[1] Tallene vedrørende rækkevidde stammer fra laboratorieprøver i overensstemmelse med EU-lovgivning og er beregnet til sammenligning af forskellige typer biler. Oplysningerne henviser ikke til en bestemt bil og udgør ikke en del af tilbuddet. Tallene afspejler ikke nødvendigvis faktiske køreresultater. Valgfrit udstyr, vedligeholdelse, kørselsadfærd samt ikke-tekniske faktorer som vejrforhold kan have indflydelse på de officielle resultater. Tallene blev fundet under den nye verdensdækkende testcyklus for lette køretøjer, Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP).

[2] De oplyste tal gælder for et 39 kWh-batteri (Nissan LEAF) og 59 kWh-batteri (Nissan LEAF e+). Tiden afhænger af lade-forholdene, herunder ladetype og forhold, batteriets temperatur såvel som lufttemperaturen på brugsstedet. Den oplyste ladetid med hurtig oplader kræver, at der anvendes en CHAdeMO-hurtiglader. Nissan LEAF er skabt til størstedelen af hverdagens rejser og er udstyret med lade-beskyttelse for at skåne batteriet ved gentagne opladninger med hurtigladere over en kort tidsperiode. Ladetiden ved gentagne hurtige opladninger kan øges, hvis batteriets temperatur aktiverer batteriets beskyttelsesteknologi.

[3] ProPILOT findes i et begrænset udvalg af biler og kun til automatgear. ProPILOT er en avanceret førerassistent-teknologi men den kan ikke forebygge sammenstød. Nissan ProPILOT-funktionen er udelukkende beregnet til motorveje, hvor kørsel grundet autoværnet i midten overvejende handler om øjnene på vejen og hænderne på rattet. Det er førerens ansvar til enhver tid at være opmærksom, køre sikkert, overholde fartgrænserne og holde en sikker fart ud fra vejforholdene samt at bevare kontrollen over bilen.

[4] Du bør ikke udelukkende forlade dig på bekvemmeligheds-funktioner til føreren. Visse funktioner virker muligvis ikke under alle forhold og situationer. Hastighed og andre begrænsninger er gældende. For vilkår og betingelser for Nissans teknologier bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller besøge www.nissan.dk/

[5] Apple CarPlay og Android Auto stilles gratis til rådighed, afhængigt af model og/eller udstyrsniveau. For yderligere oplysninger bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller [telefonnummer / e-mailadresse]

[6] Indbygget wi-fi er altid en betalt tjeneste og kan fås på abonnement. For yderligere oplysninger bedes du kontakte din Nissan-forhandler eller [telefonnummer/e-mailadresse].

[7] Det viste tilbehør er standard og/eller kun tilkøb på visse udstyrsniveauer. Der kan pålægges yderligere omkostninger.

[8] Den maksimale ladekraft med vekselstrøm fra LEAF er 6,6 kW. Den oplyste ladetid er baseret på opladning med et type 2-ladekabel (tilstand 3) på 32 A.

De viste billeder og beskrivelser er vejledende. I visse tilfælde viser billederne køretøjer med ikke-[marked] specifikationer, og de repræsenterer ikke nødvendigvis en bestemt model, udstyrsniveau eller tilbud. De viste funktioner er muligvis ikke tilgængelige eller er ikke tilgængelige som standard eller kun som ekstraudstyr (mod ekstra betaling)