Nissan LEAF

HVIS DU GERNE VIL MODTAGE DE SENESTE NYHEDER OM NISSAN LEAF, ER DU KOMMET TIL DET RETTE STED! UDFYLD DINE OPLYSNINGER, OG TRYK PÅ "HOLD MIG UNDERRETTET". SÅ ENKELT ER DET.

SÆRUDGAVE AF NISSAN LEAF 3.ZERO E+

NISSAN LEAF

Intelligente køresystemer omfatter ProPILOT* Advanced Drive-Assist™ og e-pedal til de dage, hvor du har brug for selvsikker kørsel for at komme nemt hjem.

Intelligent styrke, der giver dig op til 270 eller 385 km** og tre køreindstillinger

Intelligent integration med din smartphone, så du kan tage dine ture med dig i hånden

Dit fornavn må kun indeholde bogstaver.

Dit efternavn må kun indeholde bogstaver.

Hvorfor behøver du at dele dine personoplysninger?

Når du deler dine personoplysninger, kan Nissan Nordic, Dansk Filial af Nissan Nordic Europe Oy, som fungerer som dataansvarlig, behandle dine anmodninger (især via vores forhandlere), sende dig relevante oplysninger om vores køretøjer og tjenester, måle effektivitet af salg, eftersalg og af annoncering, udføre tilfredshedsundersøgelser, forbedre vores produkter og tjenester, og med forbehold af dit udtrykkelige samtykke, sende dig personaliseret annoncering i forhold til vores køretøjer og relaterede tjenester.

Hvem deler vi dem med?

Som uafhængige dataansvarlige, begrænser vi delingen af ​​dine personoplysninger til Nissan-forhandlere, tjenesteudbydere og andre enheder inden for Nissan-koncernen. De kan derfor blive delt uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, men vi træffer alle nødvendige foranstaltninger for at beskytte dem.

Dine rettigheder.

Du kan modtage dine personoplysninger i et struktureret og standardiseret format. Du kan også gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personoplysninger eller anmode om deres begrænsning, ændring eller hemmeligholdelse.

Du kan skifte mening med hensyn til, hvordan dine personoplysninger behandles til enhver tid, du skal blot sende en e-mail til denmark@nissan-services.eu

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som besøgende. Du er blevet inviteret til at dele visse personoplysninger. Beskyttelsen af dine personoplysninger er førsteprioritet for os:

Du kan til enhver tid ændre mening ved at bruge afmeldingslinket i meddelelsen. Du kan få flere oplysninger om databeskyttelse hos Nissan ved at klikke her.

* Felterne skal udfyldes

*De viste billeder er kun vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-britiske specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud. De viste funktioner tilbydes muligvis ikke eller kan være begrænset til visse modeller. 

 

*Kilde: AAA (Association Auxiliaire de l'Automobile), Model-år 2018 LEAF mest registrerede elbil i 2018 i EU. 

 

**Rækkevidde stammer fra laboratorieprøver i overensstemmelse med EU-lovgivning og er beregnet til sammenligning af forskellige typer biler. Oplysningerne henviser ikke til en bestemt udpeget bil og udgør ikke en del af tilbuddet. Tallene afspejler ikke nødvendigvis faktiske køreresultater. Valgfrit udstyr, vedligeholdelse, kørselsadfærd samt ikke-tekniske faktorer som vejrforhold kan have indflydelse på de officielle resultater. Tallene blev fastslået under den nye verdensdækkende testcyklus for lette køretøjer, Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure (WLTP). 

 

***ProPILOT er tilgængelig i et begrænset udvalg af biler. ProPILOT er en avanceret førerassistentteknologi, men kan ikke forebygge sammenstød. Nissan ProPILOT-funktionen er udelukkende beregnet til motorveje, hvor kørsel pga. autoværnet i midten overvejende handler om øjnene på vejen og hænderne på rattet. Det er chaufførens ansvar at være opmærksom, køre sikkert og være i stand til når som helst at tage kontrol over bilen. 

 

***Strømforbrug (Wh/km): Kombineret 180-206; CO2-udledning kombineret (g/km): 0. Kørsel uden CO2-udledning. 

 

*****De oplyste tal gælder for 40kWh-batteri (LEAF) og 62kWh-batteri (LEAF e+). Tiden afhænger af lade-forholdene, herunder ladetype og forhold, batteriets temperatur såvel som lufttemperaturen på brugsstedet. Den oplyste ladetid med hurtig oplader kræver, at der anvendes en CHAdeMO-hurtiglader. Nissan LEAF er skabt til størstedelen af hverdagens rejser og er udstyret med lade-beskyttelse for at skåne batteriet ved gentagne opladninger med hurtigladere over en kort tidsperiode. Ladetiden ved gentagne hurtige opladninger kan øges, hvis batteriets temperatur aktiverer batteriets beskyttelsesteknologi.