Intelligent kraft til en foranderlig verden

Nissan Qashqai byder på to drivliner, som udnytter Nissans viden inden for elbiler til at skabe spændende ydeevne, samtidig med at CO2-udledningen reduceres.

Det har aldrig været sjovere at køre effektivt

Mild hybrid

Nissan QQ Billede af motor i gennemsigtig, kørende bil

Entusiastisk effektivitet

Entusiastisk effektivitet

Entusiastisk effektivitet

En mild hybrid, der forbedrer brændstoføkonomien for en SUV, kan også gøre det en del sjovere at køre. Det milde hybridsystem er udstyret med et litiumbatteri, der lagrer den energi, der opsamles, når du bremser. Med den lagrede energi kan motoren slukke ved lav fart (under 30 km/t) eller ved stop for at forbedre brændstoføkonomien og reducere den samlede CO2-udledning [1]. Aluminium er blevet benyttet i døre og motorhjelm for at reducere vægten og forbedre ydeevnen!

Nissan QQ Xtronic Continuous Variable Transmission

Tilgængelige gearkasser

Vælg, hvor sjovt det skal være. Tag fuld kontrol over din Qashqai med en 6-trins manuel gearkasse, der skifter nemt. Hvis du foretrækker automatgear, giver den nye trinløse Xtronic-automatgear (CVT) dig en glidende, forbundet kørsel, mens paddle shifters monteret på rattet giver dig større kontrol.

Intelligent firehjulstræk med fem indstillinger

Det intelligente firehjulstræk på Qashqai, overfører gnidningsfrit kraften, så du får selvtillid og kontrol. På udfordrende overflader giver kraft til for- og baghjul bedre vejgreb. På fine veje sender systemet kraften til forhjulene for større effektivitet. Med fem køreindstillinger at vælge imellem kan Qashqai hjælpe dig med at få det meste ud af enhver situation.

Nissan QQ Intelligent 4x4 Mode

Eco-indstilling

Eco-indstilling optimerer motor, gearkasse og andre kørefunktioner, så du kan køre mere effektivt og dermed længere mellem hver optankning.

Normal indstilling

Normal indstilling er en balance mellem performance og økonomi, der giver en køreoplevelse, der egner sig til de fleste forhold.

Sport-indstilling [3]

Sport-indstilling gør, at motoren reagerer mere livligt ved at lægge grænsen for gearskift ved højere omdrejninger. Med Xtronic-gearkasse forbedrer sport-indstilling manøvrering ved at holde omdrejningerne når du drejer, så du får mere kraft på vej ud af svingene.

Sne-indstilling [3]

Sne-indstilling ændrer den typiske brug af speederen og tuner gearkassen, så hjulene spinder mindre og får mere greb. Det intelligente firehjulstræk tilpasser sig også ved at starte med at aktivere alle fire hjul.

Off-road-indstilling [3]

Tunet til at klare snavs, sand eller grus. Off-road-indstilling giver bedre vejgreb og kontrol ved at tilpasse speederrespons, gearkasse og det intelligente firehjulstræk til optimal performance.

[1] Brændstofforbrug kombineret (l / 100 km): 6,4 - 7,2; CO2-udledning kombineret (g / km): 144-163.

[2] e-POWER vil være tilgængelig i foråret 2022. Tilgængelig på udvalgte varianter

[3] findes kun på firehjulstræk (4WD)

De viste billeder og beskrivelser er vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-britiske specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud. De viste funktioner er muligvis ikke tilgængelige eller er ikke tilgængelige som standard eller kun som ekstraudstyr (mod ekstra betaling).