*Vejl. udsalgspris ex. moms og inkl. reg. afgift. Priser på Vans er inkl. leveringsomkostninger: Ekskl. moms kr. 3.420, inklusiv moms kr. 3.980

 

*De viste billeder er vejledende. I nogle tilfælde kan bilerne på billederne ikke fås i DK, og de repræsenterer ikke en specifik model, udstyrsversion eller tilbud. Funktionerne er måske ikke tilgængelige eller er begrænsede til de udvalgte udstyrsversioner.

 

* Kørslen kræver førerens fulde opmærksomhed. Gør kun brug af NissanConnect-services, når det er sikkert at bruge dem. Nogle applikationer er muligvis først tilgængelige på et senere tidspunkt. Der kræves abonnement på NissanConnect-services, men det følger gratis med i 2 år fra købet. Services og applikationer er kun tilgængelige i udvalgte europæiske lande og i udvalgte Nissan-modeller. Services og applikationer kan være udbudt af en tredjepart uden for Nissans kontrol og kan blive ændret uden varsel og uden ansvar hos Nissan eller dennes agenter (inkl., men ikke begrænset til, services, som annulleres/indstilles af tredjepart). Visse fjernstyrede funktioner kræver en kompatibel telefon eller en kompatibel enhed, som ikke leveres med bilen. De mobile netværk stilles til rådighed af teleselskaberne og er ikke inden for Nissans kontrol. De mobile netværk er ikke tilgængelige i alleområder. Der kan opstå roaming-gebyrer og/eller betaling for brug af data. Nissan er ikke ansvarlig for nogen former for udskiftning eller opgradering af udstyr eller relaterede omkostninger, der måtte være nødvendige for at opretholde funktionen på grund af ændringer af disse services.

 

* Hvis funktionen er tilgængelig i dit land.