VILKÅR

Spørgsmål Svar
Hvad er et stelnummer (VIN)? Stelnummeret er køretøjets identifikationsnummer, som er unikt for hver bil. Stelnummeret findes ved instrumentbrættet i bilens førerside. Den nemmeste måde at finde det på er ved at stå uden for bilen på førersiden og kigge på hjørnet af instrumentbrættet, der hvor det møder forruden.
Hvad er energiøkonomi? Energiøkonomi repræsenterer forholdet mellem kørselsafstand og strømforbrug. Jo flere km/kWh og jo færre kWh/km, des bedre energiøkonomi.
Hvad er favoritter? (Informationsfeeds) Denne funktion giver dig mulighed for øjeblikkeligt at få adgang til informationsfeeds såsom 'kørselsplan'.
Hvad er en tur? En tur er defineret som en køretur fra tændingen startes til den slukkes (én tur er én køretur).
Hvad er et økotræ? Økotræet er navnet på det træ, der vises på den grønne indikator. Den viser dit bidrag til grøn kørsel.

KONTO

Spørgsmål Svar
Hvad er mit bruger-id? Dit bruger-id til NissanConnect EV er din e-mail-adresse. Det er unikt for din You+Nissan-konto. Det gælder så længe, du har din You+Nissan-konto.
Hvad hvis jeg har glemt mit bruger-id? Dit bruger-id til NissanConnect EV er din e-mail-adresse. Bruger du jævnligt forskellige e-mail adresser, så prøv at finde den oprindelige e-mailbekræftelse fra You+Nissan i dine indbakker.
Hvad hvis jeg har glemt min adgangskode? Klik venligst på "Glemt adgangskode?" på forsiden af You+Nissan, og følg vejledningen.

LOGIN

Spørgsmål Svar
Jeg blev logget ud af You+Nissan-internetportalen eller NissanConnect EV-appen. Hvorfor?
Der kan kun være 1 enhed logget ind ad gangen. Ved at logge ind på You+Nissan-internetportalen eller NissanConnect EV-appen, bliver du logget ud af alle andre aktuelle forbindelser.
Kan jeg logge ind på flere skærme eller enheder med det samme id? Du kan kun logge ind på din konto via internetportalen og via mobilappen på én enhed ad gangen.

KALDENAVN

Spørgsmål Svar
Hvad bruges mit kaldenavn til?
Dit kaldenavn bruges til at identificere din bil i den regionale og globale øko-konkurrence.

E-MAILADRESSE

Spørgsmål Svar
Jeg modtager ikke e-mails, selvom jeg har tilpasset mine e-mailindstillinger.
Kontroller venligst dine indstillinger for beskeder pr. e-mail under indstillingerne for Forbundne tjenester / Beskeder.

FJERNBETJENING

Spørgsmål Svar
Jeg kan ikke starte Fjernbetjent Opladning.
Hvis ladekablet ikke er forbundet korrekt, virker Fjernbetjent Opladning ikke. Det virker heller ikke, når bilens strømafbryder er tændt, eller når du er i et område uden dækning.
Kan jeg stoppe Fjernbetjent Opladning fra en pc eller mobil? Vi beklager, men du kan ikke stoppe Fjernbetjent Opladning fra en pc eller mobil. Ønsker du at stoppe ladningen, så afkobl kablet.
Hvornår stopper Fjernbetjent Opladning? Den stopper automatisk, når batteriet er fuldt opladet. Den stopper også, hvis kablet fjernes, eller hvis bilens strømafbryder tændes.
Kan jeg starte Fjernbetjent Opladning fra en computer eller mobil med NissanConnect EV?
Vi beklager, men det kan du ikke. Fjernbetjent Opladning er kun tilgængelig for normal opladning.
Kan jeg stoppe Fjernbetjent Klimaanlæg fra en computer eller mobil? Ja, du kan stoppe klimaanlægget fra Forbundne tjenesters instrumentbræt.
Hvorfor kan jeg ikke starte Fjernbetjent Klimaanlæg? Hvis ladekablet ikke er tilsluttet korrekt eller batteriet er ved at løbe tør, virker Fjernbetjent Klimaanlæg ikke. Det virker heller ikke, når bilens strømafbryder er tændt, eller når du er i et område uden dækning.
Hvornår stopper Fjernbetjent Klimaanlæg? Det stopper efter højst to timer med et ladekabel. Det stopper med at bruge batteri efter højst 15 minutter uden et ladekabel. Det stopper også, hvis kablet fjernes, eller bilens strømafbryder tændes.
Kan jeg indstille temperaturen med Fjernbetjent Klimaanlæg? Denne funktion er tilgængelig på bestemte modelår. Kontroller din app. Fjernbetjent Klimaanlæg indstiller muligvis temperaturen, som du på forhånd har sat fra selve bilen.
Kan jeg starte Fjernbetjent Opladning, mens Fjernbetjent Klimaanlæg kører? Ja. I så fald virker Fjernbetjent Opladning samtidig med, at klimaanlægget kører.
Kan jeg starte Fjernbetjent Klimaanlæg, mens jeg oplader? Ja. I så fald virker klimaanlægget samtidig med Fjernbetjent Opladning.
Opdateres Status på Opladning, selv når det er Lynopladning? Ja, den vil også blive opdateret, når Lynopladning er fuldført eller stopper.
Hvornår opdateres Status på Opladning, udover når opladning er fuldført? Status opdateres, hvis ladekablet fjernes eller i tilfælde af strømsvigt.
Hvordan kan jeg indstille temperaturen på mit Fjernbetjente Klimaanlæg? Du kan justere temperaturen i bilens indbyggede klimaanlæg: Tryk på Zero Emission-knappen > Indstillinger > Timer/Fjernbetjening – Indstil klimatemp.
Kan jeg indstille en timer, hvis klimaanlægget allerede kører? Selv når klimaanlægget er TÆNDT, kan en ny timer indstilles til at tænde dit klimaanlæg igen senere. Dette vil ikke standse den igangværende aklimatisering.
Kan jeg indstille flere timere? Du kan kun indstille én timer ad gangen. Når du opretter en ny timer, mens der allerede er en, aflyser den nye timer den tidligere og erstatter den.

