ANDRE CARWINGS-FUNKTIONER

TILFØJ DIN TELEFON FOR ENDNU BEDRE FORBUNDET MOBILITET

NissanConnect EV-appen til iPhone og Android gør det simpelt at styre din elbil. Den giver dig mulighed for at tjekke din batteristatus, starte opladning, tænde eller slukke for klimaanlægget og se bilens anslåede rækkevidde og meget mere – direkte på din smartphone.

DIGITAL LYD

Giver dig adgang til hele din playlist – inklusive udvalgte online streamingtjenester – direkte på bilens skærm til oplysning og underholdning, når du tilslutter din telefon via USB eller Bluetooth.

MERE EFFEKTIV KØRSEL

Med detaljerede oplysninger om batteriforbrug, kørselseffektivitet, rækkevidde og mere, holder din bil dig opdateret på hele ruten og hjælper dig med at få flere kilometer ud af hver opladning.

CARWINGS-RUTEPLANLÆGGER

CARWINGS og dens ruteplanlægger giver dig oplysninger om ladestationer i nærheden af din bil og finder den bedste rute til den nærmeste station. Positionerne opdateres med jævne mellemrum, eller du kan downloade dem manuelt for at få de allernyeste oplysninger. Hvis ladeniveauet en sjælden gang skulle være under 15%, downloader systemet automatisk positionen af de nærmeste ladestationer og guider dig til en station.

KØRSELSHISTORIK

Kørselshistorik hjælper dig i dagligdagen ved at give dig mulighed for at se oplysninger såsom din energiøkonomi og kørte ruter (opdateres dagligt) samt din kørestil og elforbrug. Du kan bruge disse oplysninger om din kørsel fremover.

RANGLISTE

Se, hvordan du står sammenlignet med bilister over hele verden i henhold til bestemte kriterier. Der er månedlige, ugentlige og daglige ranglister. Tilmeld dig for at komme på verdensranglisten og være med i konkurrencen blandt ejere af elbiler!

VIRTUELLE ØKO-TRÆER

Se, hvordan førere af Nissan-elbiler hjælper med at spare kuldioxid-emissioner i dit land og resten af verden ved at sammenligne det med antallet af træer, der skulle til for at absorbere den samme mængde CO2.