Frequently Asked Questions

(1) 5 år / 160.000 km (hvad der kommer først) Producentgaranti for LCV-serien Ubegrænset kilometertal for lakering, originale Nissan-dele og tilbehør, vejhjælp og korrosionsgarantier. Kontakt din Nissan-forhandler eller www.nissan for yderligere oplysninger. XX/.

(2) Kontroller venligst tilgængeligheden hos din forhandler.

(3) Rækkeviddetal er opnået fra laboratorietest i overensstemmelse med EU-lovgivningen og er beregnet til sammenligning mellem de forskellige typer køretøjer. Oplysningerne refererer ikke til et bestemt individuelt køretøj og udgør ikke en del af tilbuddet. Tallene afspejler muligvis ikke reelle kørselsresultater. Ekstraudstyr, vedligeholdelse, køreadfærd og ikke-tekniske faktorer som vejrforhold kan påvirke de officielle resultater. Tallene blev bestemt under den nye Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP) testcyklus.

(4) ProPILOT Assist er tilgængelig på et begrænset udvalg af køretøjer og kun på automatiske gearkasser. ProPILOT Assist er en avanceret førerassistentteknologi, men kan ikke forhindre kollisioner. ProPILOT Assist er kun beregnet til "Eyes on/ Hands On" til motorveje (vej adskilt af barrierer). Navi-Link understøtter trafikskiltgenkendelse, som muligvis ikke registrerer og læser alle trafikskilte under alle forhold. Føreren skal overvåge alle trafikskilte og overholde færdselslovene. Det er førerens ansvar at være opmærksom, køre sikkert og forblive i kontrol over køretøjet til enhver tid. For detaljer, se venligst instruktionsbogen.

(5) Funktion tilgængelig på EV-version.

(6) Apple CarPlay og Android Auto er tilgængelige gratis, afhængigt af model og/eller kvalitet. For mere information bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller [telefonnummer/e-mailadresse]. Brug af systemet bør altid være i overensstemmelse med reglerne i færdselsloven. Chauffører bør kun bruge systemet, når det er sikkert at gøre det. Brugere bør være opmærksomme på potentialet for håndfri teknologi til at distrahere opmærksomheden fra vejen, hvilket kan påvirke fuld kontrol over køretøjet.

(7) Du bør ikke stole udelukkende på chaufførens bekvemmelighedsfunktioner. Nogle funktioner fungerer muligvis ikke under alle forhold og omstændigheder. Hastighed og andre begrænsninger gælder. For vilkår og betingelser vedrørende Nissan-teknologier, kontakt venligst din Nissan-forhandler eller www.nissan.XX/