KØRSELSHISTORIK

Spørgsmål Svar
Den viste kørselsafstand er forskellig fra den faktiske afstand.
Det er afstanden målt, efter du har aktiveret din konto helt. Den kan være forskellig fra den i bilen.
Hvordan beregner man CO2-besparelserne? Vi ved, at vi kan reducere CO2-udledningen ved at køre i en 100% elektrisk bil. CO2-udledningen ved at køre samme distance i en Nissan PULSAR, en tilsvarende størrelse bil med forbrændingsmotor, er beregnet.

MIN KØRESTIL

Spørgsmål Svar
Hvordan indstilles niveauet?
Vi indstiller niveauet efter hvor langt resultaet er fra gennemsnittet. Gennemsnittet er på niveau 3.
Hvor mange poster vises? Du kan se de seneste fem kørsler på hjemmesiden til mobiler. Har du brug for at se flere, så log på hjemmesiden til pc.

BEREGNING AF EL-FORBRUG

Spørgsmål Svar
Hvordan beregner man CO2-besparelserne?
Vi formoder, at vi kan reducere CO2-udledningen, når vi kører i en 100% elektrisk bil. CO2-udledningen ved at køre samme distance i en Nissan PULSAR, en tilsvarende størrelse bil med forbrændingsmotor, er beregnet.
Hvorfor er de viste resultater anderledes end de faktiske resultater?
Niveauet for det faktiske el-forbrug er forskelligt for hver aftale. Antal timer er også en del af ligningen. Brug kun denne service som en rettesnor.

REGIONAL RANGLISTE

Spørgsmål Svar
Hvordan klassificeres Platin, Guld, Sølv og Bronze?
Vi vurderer dem ud fra listen over den gennemsnitlige energiøkonomi for måneden. Platin: De bedste 20% Guld: Blandt de bedste 20%-50% bedste Sølv: 50%-80% Bronze: under 80%.
   

VERDENSRANGLISTE

Spørgsmål Svar
Hvad er forskellen på månedlig, ugentlig og daglig rangliste?
Hver af dem defineres som følger. Månedligt: Rangliste baseret på data udregnet hver måned. Den viser en samlet værdi. Kun energiøkonomi repræsenterer den gennemsnitlige værdi. En ny værdi udregnes næste måned. Udregningerne opdateres hver dag, så du kan følge udviklingen.
Der findes tre ranglister på hjemmesiden for pc: månedlig, ugentlig og daglig. Hvilke er tilgængelige i Information Feeds?
Ranglisten for dagen er tilgængelig.
Hvorfor modtager jeg ikke en Verdensrangliste, selvom jeg tilmeldte mig? Hvis kørselsdata ikke uploades i mere end syv dage, vil Ranglisten for dagen ikke blive udregnet. Det tager et par dage, før de uploadede data afspejles i udregningen.
   
   

VERDENS ØKOSKOV

Spørgsmål Svar
Hvad betyder Træ-ikonet?
Størrelsen af Træ-ikonet viser det opnåede antal økotræer i tre regioner (Nordamerika, Europa og Japan).
Hvordan beregner man CO2-besparelserne?
Vi formoder, at vi kan reducere CO2-udledningen, når vi kører i en 100% elektrisk bil. CO2-udledningen ved at køre samme distance i en Nissan PULSAR, en tilsvarende størrelse bil med forbrændingsmotor, er beregnet.

LOGIN FRA MOBILTELEFON

Spørgsmål Svar
Hvad er Hurtigt Login?
Når du først har konfigureret Hurtigt Login, behøver du ikke længere indtaste dit bruger-id og adgangskode hver gang. Denne funktion er kun tilgængelig i modeller med mulighed for upload af oplysninger til individuel genkendelse.
Hvad er Hurtigt Login?
Når du først har konfigureret Hurtigt Login, behøver du ikke længere indtaste dit bruger-id og adgangskode hver gang, men skal stadig logge ind manuelt.
Hvad er Forbliv logget ind? Når du har indstillet Forbliv logget ind i NissanConnect EV-appen, bliver du automatisk omdirigeret til dit instrumentbræt. For at fravælge denne mulighed, skal du logge ud af appen.

ADVARSLER OM VEDLIGEHOLDELSE

Spørgsmål Svar
Hvad er advarsler om vedligeholdelse?
Advarslerne om vedligeholdelse vises på instrumentbrættet, når det er tid til de jævnlige serviceeftersyn baseret på antal kørte kilometer. De er kun vejledende og bør ikke erstatte dit eget serviceprogram baseret på tid eller kilometer.
Hvad skal jeg gøre, når jeg får advarsler om vedligeholdelse?
Du bør kontakte din forhandler og bestille tid til et serviceeftersyn.