NY NISSAN JUKE

NY NISSAN JUKE

Hold dig opdateret

VIL DU VIDE MERE? DU ER DET HELT RIGTIGE STED! UDFYLD FORMULAREN, KLIK PÅ “HOLD MIG UNDERRETTET” OG VÆR BLANDT DE FØRSTE TIL AT MODTAGE SENESTE NYT OM DEN NYE NISSAN JUKE.

Dit fornavn må kun indeholde bogstaver.

Dit efternavn må kun indeholde bogstaver.

Hvorfor behøver du at dele dine personoplysninger?

Når du deler dine personoplysninger, kan Nissan Nordic, Dansk Filial af Nissan Nordic Europe Oy, som fungerer som dataansvarlig, behandle dine anmodninger (især via vores forhandlere), sende dig relevante oplysninger om vores køretøjer og tjenester, måle effektivitet af salg, eftersalg og af annoncering, udføre tilfredshedsundersøgelser, forbedre vores produkter og tjenester, og med forbehold af dit udtrykkelige samtykke, sende dig personaliseret annoncering i forhold til vores køretøjer og relaterede tjenester.

Hvem deler vi dem med?

Som uafhængige dataansvarlige, begrænser vi delingen af ​​dine personoplysninger til Nissan-forhandlere, tjenesteudbydere og andre enheder inden for Nissan-koncernen. De kan derfor blive delt uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, men vi træffer alle nødvendige foranstaltninger for at beskytte dem.

Dine rettigheder.

Du kan modtage dine personoplysninger i et struktureret og standardiseret format. Du kan også gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personoplysninger eller anmode om deres begrænsning, ændring eller hemmeligholdelse.

Du kan skifte mening med hensyn til, hvordan dine personoplysninger behandles til enhver tid, du skal blot sende en e-mail til denmark@nissan-services.eu

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som besøgende. Du er blevet inviteret til at dele visse personoplysninger. Beskyttelsen af dine personoplysninger er førsteprioritet for os:

Du kan til enhver tid ændre mening ved at bruge afmeldingslinket i meddelelsen. Du kan få flere oplysninger om databeskyttelse hos Nissan ved at klikke her.

* Felterne skal udfyldes