.

Bruger NissanConnect minutter på mit mobilabonnement på tale?

Nej, NissanConnect bruger ikke tale-over-stemme. Det overfører derimod data via din telefons 3G-datapakke fra din valgte mobiltelefonudbyder.


Hvorfor understøttes tjenester ikke der, hvor jeg befinder mig?

Ikke alle tjenester er tilgængelige i alle lande.

Hvorfor holder min NissanConnect-appe nogle gange op med at fungere?

NissanConnect EV-appen kræver en stabil internetforbindelse. Du kører evt. gennem et område, hvor din mobiltelefonudbyder ikke har et stærkt datasignal. Hvis signalet er dårligt, kan du sporadisk miste forbindelsen til internettet, hvorved nogle NissanConnect-apps ikke fungerer korrekt.

Jeg får vist fejlbeskeden "dataforbindelse kunne ikke oprettes". Hvad gør jeg?

Din bil kan ikke finde en parret telefon. Sørg for, at Bluetooth er aktiveret både på telefonen og bilen, og at de to er blevet parret. Se vejledning til din telefon eller bilens brugervejledning for yderligere instruktioner.


Kan jeg ændre den e-mail-adresse, jeg brugte til at tilmelde mig NissanConnect-portalen og min NissanConnect-konto?

Ja, du kan ændre din e-mail-adresse i afsnittet Profil på You+Nissan-portalen.


Hvor sikkert er systemet? Er det ikke distraherende for føreren?

Det nye NissanConnect vil overholde de strengeste sikkerhedsbestemmelser på dette område. Desuden har Nissans haft et team af interne eksperter til at gennemgå teknologien under alle europæiske forhold for at kunne fremme sikker brug.

Fungerer appsene, når bilen kører? Er det ikke et sikkerhedsmæssigt problem?

Funktionaliteten er begrænset for at forhindre overdreven brug under kørslen, men ligesom ved indstilling af radioen – eller selv ved brug af en mobiltelefon – er det førerens ansvar at sikre, at denne hele tiden har fuld kontrol over bilen.


Kan jeg tilmelde mit NissanConnect-system uden at oprette en konto?

NissanConnect kræver en tilmeldingsproces for at kunne nyde godt af de mange gratis tjenester. Du skal stadig oprette en konto.

Hvor lang tid tager det at oprette en NissanConnect-konto?

Det er hurtigt og nemt at blive tilmeldt. Følgende tre trin kræves: Tilmeld dig på NissanConnect-internetportalen, og aktivér de gratis tjenester, download NissanConnect-appen, forbind din smartphone (Android via Bluetooth, iOS via USB). Så kan du tilpasse apps og tjenester til dine behov.

Hvordan opretter og åbner jeg min NissanConnect-app-konto?

Det foregår alt sammen gennem din NissanConnect-portalen. Som førstegangsbruger på NissanConnect-portalen bliver du bedt om at oprette og aktivere din NissanConnect-konto. Hvis du ønsker at få adgang til din NissanConnect-konto senere hen, skal du gå til: NissanConnect-portalen, Mine tjenester, Nyt NissanConnect.

Hvilke oplysninger har jeg brug for til oprettelsen af en NissanConnect-konto?

For at oprette din NissanConnect-konto skal du først tilmelde dig på NissanConnect-portalen, med angivelse af stelnummeret. For at oprette din NissanConnect-konto skal du bruge et brugernavn og en adgangskode. De samme brugeroplysninger bruge i din NissanConnect-app.

Hvorfor skal jeg tilmelde mig på ejerportalen på NissanConnect-portalen?

NissanConnect-portalen giver brugerne praktisk adgang til NissanConnect-portalen samt en række tjenester og funktioner forbundet med Nissan-ejerskab.

Hvordan forbinder jeg min smartphone med NissanConnect-appen?

Du kan forbinde din iPhone via et Apple USB-kabel eller en Android-telefon via Bluetooth.

Hvilke telefoner er kompatible med min bil med NissanConnect?

De fleste telefoner med Bluetooth kan bruges til håndfri Bluetooth-opkald. Nogle telefoner understøtter lydstreaming via Bluetooth. Kun udvalgte smartphones kan bruges med NissanConnect-appen. Du kan se, hvilke telefoner, der understøttes på en anden side i dette Hjælp og support-afsnit. Bemærk: Ikke alle NissanConnect-tjenester fås nødvendigvis til din telefon.

Kræver NissanConnect-tilmeldingen, at jeg har forbundet min smartphone med et kabel?

Kun hvis du forbinder en iPhone® til et NissanConnect-system udstyret med navigation. Ellers bruger din smartphone en Bluetooth®-forbindelse. [*]

Hvad kræves der for at bruge Google Send-To-Car-tjenesten?

Google Service leveres af Google. Send To Car-tjenesten er ikke tilgængelig i alle lande. Du bør tjekke Google Maps for at se om Send-To-Car-tjenesten er tilgængelig i dit land.


Hvordan fungerer NissanConnect-appen?

Den forbinder din smartphone med din bil, giver adgang til en række apps i bilen, funktioner og tjenester, som du kan tilpasse til din helt egen Nissan.

Hvilke funktioner omfatter mit NissanConnect-system?

NissanConnect er et topmoderne integreret lyd-, navigations-[*] og kommunikationssystem, der opretter forbindelse til din smartphone for at forbedre din køreoplevelse og mindske risikoen for, at du bliver distraheret i trafikken. NissanConnect styres på en centralt placeret skærm på instrumentbrættet og kan bl.a. bruges til at foretage håndfri opkald, streame lyd, til navigation og til at styre en række populære smartphone-apps.

Kan jeg bruge tjenesterne fra NissanConnect-appen, mens jeg kører?

Ja, alle NissanConnect-apps er tilgængelige, mens køretøjet er i bevægelse, men visse funktioner kan være begrænsede for at forhindre, at føreren bliver distraheret. Det er f.eks. kun muligt at bruge tastaturet, når bilen holder stille.

Hvilke apps er inkluderet i NissanConnect-appen?

Listen med apps, der p.t. er tilgængelige, findes under afsnittet "Styr mine apps" på NissanConnect-internetportalen eller i NissanConnect-appen.

Er jeg nødt til at downloade bestemte apps på min smartphone, før jeg kan bruge dem i mit NissanConnect-system?

I afsnittet "Styr mine apps" på NissanConnect-internetportalen og i NissanConnect-appen bliver der vist et smartphone-ikon ved siden af de apps, der skal downloades fra din App-butik.

Hvorfor bør jeg bruge et system med NissanConnect-apps, hvis jeg allerede har appsene på min telefon?

Dine smartphone-apps viser sig på din bils skærm og kan styres gennem NissanConnect, hvilket gør betjeningen både nem og sikker. Og frem for alt er der et perfekt samspil mellem oplysninger fra din smartphone og navigationssystemet, så du nemt kan planlægge din køretur.

Hvilke NissanConnect-funktioner er begrænsede, men jeg kører?

Visse bestemmelser vedrørende distrahering af føreren kan medføre, at nogle funktioner ikke er tilgængelige under kørsel. Det er f.eks. kun muligt at bruge tastaturet, når bilen holder stille.

Jeg har oprettet en konto, men når jeg prøver at bruge en Nissan-mobilapp, accepterer den ikke min e-mail-adresse og min adgangskode. Hvad gør jeg?

Højst sandsynligt mangler du at gennemføre flere trin, før Nissan-mobilappen genkender din e-mail-adresse og adgangskode. Kontakt Nissan kundeservice for yderligere vejledning.