Nissan Micra Around View Monitor in Action

FØL DIG MERE SELVSIKKER OG FORBUNDETNissan Micra Intelligent Lane Intervention

INTELLIGENT VOGNBANEASSISTENT

Dette system registrerer, hvis du begynder at glide ud af kørebanen uden at blinke af. Det sender en advarsel og trykker så på bremsen for forsigtigt at føre dig tilbage i din egen bane. 

 

 

  Advarer dig 

  Aktiverer bremserne for at holde dig i din egen kørebane

Nissan MICRA intelligent nødbremse

INTELLIGENT NØDBREMSE

Intelligent nødbremse overvåger din hastighed og afstanden til bilen foran og fortæller dig, hvis du skal bremse. Det kan endda aktivere nødbremseassistance og automatisk aktivere bremser for at undgå et frontalt sammenstød. Og det kan stoppe bilen, hvis det registrerer en fodgænger i et fodgængerfelt.

Nissan MICRA Automatisk fjernlys

Automatisk fjernlys

Få bedre udsyn om natten uden at blænde dine medbilister. Det automatiske fjernlys tænder automatisk det lange lys foran, når du har brug for det, og skifter til kørelys, når den registrerer et køretøj forude. 


Nissan Micra Around View Monitor Parking

Intelligent Around View Monitor

Et virtuelt fugleperspektiv giver dig fantastisk overblik over bilen.

Ved hjælp af fire kameraer gør den helt nye Nissan MICRAs Intelligent Around View Monitor parkering og manøvrering til en leg, eksklusivt for sin klasse. For din stoltheds (og dine dæks) skyld giver den dig et virtuelt fugleperspektiv på din bil og dens omgivelser samt mulighed for at vælge opdelte skærmbilleder med nærbilleder af fronten, bagenden og siden for endnu bedre udsyn.

 

 

  4 kameraer

 

  Fugleperspektiv

Nissan MICRA skiltegenkendelse

Skiltegenkendelse

MICRA gør det nemt for dig at overholde fartgrænserne. Skiltegenkendelsessystemet registrerer vejskilte og viser fartgrænsen på den digitale infoskærm, mens du kører. 

Nissan MICRA advarsel om biler i de blinde vinkler

Advarsel om biler i de blinde vinkler

Skift selvsikkert vognbane. Systemet holder øje med bilens blinde vinkler og advarer dig, hvis det registrerer en bil, der gemmer sig der. 


Nissan MICRA illustration af Hill Start Assist

Hill Start Assist

Når du holder stille på en stejl bakke, er der altid den ene bil, der står lige lovligt tæt på. Takket være Hill Start Assist undgår du at rulle baglæns. Det opretholder bremsetrykket i et par sekunder, så du har tid nok til at flytte foden fra bremsepedalen og sætte i gang. 

 

 

  Aktiverer bremserne på en bakke

 

 Holder bremserne aktiveret i 2 sekunder

Nissan MICRA illustration af Intelligent Ride Control

Intelligent Ride Control

Vejbump? Hvad for et bump? Intelligent Ride Control kan automatisk aktivere bremserne og tilpasse motorens drejningsmoment lige tilpas, så køreturen bliver jævn og glidende.

Nissan MICRA illustration af Intelligent Trace Control

Intelligent Trace Control

Nyd at lægge dig tæt i svingene med manøvrering, der føles ubesværet. Intelligent Trace Control aflæser situationen og bremser efter behov på hvert hjul enkeltvis for at hjælpe dig med at finde den optimale linje rundt om hjørnerne.