ALT HVAD DIN FORRETNING BEHØVER, FOR AT FORTSÆTTE FREMAD

Som beslutningstager, ved du, at alle organisationer har deres egne unikke behov.
Dette gælder også for biler, som bliver brugt til forretningsgøremål.

Vi, hos Nissan har stor erfaring med, at imødekomme de altid forandrende behov hos virksomheder og organisationer i alle størrelser.
Hos Nissan omstiller vi os til din virksomheds behov og ikke omvendt.

Vores brede udvalg dækker alt fra elegante, karakteristiske passagerbiler til kraftfulde firehjulstrækkere, og effektive varebiler.
Med vores 100 % elektriske og nul emissions, LEAF og e-NV200 modeller, er vi også banebrydere inden for elektriske biler.

Med os er alt under kontrol:
Alle vores passagerbiler har en omfattende 3 år / 100.000 km. fabriksgaranti, inklusiv Nissan Assistance Vejhjælp.

Nissan 5* Udvidet Tryghed giver dig ro, i helt op til 5 år. Nissan varebiler, har en fabriksgaranti på 5 år / 160.000 km. (alt efter, hvad der kommer først, dette gælder ikke elbiler hvor fabriksgarantien er 5 år / 100.000 km og på personbiler ombygget til varebiler er fabriksgarantien 3 år / 100.000 km).

Vores autoriserede forhandlere og værksteder sikre dig den bedste vedligeholdelse og pleje af netop din Nissan varebil.

Vi er stolte af at kunne tilbyde alt dette og meget mere. Du kender dine behov, vores job er, at finde fleksible løsninger til at opfylde dem. Dette inkludere for eksempel vores skræddersyede betalings systemer og vores høje service niveau. Vi vil så gerne give dig det mest konkurrencedygtige tilbud på markedet.