Oplev ny Nissan LEAF e+ 3.ZERO

Ny Nissan LEAF e+ 3.ZERO vil være klar til levering næste sommer i et begrænset antal på 5000 eksemplarer i Europa og tilbyder flere hestekræfter samt længere rækkevidde. Op til 215 hk og en forventet rækkevidde på op til 385 km* på en enkelt opladning. Intelligent power giver dig flere muligheder og længere rækkevidde. Priser fra 316.480 kr. Skriv dig op til vores nyhedsbrev nu.

NY NISSAN LEAF e+ 3.ZERO

Nissan Intelligent Mobility inkluderer ProPILOT* Advanced Drive-Assist™ førerassistentsystem og e-Pedal, til at bringe dig sikkert hjem.

Intelligent power tilbyder dig op til 385 km** rækkevidde og tre forskellige køreindstillinger. Med intelligent smartphone integration er du altid forbundet med din ny Nissan LEAF e+ 3.ZERO.

Dit fornavn må kun indeholde bogstaver.

Dit efternavn må kun indeholde bogstaver.

Beskyttelsen af dine personoplysninger er førsteprioritet for os.

Hvorfor behøver du at dele dine personoplysninger?

Når du deler dine personoplysninger, kan Nissan Nordic, Dansk Filial af Nissan Nordic Europe Oy, som fungerer som dataansvarlig, behandle dine anmodninger (især via vores forhandlere), sende dig relevante oplysninger om vores køretøjer og tjenester, måle effektivitet af salg, eftersalg og af annoncering, udføre tilfredshedsundersøgelser, forbedre vores produkter og tjenester, og med forbehold af dit udtrykkelige samtykke, sende dig personaliseret annoncering i forhold til vores køretøjer og relaterede tjenester.

Hvem deler vi dem med?

Som uafhængige dataansvarlige, begrænser vi delingen af ​​dine personoplysninger til Nissan-forhandlere, tjenesteudbydere og andre enheder inden for Nissan-koncernen. De kan derfor blive delt uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, men vi træffer alle nødvendige foranstaltninger for at beskytte dem.

Dine rettigheder.

Du kan modtage dine personoplysninger i et struktureret og standardiseret format. Du kan også gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personoplysninger eller anmode om deres begrænsning, ændring eller hemmeligholdelse.

Du kan skifte mening med hensyn til, hvordan dine personoplysninger behandles til enhver tid, du skal blot sende en e-mail til denmark@nissan-services.eu

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som besøgende. Du er blevet inviteret til at dele visse personoplysninger. Beskyttelsen af dine personoplysninger er førsteprioritet for os:

Du kan til enhver tid ændre mening ved at bruge afmeldingslinket i meddelelsen. Du kan få flere oplysninger om databeskyttelse hos Nissan ved at klikke her.

* Felterne skal udfyldes

* ProPILOT er kun tilgængelig på visse versioner. ProPILOT er et avanceret førerassistentsystem, men kan ikke forhindre kollisioner.ProPILOT er beregnet til veje med adskilte baner og altid under førerens opsyn med hånd på rattet.Det er førerens ansvar at være opmærksom, køre sikkert og være i stand til at tage kontrol over køretøjet til enhver tid.

** Energiforbrug v/bl. kørsel (Wh/km): 180-206; CO2- udslipv/bl. kørsel (g/km): 0. Der udledes ikke CO2 ved kørsel i en elbil, men der er formentlig udledt CO2 ved produktion af den el der bruges til det. Værdierne er baseret på laboratorietests, som er foretaget i overensstemmelse med EU-lovgivning, der er lavet til, at biler kan sammenlignes. Informationen refererer ikke til den individuelle bil og er ikke en del af et tilbud. Disse tests er udført efter WLTP målemetoden. Tallene reflekterer ikke nødvendigvis reelt forbrug. Tilbehør, vedligeholdelse, kørselsadfærd, verjrforhold m.m. kan påvirke de faktiske værdier. Tallene er bestemt ud fra Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP) test-cyklus.*Der kan være udledt CO2 ved
produktionen af den elektricitet bilen bruger.