DEN UUNDVÆRLIGE NISSANCONNECT EV-APP

- Forvarm kabinen til den perfekte temperatur, inden du sætter dig ind.

- Kontrollér din rækkevidde og status på opladning. 

- Indstil timeren til at oplade din nye Nissan LEAF, når det passer dig.

- Find de nærmeste ladestationer.

TILPAS DINE NYHEDER, INFORMATIONER OG LYDOPLEVELSE

TEKNOLOGI, DER OPLYSER OG UNDERHOLDER DIG

Få adgang til din rækkevidde, strømmåler, ladetid og al din bluetooth-forbundne lyd på den digitale infoskærm i et format, der passer dig.

DIN SKRÆDDERSYEDE SKÆRM VISER DIG ALLE DETALJER PÅ ET ØJEBLIK

FORBIND TIL APPLE CARPLAY

Sæt kraften i din smartphone fri med Apple CarPlay. Når først du er synkroniseret, vil dine favoritfunktioner blive vist på den nye Nissan LEAFs infoskærm, og du får nem adgang til alle de nyheder, informationer og underholdning, de kan tilbyde.

SÆT LYD TIL DIT ENERGIEFFEKTIVE BOSE AUDIOSYSTEM

Skab den mest utrolige lydkvalitet, samtidig med at du sparer på energien med syv små letvægtshøjttalere, der er strategisk placeret. Eksperterne hos Bose har skabt et audiosystem med de samme grønne værdier som den nye Nissan LEAF.

Apple CarPlay

Mobil tilslutning

Bluetooth

Håndfri opkald

USB-port

Musik og opladning

AVANCERET SIKKERHEDSUDSTYR, DER GIVER DIG RO I SINDET

TEKNOLOGI FOR DIN SIKKERHEDS SKYLD

I den nye Nissan LEAF medfølger Nissans mest avancerede sikkerhedsteknologi, som hjælper dig med at være mere ansvarlig og føle dig bedre beskyttet i trafikken. Læs specifikationerne på den nye Nissan LEAF for mere information.

FEM-STJERNET SIKKERHEDSBEDØMMELSE

EURO NCAP

I 2018 har Euro NCAP indført nye tests, der omfatter centrale sammenstødssituationer med biler, cyklister og fodgængere. 

Den nye Nissan LEAF opnåede en bedømmelse på 93 pct. for voksensikkerhed og 86 pct. for beskyttelse af børn. Med avancerede systemer til førerhjælp, kameraer og radarteknologi, der giver funktioner som genkendelse af fodgængere, er den nye Nissan LEAF indbegrebet af Nissan Intelligent Mobility. 

Med bedømmelsen med de maksimale fem stjerner fra Euro NCAP kan førere af den nye Nissan LEAF nyde en tryggere og mere selvsikker køreoplevelse.